defragus Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Sedinta a fost amanata deoarece nu s'a prezentat nimeni! In cursul zilei de maine va voi anunta cand va fi urmatoarea sedinta.
Tudix Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 :news: Luni, 18 iunie , va avea loc urmatoarea sedinta. Aceasta incepe la ora 19:00. Ne vom intalni la Barajul din Las Venturas. Cine nu poate sa ajunga il rog sa isi posteze absenta altfel va primi warn. :news:
aNNNdy Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nu pot sa fiu in seara asta prezent la sedinta, imi pare rau. Denim.
Makaveli. Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick: Funky. Level: 22 Factiunea din care faceti parte: Los Santos Vagos De ce doriti sa va alaturati clubului: De distractie
Tudix Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Funky. - Acceptat Sedinta a fost tinuta cu succes. Ne-am intalnit la Baraj LV, apoi am facut stunturi in orasul Las Venturas. Cei care sunt trecuti pe lista urmatoare au fost prezenti mai mult sau mai putin la sedinta: - Funky. - pentru faptul ca a stat toata sedinta si a facut toate stunturile, a primit 100.000 $ - Darius14 - pentru faptul ca a stat toata sedinta si a facut toate stunturile, a primit 100.000 $ - SpecialGold - a stat o mica parte din sedinta fiind chemat de catre lider - Tudose - a stat o mica parte din sedinta fiind chemat de catre lider Cei care au lipsit de la sedinta si nu si-au postat absenta au primit avertisment sau au fost demisi ! Le multumesc celor care au fost prezenti la meeting. xYz - Demis ( a obtinut 2 avertismente ) Katalyn - Demis ( a obtinut 2 avertismente ) Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Tudose - Helper • Gronkh • Darius14 • Teils1 ! • Jalol • Mishka. ! • SpecialGold • Denim • VaLeNtin. ! • BeSyDe.You ! • Funky. ! - avertisment
Guest valentyn01 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Imi cer scuze ca n-am fost la sedinta,am lipsit deoarece mi-a cazut netu inainte cu 10 min de sedinta ! :crybaby:
Benko Fery Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick:SaKaLuX Level:5 Factiunea din care faceti parte:Niciuna De ce doriti sa va alaturati clubului:Pentru ca imi place sami fac prieteni im,i plac nrg-urle si... fiindca...este faimos clubul.
Tudix Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 SaKaLuX - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Tudose - Helper • Gronkh • Darius14 • Teils1 ! • Jalol • Mishka. ! • SpecialGold • Denim • VaLeNtin. ! • BeSyDe.You ! • Funky. • SaKaLuX ! - avertisment
Marian Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nick: kENNyyy Level: 22 Factiunea din care faceti parte: The Mafia De ce doriti sa va alaturati clubului Imi place sa practic acest "sport"
Tudix Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 kENNyyy - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Tudose - Helper • Gronkh • Darius14 • Teils1 ! • Jalol • Mishka. ! • SpecialGold • Denim • VaLeNtin. ! • BeSyDe.You ! • Funky. • SaKaLuX • kENNyyy ! - avertisment
Guest Tempest. Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nick: Hades. Level: 13 Factiunea din care faceti parte: Hitman De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa invat bine stunt , si sa ma distrez :bananadance2:
defragus Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Hades. - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Tudose - Helper • Gronkh • Darius14 • Teils1 ! • Jalol • Mishka. ! • SpecialGold • Denim • VaLeNtin. ! • BeSyDe.You ! • Funky. • SaKaLuX • kENNyyy ! - avertisment Sambata, 23 iunie , va avea loc urmatoarea sedinta. Aceasta incepe la ora 19:00. Ne vom intalni la Barajul din Las Venturas. Cine nu poate sa ajunga il rog sa isi posteze absenta altfel va primi warn.
defragus Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Sedinta se amana din cauza lagului pe server!
CSergiu Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: GreenSabre Level: 12 Factiunea din care faceti parte: PD De ce doriti sa va alaturati clubului: Pentru ca imi place sa fac cascadorii cu NRG-uri.
Tudix Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 GreenSabre - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Tudose - Helper • Gronkh • Darius14 • Teils1 ! • Jalol • Mishka. ! • SpecialGold • Denim • VaLeNtin. ! • BeSyDe.You ! • Funky. • SaKaLuX • kENNyyy • Hades. • GreenSabre ! - avertisment
molotow Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: Broker Level: 10 Factiunea din care faceti parte: NG De ce doriti sa va alaturati clubului: Imi plac motoarele si vreau sa-mi fac multi prieteni.
Tudix Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Broker - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Tudose - Helper • Gronkh • Darius14 • Teils1 ! • Jalol • Mishka. ! • SpecialGold • Denim • VaLeNtin. ! • BeSyDe.You ! • Funky. • SaKaLuX • kENNyyy • Hades. • GreenSabre • Broker ! - avertisment
kagawa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 In caz ca faci un meeting pana duminica sa sti ca eu nu voi ajunge deoarece azi plec la turneu pana duminica.
Ca7aLiN96 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nick: CaTa96 Level: 12 Factiunea din care faceti parte: FBI De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa invat stunt-uri.
defragus Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 CaTa96 - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Tudose - Helper • Gronkh • Darius14 • Teils1 ! • Jalol • Mishka. ! • SpecialGold • Denim • VaLeNtin. ! • BeSyDe.You ! • Funky. • SaKaLuX • kENNyyy • Hades. • GreenSabre • Broker • CaTa96 Voi anunta sedinta in cursul zilei de azi!