Jump to content
Perpripiu

Candidati la Primarie Sesiune Iunie 2012.

Recommended Posts

In acest topic va puteti depune candidatura pentru postul de primar

Se va tine cont de :

- timpul petrecut pe server in ultima luna

- plangeri avute

- ban-uri/avertismente avute

- ajutor acordat la organizarea event-urilor

- idei noi aduse serverului

- ajutor acordat politiei sau in organizarea sa

- ajutor acordat jucatorilor noi

- vechimea in comunitate

Model de inscriere:

Nick:

Level:

Varsta:

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Lista cu promisiuni:

Fiecare dintre voi va trebui sa posteze toate detaliile despre sine insusi, precum si sa-si sustina o campanie pro-el.

Si cateva date personale , dar cel mai important ce ati face din functia de primar , si ce schimbari vati dori pe server , bine inteles legate de functia de primar .

Cei care isi depun CV-urile vor fi analizati de catre staff-ul MTA LinkMania Land's si nu in ultimul rand de catre Game Masters MTA LinkMania Land's

Topicul va ramane deschis pana cand staff-ul va alege candidatii care vor merge mai departe

Rog sa posteze aici doar cei care vor sa candideze si nu in gluma , alte posturi inutile vor fi sanctionate cu warn up.

Link to comment
Share on other sites

Nick: bL@cK

Level: 30

Varsta: 15 (fac 16 pe 30 iunie)

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): bL@cK este un baiat nascut in orasul Los Santos. Acesta a dus o viata "eterogena" trecand prin diferite momente ale vietii. De mic, a calcat pe urmele tatalui sau si s-a inrolat. Isi petrece in Armata o mare parte din viata lui, dedicandu-se cu totul si cu totul acestei meserii. Intr-o perioada de 8 luni ajunge sa fie sub-lider (rank 5), coordonand echipa. In acest timp, el s-a ocupat si de grupul A.S.F recrutand adevarati mercenari ai armelor. El impreuna cu liderii au ridicat aceasta organizatie la anumite standarte benefice. Deoarece a considerat ca activitatea lui s-a incheiat partial in aceasta factiune, a intrat in gang-ul Ballas dar nu a gasit ceea ce isi dorea, si anume un loc prielnic. Dupa o anumita perioada i s-a facut dor de a fi om al legii asa ca s-a alaturat Departamentului de Politie. Aici isi regaseste vechi prieteni si colegi. Activitatea lui aici este una scurta deaorece a fost demis pe un motiv fals, neintemeiat... Cu toate aceastea, a stat mereu cu capul ridicat, privirea inainte. Observand ca gang-ul Da Nang Boys are nevoie de membri, s-a gandit sa dea o mana de ajutor. Aici da dovada de seriozitate, lucru in echipa si o buna organizare a membrilor. In prezent, el depune CV-ul pentru a deveni un primar cinstit si pentru a da in continuare dovada de seriozitate.

Lista cu promisiuni:

• Promit ca voi da salarii in fiecare zi playerilor cu level 1-5 la o ora stabilita (default: 19:00).

• Promit ca printre eventurile pe care o sa le fac, vor fi si unele la care sa participe doar cei de level mic.

• Promit ca ma dedic playerilor incepatori in a-i ajuta cu nelamuririle si problemele pe care le au.

• Promit ca cine va apela la mine, il voi ajuta cu placere.

• Promit ca nu voi uita de unde am plecat si nu voi avea "fite" in noua functie.

• Promit ca imi voi respecta promisiunile dand dovada de seriozitate.

Date personale:

•Nume: T. Bogdan

•Oras: Braila

•Ocupatie: Elev si pasionat de domeniul IT

Link to comment
Share on other sites

Nick: Alyyn7

Level: 33

Varsta: 16

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Ma numesc Florin Alin,am inceput sa joc samp din martie 2010.Ca si civil faceam toata ziua materiale si le vindeam mafiotilor pentru bani.Prima mea factiune a fost Ballas,unde am reusit sa iau rank 3 dar am iesit odata cu Snap si am intrat in The Mafia,lideri Nemes si Huge pe atunci,The Mafia fiind cea mai puternica factiune in acel timp,am reusit sa iau rank 3 si sa fac parte din familia Rusia`nMafia<.Atunci mi-am cumparat prima casa aflata in Nord-ul orasului LV,fiind fericit ca am dobanda dubla :)).Mi-am dat demisia si am aplicat in F.B.I,dar la scurta perioada am demisionat din F.B.I si am revenit in Mafie,lider fiind KiD.Am reusit sa iau Mafiotul lunii 2 luni la rand,am detinut rank 5,organizand waruri si killuri mai toata ziua,arme luand bineinteles de la GsLs xD.A venit wipe-ul,asa ca am revenit in Mafie,am luat rank 5,dar mai greu cu banii la inceput,facuti doar din pescuit si car jacker.Am stat 7 luni,dupa care am iesit si am intrat in Hitman Agency,unde sunt si acum si detin rank 5.Acum,vazand ca postul de primar este disponibil,am hotarat sa imi depun CV-ul.

