defragus Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 JaGuAr - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Teils - Helper • ironiC. • EcLipSSe • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL • JaGuAr
Tudix Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 :news: EcLipSSe este noul Helper. Felicitari ! ® Nu uitati de sedinta. Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL • JaGuAr
Jaguar Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nu cred ca pot veni azi la sedinta... la ora aceea nu cred ca sunt acasa
kagawa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nu cred ca ajung,postez pentru orice eventualitate.
Messi Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick:messi67 Level:9 Factiunea din care faceti parte:The Mafia De ce doriti sa va alaturati clubului:Pare interesant,4fun,vreau sa ma distrez.
Guest Tempest. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 sper sa ajung la sedinta ! doar daca imi merge netu ! :nanana:
defragus Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 messi67 - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL • JaGuAr • Messi67
EcLipSSe Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Sedinta a fost tinuta cu Succes ! Din pacate am fost doar eu Bl@ck , RaZzZoR si messi67. Am uitat sa fac si cateva poze .. Daca a facut bl@ck o sa le posteze el .. Drept urmare ceilalti membrii vor primii advertisment / vor fii demisi . IroniC. , Jaguar,Michael invoiti. , Teils m-ia spus in game ca nu are permis . A primit advertisment : -DeathStar Au fost demisi : George_Tone MrS. Godlike Dedich Lista membri : • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • RaZzZoR ! • DeathStar ! • MichaeL • JaGuAr • Messi67 Messi67 a primit un premiu frumusel in valoare de 100k !! Daca de distractie nu veniti la sedinta poate aveti nevoie de ceva bani . Propun ca lui RaZzZoR sa i se scoata advertismentul , dar momentan nu sunt eu in masura sa fac asta . Vreau sa ridicam clubul acesta , pentru ca la un club de stunturi daca nu sunt membrii ( nu neaparat multi , dar si cei care sunt sa nu trateze clubul cu indiferenta) seriosi , clubul este egal cu 0 . NRG Stunt Club RECRUTEAZA !! Defragus / bl@ck cand postati in legatura cu advertismentul lui razzzor , anuntati-ma si pe mine daca am voie sa fac o lista cu invitatii pentru club :D
defragus Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Ii poti scoate avertismentul.Sunt de acord si in privinta listei cu invitatii.
EcLipSSe Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Lista membri : • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • RaZzZoR • DeathStar ! • MichaeL • JaGuAr • Messi67 Urmatoarea sedinta sambata 1.09.2012 ora 19:00 ! Cine nu ajunge sa anunte din timp sau va primii advertisment ! Locul de intanire va fii acelasi : Baraj LV . RaZzZoR ti-a fost scos advertismentul. Am sa postez maine lista cu invitatiile deoarece nu am avut timp in seara asta. NRG STUNT CLUB RECRUTEAZA !!
defragus Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Neprezentare Astfel de intrebari se pot pune si pe PM. P.S Daca doresti sa intri din nou in club,o poti face dar daca nu vi la sedinte primesti blacklist permanent.
Costin Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ok. Nick: MRS. Level: 30 Factiunea din care faceti parte: Underground Street Tuning De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa ma distrez. Promit ca voi veni la sedinte.
defragus Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 MRS. - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL • JaGuAr • Messi67 • MRS. Nu uitati de sedinta de sambata 1.9.2012 de la ora 19:00.
Murdockk Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick:TheMurdockk Level: 17 Factiunea din care faceti parte: Underground Street Tuning De ce doriti sa va alaturati clubului: ptr distractie,si imi plac sa fac stunturi
defragus Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 TheMurdockk - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL • JaGuAr • Messi67 • MRS. • TheMurdockk Nu uitati de sedinta de sambata 1.9.2012 de la ora 19:00.
Guest Tempest. Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 nu am permis :| si nu pot ajunge la sedinta ..dupa 7 jumate am voie sa iau permisu
defragus Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Sedinta a fost tinuta cu Succes ! Am hotarat sa nu dau nimanui avertisment de aceasta data. Jaguar si Mrs. au fost premiati pentru ca au reusit sa faca anumite stunturi. Cateva poze: View post on imgur.com Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • George_Tone • RaZzzZoR • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL • JaGuAr • Messi67 • MRS. • TheMurdockk
EcLipSSe Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Imi cer scuze ca nu am putut sa fiu prezent la sedinta (marog am venit in ultimele 10 minute) .. probleme medicale . Oricum , nu conteaza asta . Am facut o prima serie de invitatii : Accwelle iLeGaL Michael Erick Mishka Gronkh PhilL Lester Sinned Skybrax Blacktouch Stefan27 Spartan16
Zohlomg Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Salut. Vreau sa va multumesc pentru invitatie si am postat aici pentru ca vreau sa ma reintorc in club, cu ocazia acestei invitatii. Multumesc.
andryudevis Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick:SteeL Level: 17 Factiunea din care faceti parte: F.B.I De ce doriti sa va alaturati clubului: Imi plac foarte mult stunturi si poate am ocazia sa invat mai multe
RyPz0r Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: RyPz0r Level: 15 (rp de 16) Factiunea din care faceti parte: deocamdata civil De ce doriti sa va alaturati clubului: imi place mult stunt-ul.
defragus Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 SteeL - Acceptat RyPz0r - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • EcLipSSe - Helper • ironiC. • Teils • George_Tone • RaZzzZoR • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL • JaGuAr • Messi67 • MRS. • TheMurdockk • Accwelle • SteeL • RyPz0r
Guest Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: Daniels Level: 5 Factiunea din care faceti parte: Consilieri De ce doriti sa va alaturati clubului: Am jucat MTA timp de 2 ani,cunosc toate stunturile...deci,sunt pasionat :)