Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted

Off , deja stau de 1 saptamana + cu contul facut si de 3 zile cu topic facut pentru activare ... mult mai dureaza :|

De ce nu mai bagati inca un om sa activeze conturi ... :-?

Posted

lasa ca, dupa rr db o sa ni se activeze contu :)) da e interesant ca scrie ca, activarea contului necesita maxim 24 sau 48 de ore =))

Posted

Va rog insistent sa activati contul Mech346. A fost creat de un prieten care vrea sa joace si astepta de mai bine de o saptamana sa i se activeze contul. Va multumesc in numele amandurora.

Posted

e foarte ciudata chestia asta cu activarea manuala a conturilor.Este prima data cand aud de asa ceva. Totusi,daca se stie ca este o problema,sa se intereseze mai des cei responsabili de activarea conturilor pentru cererile inregistrate.E penibila situatia in care se roaga lumea pentru un cont.In ritmul asta nu va mariti comunitatea.Nu cred ca este un capat de tara daca se cauta un programel de activare a conturilor.In fine,daca vede careva mesajul poate activeaza is contul cu numele de Hypnos.Multumesc anticipat!

Posted

Eu m-am saturat sa tot astepti dupa sa zishii "adminii" de pe linkmania.Va stia toata lumea,dar nu stie cat de mult va doare in cur de jucatori.Intrati pe www.muserver.ro ,este server din romania,xp ok,putine bug-uri,iar adminii sunt on si te ajuta..Lasatii pe astia..stau 10 ani pana sa activeze un cont.Nu-s in stare sa implementeze un programel de activare automata.VARZOI!!!!

Posted

Salutare. Mi'am facut cont , am confirmat crearea acestui cont , am primit cele 2 mail'uri si al treilea nu il primesc .

Dupa ce imi creez contul spune foarte clar in maxim 48 ore . Dar eu am 2 saptamani de cand tot astept . Mi se pare bataie de joc , doriti sa aveti jucatori sa nu .

Rog sa se rezolve aceasta problema cat mai repede posibil !!

Deja am asteptat prea mult !!

Cont : wonder1234

email: axel_gendalman@yahoo.com

Posted

Salutare. Mi'am facut cont , am confirmat crearea acestui cont , am primit cele 2 mail'uri si al treilea nu il primesc .

Dupa ce imi creez contul spune foarte clar in maxim 48 ore . Dar eu am 2 saptamani de cand tot astept . Mi se pare bataie de joc , doriti sa aveti jucatori sa nu .

Rog sa se rezolve aceasta problema cat mai repede posibil !!

Deja am asteptat prea mult !!

Cont : wonder1234

email: axel_gendalman@yahoo.com

Multumesc tare mult ca primesc un raspuns .. Halal dorinta de a avea jucatori ..

Stau cu saptamanile si astept .. Bataie de joc !!!

Posted

eu zic sa o lasi balta, oricum e aiurea serverul in momentul de fata ;)

de unde stii ca o sa fie season 3 ? poate nu o sa mai fie... la cum merge serverul imi vine sa ma las.... stau jumatate de luna sa imi activeze si dupa doua luni, iau d/c de 10 ori cel putin pe zi.... poate chiar nu pot sa mai tina serverul... sau nu au oameni capabili...

Posted

hai ca suntem in 25 august ce se intapla ? mai trebe asteptat o saptamana????

Contul dumneavoastra a fost creat. Datorita faptului ca activarea conturilor se face, temporar, manual de catre administratori, veti putea utiliza contul proaspat creat in cel mult 48 de ore.

Va multumim pentru intelegere.

Echipa LinkMania.ro

asta a fost in 17 august !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Salut ,scriu si eu topic ul asta cu scopul de a ma ajuta un admin va rog

Am o problema cu contul

De exemplu daca vreau sa caut contul : Xp3rT in baza de date zice ca nu l gaseste

daca vreau sa fac alt cont cu numele : Xp3rT zice ca deja exista iar adresa xp3rrt@yahoo.com ca euste deja folosita

Probabil da ca este adresa mea dar de ce nu pot accesa contul?

Ma ajutati va rog sa recuperez datele?

Eventual sa mi trimiteti pe adresa de maill user si parola sa ma reapuc

Multumesc anticipat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...