mos`ene Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nick: NitrO Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine. Mersi.
alinwow Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nick: Andreysan Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine. P.S. Postez in numele lui , cand va venii acasa iti poate confirma!
AzyMan Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Nick: Andreysan Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur fortelor de ordine. P.S. Postez in numele lui , cand va venii acasa iti poate confirma! m'am razgandit.
ShapeShifter Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Nick: ShapeShifter Rank: 1 Motivul demisiei: - Inactivi, ma plictisesc, mor mereu, pierd bani. Ma duc Grove.
wOrSeN Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nick: wOrSeN Rank: 3 Motivul demisiei: - Imi pare rau The_Game ca am ajuns la concluzia asta dar nu mai am timpul necesar pt a putea acorda atentie + activitate acestui joc ( nu vreau sa te incurc si las loc liber pt cnv care poate sa activeze mult mai mult ca mine). Iti multumesc din suflet ca ai avut incredere cand era o perioada foarte grea pt mine si dupa cum ti-am promis ca nu o sa te dezamagesc ( sper ca nu am facut asta ). Iti urez succes pe viitor pt aceasta factiune si iti multumesc inca odata pt sansa acordata.
#Mircea Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 (edited) Vei fi demis. # S-a rezolvat,ramane. Edited October 11, 2012 by #Mircea 1
sENNNtRy Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nick : ZoMg Rank: 1\ Motivul demisiei - A fost frumos cat a fost acum as vrea sa incerc alt ceva...Multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine ! Succes in continuare ! Va pup :*
alinwow Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nick : AliNwOw Rank : 1 Motivul demisiei : Nu este activitate m-am saturat sa merg doar cu un membru la war.
DamianCR7 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nick : DamianCR7 Rank : 1 Motivul demisiei : Imi pare rau The_Game,dar nu prea ma descurc si nu m-am acomodat bine,seara sunt doar eu si cu inca unu,doi on,la war pierd bani si este multa inactivitate.Multumesc pentru sansa acordata,faci o treaba foarte buna The_Game,mult succes in continuare.Bafta Los Santos Vagos!
AzyMan Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Nick : AndreySan Rank : 3 Motivul demisiei : Vreau sa incerc si alt ceva, multumesc pentru tot Game ! Succes in continuare :)
Cretu' Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Nick: Cretu Rank: 3 Motiv : Nu mai am timpul necesar sa activez ...tin locul ocupat degeaba. Imi pare rau,dar nu pot face nimic.... Succes in continuare Mircea!!!
syLenT Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Nick: Sylent Rank: 2. Motivul Demisiei: as dori sa incerc in hitman / pd , daca e sa nu am o cariera acolo ma voi intoarce cu siguranta.
robybu Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 (edited) Nick: robybu Rank: 2 Motivul Demisiei: nu am timp sa mai joc, multumesc ptr sansa acordata game <3 Edited October 21, 2012 by robybu
Guest Fringe. Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Nick:Cora Rank:1 Motivul demisiei:E prea putina activitate in aceasta factiune.No waruri/concursuri etc.Bafta The_Game in continuare cu factiunea!Te rog sa ma demiti cand intri pe servar..Bafta