Lista cu promisiuni:

-Promit sa dau salariile la timp zilnic;

-Promit sa fiu activ si sa organizez cel putin un event zilnic;

-Promit sa ajut pe oricine imi cere ajutorul;

-Promit sa organizez saptamanal o sedinta cu jucatorii mici,unde acestia imi pot spune problemele lor;

-Promit sa angajez consilieri dornici de a ajuta;

-Promit sa raspund fiecaruia si sa nu ignor pe nimeni.

Nume: Florin Alin

Varsta: 16

Oras: Alexandria

Ocupatie:Elev

Link to comment
Share on other sites

Nick: Defragus

Level: 28

Varsta: 15

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Ma numesc Draghici Andrei am 15 ani si doresc acest post pentru ca stiu ca pot face ceva bun.Am inceput sa joc din 31 mai 2011.Dupa o saptamana,timp in care am invatat ceea ce trebuie facut pe server, intru in SMURD unde imi fac primii prieteni si unde descopar niste colegi de treaba.Dupa 2-3 saptamani de stat in smurd consider ca este timpul sa incerc o factiune mai serioasa.Aplic in hitman si spre surprinderea mea sunt acceptat( :blink: ).In hitman am cunoscut unul dintre cei mai buni lideri,este vorba de TRK.Tot in hitman am avut parte de niste momente frumoase alaturi de niste colegi bine pregatiti si mult mai vechi in comunitate.Dupa 3 saptamani de stat in hitman descopar ca pe forum au fost deschise aplicatiile la politicieni,citind ca sunt salarii mari si alte lucruri care in realitate nu existau,aplic in politicieni.Aici descopar ca toate lucrurile care erau prezentate pe forum stateau putin diferit.Primarul nu activa,nu dadea salarii si nu era alaturi de noi.Plec din politicieni si imi incerc norocul in National Guard.Spre suprinderea mea sunt acceptat si reusesc sa trec testele.In NG am stat cel mai mult,fiind factiunea in care mi-am facut cei mai multi prieteni,aici am avut ocazia de a colabora cu un lider bun(Bedezeu) care stia cum se conduce o factiune.Obtin rank 5 dupa o perioada dar pierd contul din varii motive(se poate observa ca cel care este pe andreidef acum are alt cont pe forum).Imi fac alt cont,o iau de la 0 si ma duc in SMURD deoarece atunci cand am plecat am promis ca ma voi intoarce.Am stat in SMURD alaturi de Melvin si Ciuky,doi playeri vechi pe care te poti baza mereu.Ies din smurd si intru in scoala pentru a vedea cum este sa fi instructor.Ca si instructor nu aveai ce face decat sa dai licente asa ca ma plictisesc in scurt timp si ma intorc in NG.Intors in NG reusesc sa obtin din nou rank 5.Dupa o perioada renunt la NG deoarece a intervenit monotonia si nu mai era la fel de distractiv ca inainte.Intru in ballas pentru cateva zile urmand sa ies pentru ca nu eram inca pregatit sa fiu mafiot.Stiind ca nu sunt pregatit sa fiu mafiot ma duc in PD pentru ca am mai fost politist si stiam ce trebuie sa fac.Stau in PD pana la rank 2 iar apoi imi dau demisia deoarece eram foarte ocupat,descoperisem minecraftul si imi cam ocupa timpul.Iau o pauza de 4-5 luni si ma intorc mai pregatit ca niciodata.Am intrat in DNB pentru a ajuta factiunea dar si pentru a vedea viata din perspectiva unui mafiot.In DNB as vrea sa raman mult timp dar totodata vreau sa imi incerc norocul si ca primar.DIn punctul meu de vedere sunt pregatit sa devin primar.Prin aceasta cale vreau sa le urez tuturor mult noroc si chiar daca nu voi iesi eu primar cel putin cel care va iesi sa se tina de promisiuni si sa nu uite de unde a plecat.

Lista cu promisiuni:

• Promit ca voi da salarii in fiecare zi.

