Jump to content
IceMan

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Andreysan

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine.

P.S. Postez in numele lui , cand va venii acasa iti poate confirma!

Posted

Nick: Andreysan

Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine.

P.S. Postez in numele lui , cand va venii acasa iti poate confirma!

m'am razgandit.

Posted

Nick: wOrSeN

Rank: 3

Motivul demisiei: - Imi pare rau The_Game ca am ajuns la concluzia asta dar nu mai am timpul necesar pt a putea acorda atentie + activitate acestui joc ( nu vreau sa te incurc si las loc liber pt cnv care poate sa activeze mult mai mult ca mine). Iti multumesc din suflet ca ai avut incredere cand era o perioada foarte grea pt mine si dupa cum ti-am promis ca nu o sa te dezamagesc ( sper ca nu am facut asta ). Iti urez succes pe viitor pt aceasta factiune si iti multumesc inca odata pt sansa acordata.

Posted

Nick : ZoMg

Rank: 1\

Motivul demisiei - A fost frumos cat a fost acum as vrea sa incerc alt ceva...Multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine ! Succes in continuare ! Va pup :*

Posted

Nick : DamianCR7

Rank : 1

Motivul demisiei : Imi pare rau The_Game,dar nu prea ma descurc si nu m-am acomodat bine,seara sunt doar eu si cu inca unu,doi on,la war pierd bani si este multa inactivitate.Multumesc pentru sansa acordata,faci o treaba foarte buna The_Game,mult succes in continuare.Bafta Los Santos Vagos!

Posted

Nick: Cretu

Rank: 3

Motiv : Nu mai am timpul necesar sa activez ...tin locul ocupat degeaba. Imi pare rau,dar nu pot face nimic.... Succes in continuare Mircea!!!

Posted

Nick: Sylent

Rank: 2.

Motivul Demisiei: as dori sa incerc in hitman / pd , daca e sa nu am o cariera acolo ma voi intoarce cu siguranta.

Posted (edited)

Nick: robybu

Motivul Demisiei: nu am timp sa mai joc, multumesc ptr sansa acordata game <3

Edited by robybu
Guest Fringe.
Posted

Nick:Cora

Rank:1

Motivul demisiei:E prea putina activitate in aceasta factiune.No waruri/concursuri etc.Bafta The_Game in continuare cu factiunea!Te rog sa ma demiti cand intri pe servar..Bafta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...