Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest HitlerAdolf

[Rezolvat]Hades. kill in safe-zone

Recommended Posts

Guest HitlerAdolf
Posted

Numele meu în joc: GoHitler

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Hades.

Screenshot-uri: bLjzk.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma omorase Defragus la deliver , ajung in spawn si vad turma de Grove la mine in spawn imi fac un eagle , trag in ei si turma raspunde . Pe langa asta ce cauta ei acolo , se vede clar ca Filtzer era langa mine . Pe langa asta ce treaba au ei cu spawnu meu ?

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca? erau):-

Martori: JustinPA , Omnifix

Posted

Foarte simplu, omnifix a fugit de la motel in spawn ballas crezand ca scapa. Cand am ajuns acolo ai inceput sa tragi in noi si hades probabil s-a aparat. Asta este explicatia mea ca martor. Sa nu mai zic ca dupa ti-ai facut knife si ai mai omorat vreo 2 persoane. Dar cum era de asteptat, zici doar ce vrei.

Si ca sa imi intaresc teoria:

MAP5c.png

QYK70.jpg

XQ5cd.jpg

De asemenea, martor la toata scena a fost si MrDexter, pe care il pot intreba motivul pentru care am venit la voi in spawn.

Guest Tempest.
Posted

Noi eram sus , ai tras in noi , fara sa te atacam fara sa iti facem nimic , nici nu te bagasem in seama , noi eram dupa omnifix ala .

Ai inceput sa tragi in noi , si eu m-am aparat , apoi tu l-ai omorat pe wapo , si iti zisesem ca plecam !

M-am aparat , noi nu iti facusem nimic si tu trageai in noi + ca l-ai omorat pe defragus , se vede si in poza

Guest HitlerAdolf
Posted

Omnifix a fugit de la motel la spawn ballas? Eu vad in pozele tale ca fuge cineva cu skinul Ballas1 si la un moment dat l-ati prins pe Omnifix si l-ati omorat in spawn. Chiar daca ar fi fost el sau nu, puteam fi si eu, VOI nu aveti nici un drept sa trageti in spawn sau va credeti legiuitori mai nou? Daca fuge din motel pana in spawn, faci poze si il reclami frumos, cum fac si eu daca se intampla asta, NU aveti ce cauta in spawn-ul meu. Am tot dreptul sa incep sa va omor pe capete, pai stai putin ne batem joc? Eu vin sa va ocup voua spawn-ul?. + unde l-am omorat eu pe defragus ? ca nu observ

Guest Tempest.
Posted

M-am aparat iti mai zic inca odata , fiinda Defragus te-a omorat , tu ai tras in toti , chiar si spre mine !

Guest HitlerAdolf
Posted

Omnifix a fugit de la motel la spawn ballas? Eu vad in pozele tale ca fuge cineva cu skinul Ballas1 si la un moment dat l-ati prins pe Omnifix si l-ati omorat in spawn. Chiar daca ar fi fost el sau nu, puteam fi si eu, VOI nu aveti nici un drept sa trageti in spawn sau va credeti legiuitori mai nou? Daca fuge din motel pana in spawn, faci poze si il reclami frumos, cum fac si eu daca se intampla asta, NU aveti ce cauta in spawn-ul meu. Am tot dreptul sa incep sa va omor pe capete, pai stai putin ne batem joc? Eu vin sa va ocup voua spawn-ul?. + unde l-am omorat eu pe defragus ? ca nu observ

#

Nu exista asa ceva. Nu te aperi dupa ce m-ai atacat la mine in spawn. NU aveti ce cauta in spawn-ul meu, voi chiar nu intelegeti? Te aperi la war, te aperi pe strada, te aperi in orice alta parte, nu la mine in spawn. Repet Defragus nu era acolo , era la deliver

Guest HitlerAdolf
Posted

Se uita cineva si aici ?

warn up

Guest Tempest.
Posted

Poza n-am , dar se vede clar cum filtzer se duce langa el si zice STOP , sa nu mai traga !

Guest HitlerAdolf
Posted

Ba baiatule esti la mine in spawn !!! Si cine e filtzer sa imi zica sa numai trag la mine in spawn ? Iti zicea tie cred sa numai tragi .

Guest Tempest.
Posted

Ba OMULE:

Noi am venit dupa omnifix ala ca fugise in spawn , nu ne-am luat de tine nu nimic , erai in spawn.

Ai inceput sa tragi in noi , iar filtzer a venit la tine sa iti spuna sa numai tragi (STOP). Atunci ai continuat si eu te-am omorat ! :>

Guest HitlerAdolf
Posted

Ba OMULE:

Noi am venit dupa omnifix ala ca fugise in spawn , nu ne-am luat de tine nu nimic , erai in spawn.

Ai inceput sa tragi in noi , iar filtzer a venit la tine sa iti spuna sa numai tragi (STOP). Atunci ai continuat si eu te-am omorat ! :>

# Tie iti zice lideru meu sa nu tragi in sapwnu tau ? Repet cine e Filtzer sa imi spuna mie sa nu trag in voi , daca voi sunteti 20 de oameni la mine in spawn . La mine in spawn am voie sa te omor , tu nu ai voie sa ma omori pe mine acolo . Tocmai daia se numeste KILL IN SPAWN !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...