Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted

Salut...nu vreau sa par insistent sau nesimtit....dar cum au spus`o si altii o spun si eu...va rog sa imi activati contul...astept deja de o saptamana....pentru ca deja incep sa ma indoiesc de voi ca organizare....inteleg ca toti aveti treaba dar 1 ora pe zii sa activezi niste conturi sunt sigur ca gaseste fiecare dak nu inseamna ca nu mai sunteti atat de seriosi pe cat va stiam eu cand am jucat in trecut....va rog sa imi activati contul in cel mai scurt timp posibil. NUME CONT: Christian. Multumesc anticipat si sper sa pot juca in cel mai rapid timp posibil.

Posted

Deci oficial sunt dezamagit de cei care se ocupa de activarea contului care nu numai ca nu mi`au activat contul dar nu au avut nici bunul simt sa imi lase un mesaj si sa imi zica ce se intampla si de ce dupa 1 saptamana eu nu am inca contul activat...Macar lasati`mi un mesaj aici si spuneti`mi dak mai are rost sa astept sau nu...pentru ca acum deja nu e dezinteres e lipsa de respect pentru niste persoane care vor sa joace pe acest server. Faceti`va datoria si respectati termenele pe care le dati! Rusine!!!

Posted

Parerea mea ?linkmania cade in jos.... nu ai ce face cand oameni sunt dezinteresati!!! adica de ce ai frate admin cand nu faci nimica.... sunt oameni care sunt mult mai capabili sa faca ceva pentru serverul asta si incearca de nu stiu cat timp sa devina admini....ma rog probabilitate ca si conturile noastre...a tuturor care vor sa joace pe acest server este scazuta datorita lipsei de interes....

Posted

Partea care deranjeaza cel mai mult e ca atunci cand se creaza topic`urile astea...ei se iau de cei care le atrag atentia in loc sa activeze conturile....in fine eu inca fac apel la obrazul lor si astept sa imi activezeze contul

Posted

Partea care deranjeaza cel mai mult e ca atunci cand se creaza topic`urile astea...ei se iau de cei care le atrag atentia in loc sa activeze conturile....in fine eu inca fac apel la obrazul lor si astept sa imi activezeze contul

Idem dar totusi sper sa se simta si ei.....

Posted

Crede-ma:)) sunt din 2006 in comunitatea asta chiar daca am extrem de putine postari pentru vechimea mea:D dar nu am participat la discutii pe forum ca eram destul de micut pe vremea aia si nu vroiam sa imi fac probleme:)):P

Posted

Oameni buni voua chiar nu va este rusine...adica totusi o activare de cont cerem...e chiar asa de mult??????? Deja se intrece orice granita:| Adica doar numele a ramas la serveru asta???Nu mai exista oameni capabili sa faca ceva pe acest server??? va rog frumos verificati odata si da-ti activarea aia tuturor odata nu cred ca dureaza mai mult de 10 minute.......48 de ore incep sa se multiplice si tot asa..Cum doamne iartama sa stam la o activare patetica de cont 2 3 4 5 6 luni??????:| Va rog luati masuri altfel incepeti sa pierdeti oameni...

Inca odata contul se numeste hotzul1.

Posted

Sunt curios....asa fac si la plangeri....sper ca pe server nu e asa debandada :(

E mai rau pe server :)) glumesc :P

Moderatori care au fost on si au rezolvat plangerile in ultimele 2 saptamani nu iti pot activa contul pentru ca nu detin acest privilegiu :|

Posted

Pai privilegiatii nu prea se sinchisesc sa activeze conturile...ei sunt importanti...de ce sa ne activeze noua conturile cand ei sunt moderatori...admini si mai stiu eu ce...se pare ca rusine "privilegiatilor" nu prea are limite ;)

Posted

Deja totul a devenit penibil. Din punctu meu de vedere continuati tot asa linkmania:) si o sa ajungeti sa va jucati voi adminii intre voi;)

Singurul lucru pe care nu il inteleg dc m-ai aveti dragilor privilegii de genul cand voi nu va faceti treaba????????!!!!! nici macar la reclamatii nu luati masuri:-j

Guest CasualBK
Posted

#-o

Dar nu te`ai gandit ca poate nu vor sa`ti activeze cont ?

Posted

#-o

Dar nu te`ai gandit ca poate nu vor sa`ti activeze cont ?

CasualBK dar tu te-ai gandit ca te bagi unde nu iti fierbe oala?? Nu iti mai da atata importanta ca daca erai in locul meu aceeasi atitudine o aveai:-j #-o

Posted

Salut sunt si eu nou pe aici. Am creat un cont ieri la MMO ca sa joc .

Nu imi merge contul ati putea sti de ce?

Sar putea ca sa imi activati si mie contul ca sa pot juca ?

Multumesc frumos.

Posted

Aveti de gand sa imi activati contul ala sau sunteti chiar nesimtiti si lipsiti de respect fata de lume....asta e strigator la cer...nici macar un raspuns nu dati...SA VA FIE RUSINE!!!

Posted

Aveti de gand sa imi activati contul ala sau sunteti chiar nesimtiti si lipsiti de respect fata de lume....asta e strigator la cer...nici macar un raspuns nu dati...SA VA FIE RUSINE!!!

Salut. Astept si eu activarea contului de cateva zile.Ce se intampla?

Posted

Salut am creeat un cont nou.... Cand l-am activat scria ca dureaza maxim 48 h sa il activeze un admin....au trecut 5 zile si nu merge....va rog sa ma ajutati

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...