Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Guest Ganja420
Posted

Salut numele meu este Diana...daca se poate imi acitvati si mie contu ar fii super :)

Cont : diana0711m , Mail : diana0711m@yahoo.com

Multumesc !

Guest Cegherap
Posted

este contul prietenei mele ! eu sunt Cegherap ! I-am facut cont,vrea sa joace,joaca dupa laptopul ei,jucam prin wirless am 4,5 pc-uri cateodata care joaca dupa acelasi ip ! eu joc numai dupa Cegherap :) si mai intru pe un elf sa ma cresc....atat !

si mie nu mi sa activat a 2-lea cont pe care l-am cerut .....

Posted

Salut,

Sunt 2 tipuri de activări. Prima activare, se face de către tine prin accesarea link-ului primit pe mail-ul pe care l-ai folosit la înregistrarea contului, și activarea de către noi. Dacă ai ajuns la partea a doua așteaptă te rog răspunsul colegilor mei, ija4ok sau Odyzzeus. Mulțumesc!

Mutat de la plângeri!

Guest Cegherap
Posted

deci pur si simplu ma intreaba in fiecare zi....sa activat contu ala? bai nene voi ati innebunit?
face-ti free odata activarea contului si gata ! dupa ce ca sunt 200 de player pe server...poate nici aia...mai sta si lumea cate o saptamana sa activati voi un cont !

Posted

Buna ziua, am creat un cont cu numele takedu, de la adresa de mail lauren..... @gmail.com la data de 03 ian. Nu a fost încă activat. Am înțeles că sunt posibile întârzieri și nu doresc să insist, am observat însă că d-l Odyzzeus a verificat contul din posturile de mai sus la 04 ian și a existat un impediment. Dacă este aceeași situație și în cazul meu (deși nu cred că ar putea exista vreun motiv) aș dori să știu, pentru a oferi explicații.

Dacă lipsa de timp este problema,aștept, nu este nicio problemă.

Vă mulțumesc.

Guest Cegherap
Posted

trebuia sa iti faci topic,nu sa postezi aici activarea contului tau !

Posted

Am observat ca doi useri (Diana si Cegherap) discuta cu un admin despre problema si am postat. Nu am inteles de la inceput ca este o afacere de familie. Scuze.

Posted

Mi'am facut cont de 2 zile sii Staff-ul Linkmania, inca nu l'a activat, se poate totusi o activare? Tin sa mentionez ca am facut activarea pe mail ..... Nick : YooDarius9  [E prima data cand am facut account, nu am mai mult de 2 accounturi pe IP]

Posted

salutare, nu am mai facut inca un topic,banuiesc ca nu are rost, se poate o activare? cont vvaallyy69 am facut contul am trimis confirmarea si este atreia zi, au trecut cele 48 de ore, va multumesc anticipat

Posted

Mi'am facut cont pe Linkmania MU acum 3 zile, am activat contul pe mail [ pe gmail] Sii stafful Linkmania tot nu a activat contul, si au trecut cele 48h. Se mai poate totusi pana la urma activarea? Nu mai am un alt cont, deci acesta este primul. Multumesc!   Nick: YooDarius9

Posted

buna, am creat un cont , si am fost instiintat ca in 48 de ore imi da voie sa intru pe el .... dar au cam trecut  mai bine de vreo 4 zile ... credeti ca se poate rezolva ceva....  sau sa imi iau gandu de la aceste joc ....  astept raspuns,  ms mult

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...