• Promit ca voi face minim 10 eventuri pe saptamana.

• Promit ca voi angaja cei mai buni consilieri,capabili sa ajute si sa discute cu playerii noi.

• Promit ca voi ajuta toti playerii de level mic cu sfaturi/bani si multe altele.

• Promit ca toti playerii vor fi tratati la fel fie ca imi sunt prieteni sau nu.

• Promit ca voi aduce imbunatatiri acestei factiuni ajungand ca aceasta sa fie respectata ca oricare alta.

• Promit ca voi ajuta orice player sa organizeze eventuri si ca voi raspunde mereu la mesaje.

• Promit ca imi voi respecta promisiunile si ca nu voi uita niciodata de unde am pornit.

Date personale:

•Nume: Draghici Andrei Alexandru

•Oras: Urziceni

•Ocupatie: Elev/Domeniul IT

Link to comment
Share on other sites

Nick: aKaRy

Level: 19

Varsta: 18

Biografie:

In 93 , anul in care 2Pac inca traia si melodiile sale rasunau in suburbiile Los Santosului , se naste un copil de culoare , numele sau era aKaRyBanks . aKaRy a crescut intr-un mediu foarte ostil , un cartier sarac in care puterea era detinuta de oamenii cu putere financiara foarte mare , asa zisii politicieni . Acestia aplicau taxe peste taxe , iar oamenii cadeau pe capete , fie din cauza bolilor netratate , fie impuscati . Tatal sau nu a avut incotro si a devenit dealer de droguri pentru a putea platii toate darile. Acesta a fost prins in flagrant pe strada cu droguri la el si a fost arestat. aKaRy a crescut fara tata ... anul 2011. Adolescentul aKaRy in varsta de 17 ani , devine membru al unei bande din cartierul sau , asadar aKaRy va primi uniforma alcatuita din maieu cu Boston Celtics , bandana verde , dunkurile de aceeasi culoare si accesoriul preferat al interlopilor , deagle-ul. Groove Street au pus pe fuga toti politicienii corupti din cartier si jefuindu-i precum peste 10 descendenti de-ai lui Robin Hood , au impartit banii celor ce au fost dezavantajati de acei tirani. Insa Groove Street nu era singurul cartier , distrus de coruptie , asadar aKaRy , sprijinit de colegii de factiune , decide sa candideze la ocuparea postului de primar . Scopul sau era sa elimine oricefel de nedreptate avand in deviza sa prima lege din cartea drepturilor omunului , cea care zice ca " In fata legii , toti suntem egali" , neglijata in trecut.

Lista cu promisiuni:

- Promit solemn ca o sa fiu serios si ca o sa imi duc pana la capat mandatul.

- Promit sa ascult vocile fiecarui jucator, si sa nu favorizez pe nici unul, deoarece toti suntem egali.

- Promit sa fiu activ in fiecare zi.

- Promit sa fac cat mai multe eventuri, asa incat toata lumea sa aibe sanse sa castige.

- Promit sa imi pastrez calmul in orice fel de situatie, gandind problema iar apoi actionand.

- O sa mobilizez fortele politiei, astfel incat numarul suspectilor sa se reduca.

Despre mine:

•Nume:Ihora florin george

•Ani: 18

•Oras: Bucuresti

•Ocupatie:Elev:+sport(box)

