Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dey09

Activare Cont

Recommended Posts

Posted

Salut, am creat un alt cont, si nu am primit nici macar primul mail de confirmare (ambele pe gmail). Am creat alt cont, pe alta adresa, si nici acolo nimic. Se poate face ceva? Contul creat este "raymond".

Merci

Posted

Da se pare ca e o problema generala deja asta cu confirmarile. Si eu de asemenea am facut deja 3 conturi si nici macar 1 mail de confirmare....toate au adrese de gmail, yahoo, am incercat sa fac cont de pe alte ip si degeaba. Dupa parerea mea sincer cred ca nu mai intereseaza pe nimeni treaba asta de ceva vreme.....acu ceva ani in urma erau oameni cu interes pentru ceea ce faceau acuma........sa ma scuzati daca va deranjeaza dar asta este realitatea. Sa astepti un mail de confirmare o saptamana deja si nimic deja asta prezinta dezinteres total si lipsa de respect fata de utilizatorii si fanii LINKMANIA. Sarbatori fericite si un racoros LA MULTI ANI.

Posted

da, din pacate cam asta e realitatea. Am prieteni cu care am jucat pe vechiul db, si vor sa se apuce din nou, dar din auzite si din vazute, s-au razgadit. Nici partea de status nu mai functioneaza, nu poti sa mai vezi cine ce are.  Asta e.

La Multi Ani

Posted

Va salut baieti, am inceput sa joc mu acum foarte multi ani, tot pe acest server. 

Nu am ajuns niciodata la un nivel foarte inalt, pentru ca eram poate prea tanar, si nu aveam rabdare ^^

Acum mi-a venit dinnou pofta de mu, si speranta ca voi face ceva de data asta.

Am creat un cont, si am asteptat pentru emailul de confirmare, insa nu a venit.
Nume cont : Masacven

Va rog, trimite-ti-mi emailul, sau activa-ti-mi contul.

Multumiri anticipate!

Posted

Verifica in spam, contul raymond nu apare pentru activare inca. Daca nu-l gasesti te rog sa refaci cererea si sa-mi dai pm, sa nu fie probleme. PS: Testez eu acum sa vad daca sunt probleme, sa nu fie ceva din DB.

Posted

ok, hai ca refac acum si iti zic raspunsul.

Merci

ok, am incercat iar acesta este rezultatul:

Adresa 'pentrugames@gmail.com' este folosita de alt membru inregistrat.
Nume-cont 'raymond' este folosit de alt membru inregistrat.

Posted

Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie,dar doresc sa mi se activeze si mie contul,am primit email dar mi sa spus ca in maxim 48 de ore pot sa-l joc,contul a fost creat tocmai din iulie si nu am facut post de activare pana acum deoarece credeam ca nu are rost pana am decis ca merita.

nume cont : iuner

Mersi mult.Stima!

Posted

Nu am primit nici un fel de mail.

Am facut 3 conturi gandindu-ma prima oara ca nu oi fi scris bine emailul.

Masacven - goinea_fb@yahoo.com

Masacven1 - alex.goinea@yahoo.com

Goinea92 - jonthpiere@gmail.com - asta dupa ce am vaz ca e mai bine sa faci pe gmail

Posted

Vad ca ai incercat pe 28 sa faci, atunci erau niste probleme.

Ai scris adresele de mail aiurea, Goinea vad ca ai cerut de pe un yahoo si nu gmail.

Te rog sa refaci cererea si sa-mi dai pm dupa ce activezi primul mail,

Posted

ciudat, at de ce apare ca fiind folosit si mailul si contul??

In fine...cont:         raymond1

add de mail:          halfmhalfa@yahoo.com

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...