ZooYork. Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ma retrag din club.. Bafta in continuare !! :tiphat:
Bytza Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nick: Bytza Level: 30 Factiunea din care faceti parte: Ballas De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa invat stunturi :nanana:
defragus Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Bytza - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Vexos_ - Helper • ironiC. • Jalol ! • EcLipSSe • George_Tone • T_Boy ! • Alexus ! • MrS. • RadiaN ! • Teils1 ! • RaZzzZoR • Bytza
Costin Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Mda, se cam retrag membrii clubului, nu mai bine facem o sedinta?
Tudix Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 :news: Miercuri, 22 august , va avea loc urmatoarea sedinta. Locul de intalnire va fi acelasi ( Barajul din Las Venturas). Va voi astepta acolo la ora 19:00. Cine nu poate sa ajunga sa isi posteze absenta altfel va risca warn sau sa fie demis. :news:
Costin Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Nu sunt sigur ca voi ajunge la sedinta, voi face tot posibilul sa fiu prezent. (MRS.)
defragus Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Sedinta a fost anulata, din pacate doar 1 membru s-a prezentat. Cine nu si-a postat absenta va primi warn sau va fi demis. Jalol - Demis EcLipSSe - Avertisment T_Boy - Demis Radian - Demis RaZzzZoR - Avertisment Bytza - Avertisment Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Teils - Helper • ironiC. • EcLipSSe ! • George_Tone • Alexus ! • MrS. • RaZzzZoR ! • Bytza ! Voi posta in cursul zilei de maine data la care sedinta va avea loc.
EcLipSSe Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Imi cer scuze ca nu am venit la sedinta si ca nu am postat . am avut folate multa treaba azi si am uitat complet .. marog . asta e . daca sedinta o sa fie maine sa stii de pe acum ca nu pot ajunge .. maine sunt plecat toata ziua .. :D:D daca ai putea sa o pui sambata ar fii perfect . la ce ora vrei tu :D:D
defragus Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Sambata, 25 august , va avea loc urmatoarea sedinta. Locul de intalnire va fi acelasi ( Barajul din Las Venturas). Va voi astepta acolo la ora 18:00. Cine nu poate sa ajunga sa isi posteze absenta altfel va risca warn sau sa fie demis.
Bytza Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ma retrag din acest club deoarece nu mai am timp disponibil . Mult succes !
defragus Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Teils - Helper • ironiC. • EcLipSSe • George_Tone • Alexus ! • MrS. • RaZzzZoR ! Nu uitati de sedinta de sambata!
Mario Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick: Godlike Level: 30 Factiunea din care faceti parte: Ballas De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa mai invat stunt-uri.
Guest Dedich Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick: Dedich Level: 3 Factiunea din care faceti parte: Politicieni De ce doriti sa va alaturati clubului: 4fun
Tudix Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Acceptati. Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Teils - Helper • ironiC. • EcLipSSe • George_Tone • Alexus ! • MrS. • RaZzzZoR ! • Godlike • Dedich ! - avertisment
defragus Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Din cauza problemelor tehnice cu care se confrunta serverul am decis sa amanam sedinta.Cei care nu au venit vor primi avertisment sau vor fi demisi deoarece au fost cativa membrii care au putut ajunge chiar daca pe server era lag. Alexus - Demis MrS. - Avertisment Godlike - Avertisment Dedich - Avertisment Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Teils - Helper • ironiC. • EcLipSSe • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! Cateva poze: View post on imgur.com
TheDody Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nick: DeathStar Level: 5 Factiunea din care faceti parte: Consilieri De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa invat stunturi
Tudix Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Acceptat. Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Teils - Helper • ironiC. • EcLipSSe • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar
Mario Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Imi pare rau ca nu am fost la meeting,nu am fost acas' si nu am putut ajunge.
Guest Tempest. Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nick: MichaeL Level: 16 Factiunea din care faceti parte: Ballas De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa invat stunturi
defragus Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 MichaeL - Acceptat Lista membri: • Defragus - Leader • bL@cK - Co-Leader • Teils - Helper • ironiC. • EcLipSSe • George_Tone • MrS. ! • RaZzzZoR ! • Godlike ! • Dedich ! • DeathStar • MichaeL
Tudix Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 :news: Joi, 30 august , va avea loc urmatoarea sedinta. Locul de intalnire va fi acelasi ( Barajul din Las Venturas). Va voi astepta acolo la ora 20:00. Cine nu poate sa ajunga sa isi posteze absenta altfel va risca warn sau sa fie demis. :news:
Jaguar Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick: JaGuAr Level: 40 Factiunea din care faceti parte: FBI De ce doriti sa va alaturati clubului: Sa vad daca mai sunt stunturi pe care nu le stiu :)