AdrlaN Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Daca se poate un admin sa i deie disconnect, are 60 zile ss si inca e joc.
ruxy22 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 nu cred ca este vreo problema daca vb asa.. Iar din cate poti observa nimeni te de pe server , nu te inghite si nu cred ca intereseaza pe cineva cine esti tu sau ca joci pe link din 2006..esti un fraier si ai fost luat si drept un fraier pe server! lasa-te de serveru asta ca nu e nevoie de oameni ca tine care sa goleasca serverul ! nimeni din cate observi nu te agreeaza , sa faci un rau e foarte usor dar un bine e mai greu! Eu ma mir cum de nu iti iei tu ss pentru vanatoare! Ar trebuii sa i se aplice si lui o sanctiune dragi admin! (scuzatimi limbaju admini)
Guest Iubaretul2 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 chit ca imi mai iau inca 10 % warn dar vreau sa iti spun sa iti inchizi gura. elite nu este acceptat deloc mai ales daca ai pickup. te prinde platesti.eu il sustin total pe adrian. el este sanitarul acestui server si nu face vanatoare vanatoarea este cand cauta un jucator anume el nu cauta pe cineva anume..va cauta pe toti eu stau on sa adun 10 bless si tu stai afk cu elite deschis cand esti la gratar sau la bere sau cu femeia in pat. gura gura si iar gura. ai gresit..plateste. nu vrei sa platesti? faci ca mine..scoti elite..iti pui clicker norma.si stai fara grija pe joc si afk si on. ma repet ....GURA !! TOTI cei care folosesc elite. semnat ca nu imi e frica de nimic Abis/Sazdu Felicitarile mele Adrian.o spun acum si o sa o spun si in continuare pentru ca meriti tu si HellSpawN
AdrlaN Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 mai adaug inca o poza cu limbaj tot acelasi copil wiSha :
ruxy22 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ai probleme grave amice :)) Am vorbit in termeni corespunzatori! Dute ca esti nebun! Lasa-ne ca nu are nevoie nimeni de tine.
KooX Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 wiSha, 10 zile suspend pentru limbaj + 60 zile de aici = 70 zile pauza.