ruxy22 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Lol? Eram la calculator si am apasat SPACE. Cum poti tu sa zici ca am avut pick jwl cand eu eram la PC ? Si in orice caz daca as fii folosit asa ceva cu siguranta nu il foloseam cu niste persoane care nu le cunosc sau care nu sunt din Guild/Alianta!
AdrlaN Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Lol? Eram la calculator si am apasat SPACE. Cum poti tu sa zici ca am avut pick jwl cand eu eram la PC ? Si in orice caz daca as fii folosit asa ceva cu siguranta nu il foloseam cu niste persoane care nu le cunosc sau care nu sunt din Guild/Alianta! Minte pe altcineva prietene la ora 3 dimineata tu apasai space =)) asa zic toti sa scape de suspend , invatati sa nu mai folositi elite +nu mai fa spam si asteapta adminu
ruxy22 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 nu mint si nu fac spam amice! la ora 3 vorbeam cu GUILDA pe MU si ma uitam la TV la film! eu nu inteleg ce este de ras in asta?! Poate sa confirme..
sorinalin Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Eu zic ca e destul de clar in videouri si nu ai dc sa te certi cu omu.. ai gresit .. ai folosit ce nu trebuia.. am patit si eu acu vreo 4 ani.. si am suporrtat consecintele
ruxy22 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Sorin , eu nu inteleg de ce te bagi tu ? Cum am precizat si mai sus eu eram la PC si am apasat SPACE! as fii fost nebun sa folosesc asa ceva cu persoane care nu ma agreeaza pe mine sau Guildul in care sunt. le: In orice caz , daca as lua ss pentru chestia asta ce eu cred ca e o aberatie , as dorii si ca domnul sa ia ss pentru vanatoare/nesimtire! O zi buna!!!
Lancelot Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 wiSha pauza 60 de zle macro bot using Toti avem tasta de SPACE mai aproape de sufletel @PS Ady Ady Adrian..ai cam fost ocupat zilele astea nu?:)