awesometron Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 - Nick: LionHeart - Factiuni precedente: Politicieni , SMURD - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: am jucat si inainte tot in lsv si mi-a placut foarte mult jocul in echipa - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: drugs , mats , war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - - Intervalul orar in care jucati: 12:00 - 19:00 / 22:00 - 02:00 - Poza cu stats : stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Ionut duca - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: targoviste - Sex (masculin/feminin): M
Mihai1200 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 - Nick: Mihai1200 - Factiuni precedente: DNB , SFR , SMURD , Politicieni. - Level: 15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa incerc cv nou - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri , Mats , Waruri. - Antecedente: -- - Intervalul orar in care jucati: 7 ore +. - Poza cu stats : http://postimage.org/image/41bhel0vh/ - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 19. - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): Masculin.
SmoKe16 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 - Nick: sMoKe16 - Factiuni precedente: DNB , Bikers , The Mafia , SMURD. - Level: 12 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place si vreau sa incerc si eu. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri , Mats , Waruri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Ban 3 advertismente. - Intervalul orar in care jucati: 7 ore +. - Poza cu stats : /stats - Nume si prenume: I. Daniel. - Varsta: 18. - Orasul in care locuiti: Galati. - Sex (masculin/feminin): Masculin.
moses Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Mihai1200 - acceptat pentru teste LionHeart - acceptat pentru teste Smoke16 - respins
moses Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Tu de cate ori aplici si retragi ? Cer warn up pentru tine.
kRaYnEEEEEEE Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 - Nick: kRaYnEEEEEEE - Factiuni precedente: dnb Ng scoala - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru a participa la waruri mats si cops vs mafia - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: drugs , mats , war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - - Intervalul orar in care jucati: 6-7 - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mocanu B - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: galati - Sex (masculin/feminin): M
Klaus Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 - Nick: IKlausI - Factiuni precedente: Consilieri,Medici,The Triads,Police Department - Level: 12 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru waruri , si turele de mats :) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war ,mats ,drugs - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn afk la cai cand aveam lvl mic nu stiam regulile ... - Intervalul orar in care jucati: 9-22 cu pauze .... - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Ivan Adrian - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
BuBuStar Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 - Nick: BubuStar - Factiuni precedente: Politicieni(1) , Triads(2) , Departament politie (1) - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: am jucat si inainte tot in lsv si mi-a placut foarte mult jocul in echipa - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: drugs , mats , war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 2 warn(stricare event , cearta cu un hitman) - Intervalul orar in care jucati: 10:00 - 14:00 - 19:00 - 22:00 - Poza cu stats : http://imgur.com/9HFNW Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Duca Eduard Razvan - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): M
Hasis9 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Nick: Hasis4 - Factiuni precedente: Consilier - Level: 6+ - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Jocul in echipa si sunt jucatori de treaba datorita liderului care i-a selectat - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: drugs , mats , war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Nu am avut - Intervalul orar in care jucati: 10:00 - 14:00 - 19:00 - 22:00 - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/213/statsijf.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Anton Silviu - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Tg.Neamt - Sex (masculin/feminin): M
Guest valentyn01 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Valentin. - Factiuni precedente: Mayor,Grove,SFR - Level: 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang renumit - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme / materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 14-23 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Vali - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex (masculin/feminin): masculin
Serpico. Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 - Nick:SerpicO - Factiuni precedente:The Triads,The Mafia - Level:10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place aceasta factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats , drugs ,waru-ri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati:8-5,20:00 - 23:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/834/samp000px.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Daniel Alex - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Tulcea - Sex (masculin/feminin):M
Tails Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: teils1 - Factiuni precedente: - - Level: 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa ma intorc la viata de gangster. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu vanzarea de arme, organizarea de war-uri si strangerea a cat mai multor materiale. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 8 - 15 ; 20 - 24 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Click Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Riza Ionut - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Ramnicu Valcea - Sex (masculin/feminin): Masculin
ShapeShifter Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Retrag, sorry astept de 5 zile testele, si ma plictisesc civil.Mersi de sansa ! :*
Hackeru' Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 - Nick: BobMarley - Factiuni precedente: Pd, Grove Street, SMURD - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Un gang care s`a respectat si se va respecta mereu. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme/droguri si carne vie . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: depinde de timpul liber - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Tufis Elvis Marcel - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Drobeta Turnu Severin - Sex (masculin/feminin): Masculin
moses Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 BobMarley - acceptat pentru teste trunkss - nu e vina mea ca nu ma cauti in joc :) de multe ori intreb pe /o cine are de dat teste , tu nimic. ieri seara am fost in joc , am avut sedinta , putea-i sa ma cauti.
Guest Wapo Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 - Nick: Wapo - Factiuni precedente: TheMafia,TheTriads,Ballas,Grove - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place sa o ard ca un gangster :> - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Waruri... - Antecedente: 2 warnuri , nonfp & afk la calutzi :x - Intervalul orar in care jucati: Nu am program fix, dar in mare 4-5 ore pe zi - Poza cu stats : http://i.imgur.com/Ysbpa.jpg - Nume si prenume: Popa Vlad Alin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin (voi fi demis din hitman cand vine kidzeen :) )
Athreyu Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 - Nick: Wapo - Factiuni precedente: TheMafia,TheTriads,Ballas,Grove - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place sa o ard ca un gangster :> - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Waruri... - Antecedente: 2 warnuri , nonfp & afk la calutzi :x - Intervalul orar in care jucati: Nu am program fix, dar in mare 4-5 ore pe zi - Poza cu stats : http://i.imgur.com/Ysbpa.jpg - Nume si prenume: Popa Vlad Alin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin (voi fi demis din hitman cand vine kidzeen :) ) #Rezolvat!
Guest Wapo Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 - Nick: Wapo - Factiuni precedente: TheMafia,TheTriads,Ballas,Grove - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place sa o ard ca un gangster :> - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Waruri... - Antecedente: 2 warnuri , nonfp & afk la calutzi :x - Intervalul orar in care jucati: Nu am program fix, dar in mare 4-5 ore pe zi - Poza cu stats : http://i.imgur.com/djbzl.jpg - Nume si prenume: Popa Vlad Alin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin (voi fi demis din hitman cand vine kidzeen :) )