Link to comment
Share on other sites

Nick: sMokeR

Level: 20

Varsta: 18 ani

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Salut, ma numesc Cristi, sunt din Constanta si am 18 ani fara trei saptamani. Am inceput sa joc pe serverul sa:mp LinkMania din primavara anului 2009, mai precis pe data de 16 Aprilie 2009. Primul meu cont a fost bGcw0w cu care am capatat experienta necesara pentru a ma putea desfasura pe acest server. Prima mea factiune a fost Taxi, iar pe atunci ca si lide era Talentatul27, un player tot atat si un lider capabil cu o experienta foarte buna. Usor usor am crescut in level si m-am alaturat medicilor unde mi-am facut destui prieteni cu care am colaborat foarte bine si am facut o treaba foarte buna. Dupa scurt timp au fost introduse noile factiuni The Triads si TheMafia. Curios fiind am aplicat la Triads unde spre fericirea mea am fost si acceptat. Acolo mi-am facut un nume si am reusit ca impreuna cu restul membrilor sa facem una dintre cele mai bune factiuni din acel moment. Zi de zi eram ca si spaima oraselor, mereu pusti pe warr-uri fie cu politia fie cu gang-urile adverse. Aici am ajuns sa detin rank 4 si sa fiu respectat de colegi pentru munca pe care o depunea in aceasta factiune. Dupa o perioada de aproximativ 3 luni petrecuta in aceasta factiune m-am decis sa imi refac un alt cont datorita unor probleme din trecut. Usor usor crescand in level am depus o aplicatie catre Federel Birou Of Investigation unde lideri erau Mitasik si Tinker. Am fost acceptat si am trecut testele. Aici am invatat ceea ce inseamna sa fi cu adevarat o echipa, dar din pacate dupa putin timp cei doi lideri au fost demisi, iar noul lider ales fiind Florin[Ciri]. Fiind rank 5 am fost ales ca si sub-lider al sub-diviziei ATF. Aici organizam sedinte si antrenamente saptamanale, imi placea foarte mult sa invat restul membrilor cum sa se desfasoare in anumite cazuri dificile. Asta pana la sfarsitul anului 2010 cand am decisa sa renunt la LinkMania GodFather pentru serverul de RolePlay al comuntatii. In vara anului 2011 a venit marele si mult asteptatul wipe. Imediat dupa aceasta schimbare am inceput sa joc din nou si prima factiune fiind Scoala. Dupa o saptamana am fost invitat sa ma alatur F.B.I-ului unde am intrat si am ajutat cu tot ce mi-a stat in putinta. Am stat aproximativ o luna in perioada in care am ajuns sa detin rank 3. In luna Iunie liderul Armate Mackensen a renuntat la lider si m-am gandit sa trimit o cerere coordonatorului cRs cu gandul ca as avea sanse la aceasta functie stiind ca mi-am petrecut o multa vreme alaturi de fortele de ordine. In cele din urme am fost acceptat si am primit lider la Armata. Aici am ridicat factiune cat am putut deoarece dupa doua saptamani de la punerea in functie am fost demis deoarece se aflase ca mi-am banat contul inainte de wipe. Atunci am decis sa renunt sa mai joc si asta am si facut pentru o vreme de 6 luni, dar am revenit in forta si m-am alaturat agentiei Hitman unde ma aflu si in ziua de astazi. Acum cred ca a venit vremea sa particip si eu la postul de primar pentru a ajuta playerii, fie ei vechi sau noi, cu experienta sau fara experienta.

Lista cu promisiuni:

- Promit sa organizez eventuri zilnice;

- Promit sa ajut playerii ce-mi vor cere ajutorul;

- Promit sa ajut playerii financiar si moral;

- Promit sa acord salarii fortelor de ordine si consilierilor;

- Promit sa ma prezint la sedintele tuturor factiunilor;

- Promit sa respect tot ceea ce am spus mai sus si ca nimic nu a fost spus la intamplare.

Date personale : Ma numesc Barbu Cristian, am 18 ani, sunt din Cosntanta si sunt elev.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Ovidiu700

Level: 23

Varsta: 16

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Ma numesc Ovidiu si am inceput sa joc pe acest server din septembrie 2009.Prima mea factiune a fost “Taxi Drivers”, pe atunci DizzzY era lider al acestei factiuni.Dupa o vreme indelungata in acea factiune am fost promovat la rank 5, dar odata cu plecarea liderului mi-am depus si eu demisia.A doua factiunea la care am decis sa aplic a fost Ballas.Rohan m-a acceptat pentru teste, le-am trecut, iar dupa o sedere de cateva luni in care am reusit sa obtin rank 5, s-a intamplat ca in taxi, iar eu am decis sa demisionez.Deoarece mi-a fost atat de bine in Ballas, am decis sa aleg tot un gang, chiar daca acesta este un gang rival Ballas-ului.Este vorba despre Grove.Din pacate, si aici s-au intamplat aceleasi lucruri ca in factiunile mentionate mai sus: am avut rank 5, iar Catal1n si-a dat demisia, urmand si demisia mea.Dupa toate aceste intamplari, stiam ca sunt facut pentru gang-uri, dar nu stiam ce gang sa aleg.Atunci l-am cunoscut pe RemiX, iar el m-a indrumat sa ma duc in Da Nang Boys, deoarece el avea rank 5, iar liderul (Th3_GoD) era foarte de treaba,deci am considerat ca se merita sa incerc.Am avut si acolo o sedere de cateva luni in care am detinut rank 4, dar odata cu plecarea prietenului meu, am iesit si eu.Atunci m-am intors Grove, unde am luat rank 4, dar din motivul ca liderul nu vroia sa se acomodeze, iar eu nu am putut face nimic, mi-am dat demisia.Vazand ca nu prea am noroc in ganguri am decis sa aplic la ceva nou, adica Hitman Agency.Si aici am fost acceptat spre fericirea mea, iar pe perioada Dainnei am detinut rank 4, urmand sa iau 5, dar depunandu-mi demisia din aceleasi motive ca la taxi.Mi-am incercat din nou norocul in Ballas, deoarece am observat ca este un lider foarte bun, iar dupa un timp in care am avut rank 5 am reusit sa obtin asa doritul lider.In momentul de fata fac parte din Hitman Agency si detin rank 1, deoarece sunt aici doar de 2 saptamani.Deoarece in timpul in care am avut lider m-am simtit foarte bine,iar 80% din playerii serverului au spus ca sunt foarte capabil si ma descurc, am decis sa aplic la Primarie pentru a ma simti cat mai bine si pentru a ajuta playerii incepatori.

