rZv Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Buna seara. Reevaluare WooPpz00r bijnita pe post :D In primul rand : din ce am citit in regulament : Vanzari nelegitime de item-uri si conturi si eu am luat suspend pentru cumparare Bun ...... Problema este alta de ce nu este specificat : jucatorilor vanzare/cumparare de iteme etc. poate sunt unii mai greoi la minte In al doilea rand : din postul domnului ruxy22 poza dansului este facuta la secunda ( cum a vazut postul pe ecran a facut printscreen , dar eu glumeam cu un player de pe srv care are 2 caractere full pe acest server ) , pot confirma destui playeri aflati la ora respectiva , nu este nevoie de nume. De ce nu a mai asteptat cateva secunde sa vedeti si restul posturilor ? In concluzie : dupa parerea mea o suspendare de 20 de zile este exagerata Astept un raspuns , sper sa se faca dreptate . Multumesc
ruxy22 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 cat de greoi sa fi florinel:)) citeste cu atentie j o sa intelegi 22. Vanzari nelegitime de item-uri si conturi Sunt interzise vanzarile de items care contin in licitatia lor altceva decat itemele disponibile in jocul Mu Online LinkMania. Orice incercare de a solicita bunuri sau foloase cu valoare materiala va fi sanctionata. De asemenea, orice incercare de a oferi bunuri sau foloase cu valoare materiala in schimbul itemelor va fi sanctionata. deci acuma nu te da ranit ca tu ai cumparat nu ai vandtu :) stiu ca tu nu ai citit regulamentu :readthis: da ti`l arat eu :tiphat: scrie clar ca nu ai voie sa cumperi :naughty: Poate 20 zile ai timp sa citesti regulamentu :whistle: eu am avut timp cand am asteptat activarea contului=)))
rZv Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Link la plangerea in care ai luat suspend? acesta este linkul Redemption : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441305
Redemption Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Ai printuri care sa demonstreze ca glumeai pe aceasta tema?
rZv Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Ai printuri care sa demonstreze ca glumeai pe aceasta tema? Redemption sincer iti spun nu am facut print la o gluma , nici nu ma asteptam vreodata la asa ceva sa iau 20 de zile pentru nimic , daca ai nevoie de alta dovada ar putea sa iti confirme cativa playeri de pe srv. Altii fac greseli uriase , jocul acesta il joc de placere nu stau sa dau bani , nu mai vad farmecul . Astept un raspuns . Multumesc
Redemption Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Inteleg ce vrei sa spui, dar rezolv plangerea pe baza printurilor nu a unor vorbe. Las deschisa reevaluarea inca 24 de ore in caz ca gasesti astfel de printuri.
rZv Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Inteleg ce vrei sa spui, dar rezolv plangerea pe baza printurilor nu a unor vorbe. Las deschisa reevaluarea inca 24 de ore in caz ca gasesti astfel de printuri. Eu printuri nu am , numai are rost sa caut la altcineva in joc , nu e nici o sansa de eliminare a suspendului sau micsorarea lui ?
[Creator] Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Este precum la proces ... Fara probe pierzi procesul ! Imi pare rau suspendul ramane ! O seara buna ! Closed