Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Guest Cegherap
Posted

activeaza cineva nene conturile astea?????????????????????????????????

Posted
buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut  mai bine de vreo 4 zile ... credeti ca se poate rezolva ceva....  sau sa imi iau gandu de la aceste joc ....  astept raspuns,  ms mult

id ioni.denes  , acc ionicoi22

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut  mai bine de vreo 4 zile ... credeti ca se poate rezolva ceva....  sau sa imi iau gandu de la aceste joc ....  astept raspuns,  ms mult

Posted

Am activat contul diana0711m mergand pe buna credinta. Voi verifica cine se conecteaza pe el si daca nu ai fost onest il voi bloca.

Contul takedu este deja activ

Posted

Va rog frumos puteti sa-mi activati si mie contul aaspritoiu  ,

contul de gmail este dragandaniel27@gmail.com ;

am trimis cerere pe data de 31.12.2012 nu este inca activ acest cont , am incercat sa activez prin linkul trimis dar nu se activeaza ;

[am mai incercat sa imi fac cont si in august in 2012 (pe alta adresa de mail ) dar nici acum nu am primit raspuns la acele acereri prin activare , doresc activarea doar la acest cont ] .

Va multumesc.

Posted

In joc sau pe forum? Legat de joc nu l-am gasit intre conturile care necesita activare. Verifica daca ai parcurs toti pasii necesari.

Daca e vorba de forum, la fel, verifica pasii, am vazut ca mai exista un user pe forum Darkelfady in curs de validare

Posted

Cate e-mailuri ai primit de la Linkmania pana cum legate de acel cont?

- Primul pas dupa ce ai creat contul este sa il confirmi chiar tu via e-mail (primul email)

- Dupa confirmarea ta, mai primesti un email prin care ti se explica ca acel cont va fi verificat de administratori urmand a fi activat manual (al doilea e-mail)

- Dupa activarea manuala mai primesti un email prin care se confirma acest lucru (al treilea email)

Vezi si aici

Verifica casuta de email si vezi daca ai facut pasii necesari. Daca ai parcus etapele necesare trebuie sa ai doua emailuri.

Posted

Salut,

Imi puteti activa si mie contul: g3rmanoo. Creat luni (07.01.2013)

As mai fi asteptat pentru activare, dar se anunta o zi lejera la work.

Multam fain, o zi excelenta

Posted

socotesc ca nu e cazul sa mai deschid un nou topic, vreau si eu sa obtin activarea unui cont creeat anul trecut in decembrie nu stiu exact data  20+

Cont: asaph

Mentionez ca am folosit o adresa de @gmail si inca nu am primit nici un mail.

Ms anticipat

Adresa de mail :dondinescu@gmail.com

Posted

Contul asaph nu apare pentru activare. (Nu cred ca ai activat ultimul mail).

Daca nu reusesti te rog sa mai incerci un alt cont/mail si sa-mi dai pm cu numele lui.

Contul g3rmanoo apare ca a fost activat.

Posted

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut  mai bine de vreo 3 zile. As dori activarea lui: acc: robyy1992 Multumesc

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut  mai bine de vreo 3 zile. As dori activarea lui: acc: robyy1992   SIam si un prieten care sa facut contu in acelas timp cu mine si are aceiasi problema nume: predator1  Multumesc
Posted

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut mai bine de vreo 3 zile. As dori activarea lui: acc: robyy1992 Multumesc

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut mai bine de vreo 3 zile. As dori activarea lui: acc: robyy1992 SIam si un prieten care sa facut contu in acelas timp cu mine si are aceiasi problema nume: predator1 Multumesc

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut mai bine de vreo 3 zile. As dori activarea lui: acc: robyy1992 Multumesc

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut mai bine de vreo 3 zile. As dori activarea lui: acc: robyy1992 SIam si un prieten care sa facut contu in acelas timp cu mine si are aceiasi problema nume: shadow1 Multumesc

da eu daca incerc sa intru tot numi merge .. pare rau nam putut posta probleme cu netu .. nume: shadow1
Posted

Activat contul shadow1 vezi acum daca merge

am primit mail cu cont respins.....de ce?

Activat contul shadow1 vezi acum daca merge

am primit mail cu cont respins.....de ce?

trebuie sami fac un alt cont acuma? eu nam mai facut cont si sint pe internet vodafon e vreo problema?

Posted

Din cauza ca am fost eu grabit si am apasat butorul care nu trebuia. Asa e cand fac asta de la munca ....

Imi cer scuze, dar va trebui sa refaci contul, pune-i numele shadow2, imi dau un PM si il activez. Sau postezi aici.

Scuze inca o data :)

Posted
Din cauza ca am fost eu grabit si am apasat butorul care nu trebuia. Asa e cand fac asta de la munca ....

Imi cer scuze, dar va trebui sa refaci contul, pune-i numele shadow2, imi dau un PM si il activez. Sau postezi aici.

Scuze inca o data :)

da...pai nu mai pot sami folosesc mailu cum sami fac alt cont?

Posted

Foloseste alt cont de email. Daca nu ai altul, fa un alt cont de email.

Imi pare rau de inconvenienta creata, e greseala mea, dar nu am altcumva cum sa te ajut. Nu pot muta contul de la refuzate la activate. Trebuie facut alt cont, imi pare rau

Posted
Foloseste alt cont de email. Daca nu ai altul, fa un alt cont de email.

Imi pare rau de inconvenienta creata, e greseala mea, dar nu am altcumva cum sa te ajut. Nu pot muta contul de la refuzate la activate. Trebuie facut alt cont, imi pare rau

nume shadow3 acu poti sal activezi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...