Lista cu promisiuni:

- Promit sa organizez event-uri zilnice la care pot participa orice tip de playeri, cat de multe posibile.

- Promit ca voi da salariile zilnic si la timp.

- Promit ca voi ajuta orice player, fie el nou sau vechi, cu expierienta sau fara.

- Promit ca voi angaja consilieri cat mai dornici sa ajute.

- Promit ca voi fi corect cu orice player, chiar daca este nou.

- Promit ca o sa imi duc mandatul pana la sfarsit, fara conflicte.

- Promit ca tot ce am spus a fost spus cu seriozitate si am sa imi respect vorbele exact asa cum am zis.

Date personale:

Ma numesc Ovidiu, locuiesc in orasul Sibiu si sunt elev.

Link to comment
Share on other sites

Model de inscriere:

Nick: Anthony_Hopkins

Level: 6

Varsta: 20 ani

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Anthony_Hopkins joaca pe acest server din toamna anului 2008, asadar este un player cu o vechime de aproape 4 ani. In aceasta peroada el a avut destul timp incat sa treac prin toate factiunile de la mafie pana la politie de unde a deprins destule abilitati. El cunasote foarte bine acest server deoarece in anul 2009 a avut GM la medici sub numele de Smooke. De asemenea nu a facut probleme administratorilor servarului si a incercat sa duca o viata cat mai activa. Anthony este o fire energica caruia ii place sa ajute si sa se implice in taote activitatile de pe forum. De aceea el a decis sa candideze pesntru mandatul de primar. Anthony si-a desfasurat activitatea cu precadere in orasul San Fierro deoare acesta este un oras mai putin populat iar el a incercat sa il populeze si sa faca playerii sa petreaca mai mult tip in plreajma sa. Factiunea in care a stat cel mai mult a fost cea a medicilor pentru ca acolo, din postura de medic putea ajuta playerii de pe server. El a fost un baiat sarac deoarece cat timp a stat in factiune medicilor nu crea bani pentru serviciile prestate, ajutand astfel oamenii neconditionat.

Lista cu promisiuni:

1. Voi sustine ai multe evenimente cu premii considerabil de mari incat sa multumesc playerii

2. Majoritatea evenimentelor sustinute de mine vor fi unele pasnice ce nu implica comiterea de crime. EX de evenimente propuse. (inot, cuse cu bicicleta, maraton, sarituri cu parasuta etc)

3. Salariile se vor da zilnic la ora 20.00

4. Voi fi foarte atent la alegerea consilierilor. II voi alege doar pe cei care vor cu adevarat sa ajute

5.NU veti mai gasi masini pe strada parcate aiurea sau lasate in centrul drumului

6.Mai multe masini la spawn civil si voi avea grija de asemenea sa nu ramana fara banezina (am sa incehi un contrac cu cei din UST sa alimenteze mereu masinile de pe langa spawn)

7. Voi fi foarte activ atat pe forum cat si in joc si voi raspunde celor care ii cer ajutorul

8. Primaria nu va fi doar locul de spawn pentru Consilieri ci va fii un loc in care voi organiza adunari generale in care playerii sa isi spuna problemele deschis

9. Voi avea grija a ei care obtin wanted din Bug sa nu mai fie pedepsiti

10.Voi miscora in limita posibilitatilor taxele

Numele meu este Daniel, am 20 de ani, sunt student la UPB Transporturi, locuiesc in Bucuresti. Sunt o fire foarte activa careia ii place sa sa implice in tot felul de activitati. Imi place programarea dar nu sufiient de mult in cat sa urmez o facultate in domeniu. Urasc manelele si am o parerea proprie despre cei care asculta acest gen de muzica.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...