Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted
Cate e-mailuri ai primit de la Linkmania pana cum legate de acel cont?

- Primul pas dupa ce ai creat contul este sa il confirmi chiar tu via e-mail (primul email)

- Dupa confirmarea ta, mai primesti un email prin care ti se explica ca acel cont va fi verificat de administratori urmand a fi activat manual (al doilea e-mail)

- Dupa activarea manuala mai primesti un email prin care se confirma acest lucru (al treilea email)

Vezi si aici

Verifica casuta de email si vezi daca ai facut pasii necesari. Daca ai parcus etapele necesare trebuie sa ai doua emailuri.

salut am si eu un prieten care nu poate posta a facut contu acu vreo 1-2 zile si  nu a primit mail de confirmare nume :RazvanTR astept raspunsu adminilor

multumesc de ajutor

Posted

Salut am facut contul pe

-Email : eu_chelu18@yahoo.com

-Cont  : euchelu

Multumesc.

Dai un pm la Oddyzeus sau ija4ok si se va rezolva in cateva ore. O zi buna

Posted

Astept de 3 zile deja pentru activarea contului doream sa stiu daca va mai dura mult, contul este: letzu, multumesc anticipat de raspuns.

Posted

Salutare,am facut un cont acum 3 zile si inca nu e activat si nici nu stiu cine se ocupa cu asta ca sa pot lasa un pm,va rog consultati lista si activatile,multumesc anticipat.

PS:Daca nu am postat unde vrebuie,ii rog pe cei in masura sa mute.

Posted

Salut :tiphat:

Te rog sa postezi in topicul de mai jos numele contului si adresa de email de pe care a fost creat acel cont.

De activarea conturilor se ocupa ija4ok si Odyzzeus, odata ce ai postat in acel topic iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...