Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted

Salut,am si eu o problema cam mare...Am facut mai inainte un cont pe gmail ca sa pot sa ma inregistrez dar imi zice ca e deja folosit si mailu si contu...

Posted

iti faci pe alt gmail sau e-mail ....... alt fel de cont si vezi dak iti zice tot la fel ................

dak tot asa se intampla inseamna ca e ceva de ip cred ..... succes :tiphat:

Posted

iti faci pe alt gmail sau e-mail ....... alt fel de cont si vezi dak iti zice tot la fel ................

dak tot asa se intampla inseamna ca e ceva de ip cred ..... succes :tiphat:

Mersi,am facut asa,dar nu mi s-a activat contu,adica nu pot intra pe mu...

Posted

Mi-am facut de vineri cont si au trecut mai mult de 48 de ore si tot nu ma pot loga cu contu nou.si cand schimb parola imi zice ca contu nu este inregistrat.

ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

multumesc

Posted

Salut mi-am facut cont acum vreo 2 ore si am inteles din mesaj ca se poate activa numai de admini temporar in 48 de ore se poate activa mai devreme va rog frumos? Astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva Va multumesc

Posted

Buna ziua,

Mi-am facut si eu un cont pe Mu Online acum 48 de ore si nici la ora aceasta nu s-a activat va rog sa imi dati si mie un raspuns sau sa rezolvam cumva problema cu activarea contului Va multumesc.

Posted

stai linistit momentan nuse fac activari de conturi nu esti singuru .... si eu am cont facut de 1 luna si inca nue e activat... ai rabdare pana is rezolva cei dn administratie problema cu rds rcs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...