geomovy Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Filmu: My link poza: am si eu o intrebare : Cine a zis ca eram AFK ??? adica nu poti lua JWL decat cu pick up ??? ultima data cand am verificat stiam ca poti lua orice item de pe jos , fara pick sau orice alt program.
AdrlaN Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 am si eu o intrebare : Cine a zis ca eram AFK ??? adica nu poti lua JWL decat cu pick up ??? ultima data cand am verificat stiam ca poti lua orice item de pe jos , fara pick sau orice alt program. caracteru tau sta nemiscat si ia jw-urile din partea stanga automat de pe jos , gogosile astea expirate zile la pustanii tai din zona :) asteptam adminu
geomovy Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 am si eu o intrebare : Cine a zis ca eram AFK ??? adica nu poti lua JWL decat cu pick up ??? ultima data cand am verificat stiam ca poti lua orice item de pe jos , fara pick sau orice alt program. caracteru tau sta nemiscat si ia jw-urile din partea stanga automat de pe jos , gogosile astea expirate zile la pustanii tai din zona :) asteptam adminu daca apesi tasta " space" ia de pe jos item-ul fara sa se miste caracterul !
KooX Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 George, 98 zile suspend pentru macro/bot x2. Antecedente. PS: Tasta "space" mai aduna si alte lucruri de pe jos (iteme, kalime, etc).