Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mircea_dbv

regula referitoare la shop

Recommended Posts

stim cu totii ca exista regula in care daca te posteaza cineva cu "pret exagerat" la shop iei ban pentru macro/bot sau whatever.

exista de asemenea si regula ca daca esti filmat/pozat de catre admin/jucator culegand de pe jos cu ajutorul autoclickerului iei suspend pentru macro/bot.

eu spre exemplu folosesc un clicker care are optiune de a culege de pe jos,dar care este dezactivata, si strang frumos ca tot omul,cand sunt on si apuc,de pe jos itemele de care am nevoie.

mi s-a intamplat deseori sa las shopul deschis cu 5-6 kalime si 2-3 iteme exc nevaloarase la vanzare-pe care le-am pus la vanzare sa fac bani pentru post,ca alta valoare nu prea are zenul pe serverul asta,si sa uit autoclickerul pornit. am fost pozat ,evident cu pret exagerat,si santajat,mi s-au cerut nenumarate favoruri sa nu fiu postat.

datorita acestui santaj pe care eu l-am intalnit(sunt convins ca si altii au patit-o), eu consider ca regula privitoare la macro/bot-pret exagerat shop conduce numai la o vanatoare a jucatorilor, si nicidecum la o ameliorare a situatiei autopickului.

nu cumva este suficient ca se poate posta un jucator cu autopick si de catre alti jucatori? exista indivizi care fac asta toata ziua,si intr-adevar suspendul se acorda corect, ai autopick, iei 60.

dar de ce trebuie sa fiu eu stresat si sa fiu vanat, daca uit clickerul deschis cand vreau sa las cateva iteme nesemnificative la shop? e clar ca in shop nu lasi itemele de valoare mare,care sa zici ca pot fi cumparate pe zen,si care sa aduca un profit asa mare jucatorului care vinde, pentru a-l dezavantaja pe altul. deci, avand imposibilitatea de a cumpara o invitatie de kalima,care sa zicem are pretul 1,49 mld zen, nu cred ca eu ca jucator cu shop deschis,lezez vreun alt jucator sau vreun alt interes al celorlalti.

astept pareri despre asta,ideea ar fi sa se scoata regula asta cu macro/bot pentru pret exagerat...sau sa se faca un fel de monitorizare al acestora,un toppic in care sa fie postati, si in cazul posturilor pentru autopick sa se ia in considerare si acele poze,sau ceva de genul acesta..astept pareri/idei.

ps: nu sari daca consideri ideea proasta, e doar o idee care nu cred ca omoara pe cineva!

Link to comment
Share on other sites

Eu de ex folosesc Avanta nu are optiune de pick meet pl etc insa daca pun la shop tot pret exagerat imi apare...

Nu mi se pare normal sa primesc ss pentru pret exagerat pt ca :

- Nu am nici un avantaj

- Pe cine il deranjeaza suma mare nu cumpara si tot eu pierd ca nu imi vand ce am de vanzare

- Pot pune un bok+5 si sa il vand si eu cu pret de 1 miliard + fara sa fiu nevoit sa dau 15 traduri !

Eu as vota sa fie scos ss pentru acel pret exagerat.

Link to comment
Share on other sites

Si eu am fost suspendat pe sm , la inceputul db`ului ... pt pret exagerat , nu foloseam auto pick , sau alte chestii , il foloseam doar sa traga si sa`l pot folosi pe 2 mu`uri ... intr`o dimineatza trebuia sa fug rapid la servici si l`am dus icarus , ca sa nu iau pk am pus store cu "auto in fata" , cand am venit seara , eram si mort si cu d/c :)) [ deja luasem suspendul ] mi-a taiat foarte mult din elan , doar ce dadusem rr`ul si incepeam sa fiu si eu holder 8-|

50 % din mine spune sa se scoata acordarea de suspend pentru pret exagerat

40% spune sa ramana iar restul de 10% nu stiu ce cauta in mine 8-|

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua.

As vrea sa imi cer acordul unui membru din staff sa postez clickerul avanta. Avanta nu este interzis pe serveru` Mu linkmania, n-are functii de pick, n-are meet. E doar un clicker normal care merge la toate caracterele de pe acest server [inclusiv dl si elf] cu setarile necesare.

Am sa revin cu un link dupa acordul adminului.

Puteti sa scanati arhiva cu ce scanner doriti, n-are key. Sper sa fiu de ajutor si astept acordul adminului pentru a reveni cu un link de download.

O zi frumoasa.

Cat despre pret exagerat la store, numai clickerul elite are acesta optine. Aveti grija ce puneti la vanzare si ce pret puneti, tot ce trece de 9999999, e pret exagerat. Acest pret rezulta suspend "pret exagerat store/elite = 60 zile suspend.. " :tiphat:

Link to comment
Share on other sites

Am patit si eu asta intr-o zi, ca tot omul voia sa vanda cateva Kalime si iteme excelente pana mi-au atras baietii atentia ca am un pret foarte exagerat. Am renuntat la acel Elite si mi-am pus Avanta. Da intradevar, nu sunt bug-uri, nu ai probleme,etc.

Las un link de download ptr cei care nu-l au ca sa nu mai aiba probleme de genul.

DOWNLOAD

Virus scan El fiind un clicker, antivirusii il vad ca pe un trojan. Ceea ce conteaza e ca nu contine key-logger (ca la asta va ganditi ca sigur vreau sa va fur conturile sau parolele :)) )

Daca am gresit ca am pus link de download, rog un moderator sa editeze postul si sa nu-mi dea warn/ban.Intentia mea este sa ajut. Multumesc

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...