meetique Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 - Nick: Mitzu - Factiuni precedente: Hitman , FBI , Armata , DNB , SFR - Level: 17 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Liderul este foarte de treaba , cunosc o parte din membrii , sunt foarte primitori si .. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,trafic de droguri, conflicte cu alianta inamica - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - 2 warnuri [ le am de prin decembrie anul trecut din cauza unui admin [ nu dau nume ] care a facut abuz .. ] , in juma' de an nu am mai luat nici un warn si nici nu o sa iau - Intervalul orar in care jucati: 7-8 ore pe zi. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) - - Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C.Mihai - Varsta: 17 ani - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): Masculin Nu mai sunt locuri in LSV. Suntem 20.
Ethernul Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 - Nick: Ethernul - Factiuni precedente: Grov,NG,Scoala.PD - Level: 18 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune serioasa unita cu o alianta puternica si cu un lider bun. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Materiale,Droguri,Waruri,Crime,pe scurt Ilegalitati si multe altele. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 3-4ore in timpul scolii zilnic iar in weekend 6+ - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/822/samp026ky.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Veres Vlad - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Zalau - Sex (masculin/feminin): Masculin
focuS Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 - Nick:FocuStar - Factiuni precedente:DNB,NG,SFR - Level:16 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este super factiunea imi plac skinurile este multa activitate - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kil, Waruri, Droguri, Arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)Da 2 advertismente 1 deoarece am derajat un event (nu stiam ca e event acolo) iar celalalt /q cu wanted (aveam 20 k mats) - Intervalul orar in care jucati:Dimineata intre 6 -8 si dupa masa 14-22 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Raul - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Brasov - Sex (masculin/feminin):Masculin
junioru Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 - Nick: XxSouLxX - Factiuni precedente: Ballas , sfr , ballas - Level: 17 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:liderul imi este un vechi prieten si pentru-ca nu am fost nici o data LSV - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:tot ce este ilegal :) - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn pt afk la cai - Intervalul orar in care jucati:4 ore... in weekend mai mult - Poza cu stats : /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Michael junior - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Felix410 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 - Nick: Cobaine - Factiuni precedente: SFR,Ballas (inainte de wipe) - Level: 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: vreau sa incerc ceva nou si sa joc in echipa - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,Arme,Wars - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 18:00-00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Albu Felix - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
Felix410 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 - Nick: Cobaine - Factiuni precedente: SFR,Ballas (inainte de wipe) - Level: 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: vreau sa incerc ceva nou si sa joc in echipa - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,Arme,Wars - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 18:00-00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Albu Felix - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin Retrag cererea.scuze!
kRaYnEEEEEEE Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 - Nick: kRaYnEEEEEEE - Factiuni precedente: ,Ballas,DnB,NG, - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: As vrea sa intru in LsV pentru ca e multa activitate dupa parerea mea si un lider pe cinste - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,Arme,Wars - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: in timpul scolii 4-5 in week 6-7+ - Poza cu stats : ( Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mocanu B - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Galati - Sex (masculin/feminin): Masculin
meetique Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 kRaYnEEEEEEE - respins (excursionist, ai aplicat si in dnb tot azi) FocuStar - respins (esti un jucator problema. nu vreau certuri in "familie") XxSouLxX - acceptat pentru teste Ethernul - acceptat pentru teste Lsv recruteaza inca un membru.
The0d0r Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nick: The0d0r - Factiuni precedente: Consilieri (rank 2) - Level: 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa aduc factiunea pe culmile gloriei deoarece este o factiune capabila si are playeri buni cu un lider extraordinar, vreau sa o ajut cu tot ce pot. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, trafic de dorguri, trafic de arme, materiale. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv). Nu am avut nici un warn sau ban. - Intervalul orar in care jucati: dimineata- ora 7:30-11:00 seara- 10:00-12:30 -Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://imageshack.us/photo/my-images/833/87554870.png/ - Nume si prenume: Vladimirescu Teodor - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Senzo Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 - Nick: Senzo - Factiuni precedente: FBI,Scoala,PD,NG,Grove,Hitman - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang renumit - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme / materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Ambele.Nu mai stiu de ce. - Intervalul orar in care jucati: N-am un orar anume. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Neagu George - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
nasubibi Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick:Dakar - Factiuni precedente:Triade(rank 1) As vrea sa fac o parantezalegata de ce am parasit factiunea (membri inactivi si neseriosi si neintelegatori) - Level:9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca are membri buni e bine structurata si vreau sa continui sa fac parte din alianta. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Vanzarea de arme si droguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:dimineata si seara (4-8ore) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)http://img713.imageshack.us/img713/3637/samp035tj.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Dutan Mihai - Varsta:16 ani - Orasul in care locuiti:Brasov - Sex (masculin/feminin):masculin Inca un lucru care e de marturisit e faptul ca am black list pentru ca l-am omorat pe omul acela pentru ca am fost respins si eram suparat ,dar nu ma scuza pentru acest lucru. Daca imi mai acordati o santa este decizia voastra. Multumesc !!!!
meetique Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick:Dakar - Factiuni precedente:Triade(rank 1) As vrea sa fac o parantezalegata de ce am parasit factiunea (membri inactivi si neseriosi si neintelegatori) - Level:9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca are membri buni e bine structurata si vreau sa continui sa fac parte din alianta. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Vanzarea de arme si droguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:dimineata si seara (4-8ore) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)http://img713.imageshack.us/img713/3637/samp035tj.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Dutan Mihai - Varsta:16 ani - Orasul in care locuiti:Brasov - Sex (masculin/feminin):masculin Inca un lucru care e de marturisit e faptul ca am black list pentru ca l-am omorat pe omul acela pentru ca am fost respins si eram suparat ,dar nu ma scuza pentru acest lucru. Daca imi mai acordati o santa este decizia voastra. Multumesc !!!! respins. esti la blacklist Lsv... Check this aKaRy acceptat pentru teste
florin_alex Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 - Nick: aKaRy - Factiuni precedente: fbi ballas dnb smurd - Level: 19 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang renumit - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme / materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 4-5 pe zi ! - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imgur.com/delete/vtx9W60AfQacDJ3 Informatii din viata reala: - Nume si prenume: florin george - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Stef@n Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 - Nick: TinKode - Factiuni precedente: DNB,Ballas - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang renumit - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: traficul de arme si mats waruri,si blocari - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: N-am un orar anume. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/zezpxpgxz/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Stefan - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti:Ploiesti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Crowley Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 - Nick: Madalyn - Factiuni precedente: Da Nang Boys - Level: 25 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ridic factiunea impreuna cu ceilalti membrii . - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , kill , war-uri , si multe alte ilegalitati . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Ban 7 zile pentru 3 warn-uri . - Intervalul orar in care jucati: Nu am un orar exact . - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats . Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C. Madalin - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): Masculin
CVB28 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 - Nick: Gr3nder - Factiuni precedente: FBI rank 3 NG rank 2 Ballas rank 4 - Level: 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ajut factiunea cu puterile mele si pentru a sta cu prietnii. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme / materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): ban nu warn da numai stiu de ce - Intervalul orar in care jucati: N-am un orar anume. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/f/850/samp001um.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: V. Cristian - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Botosani - Sex (masculin/feminin): Masculin
nicky_street08 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 - Nick: Nicky - Factiuni precedente: San Fiero Rifa, Balas - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ajut factiunea impreuna cu ceilalti membrii . - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats/war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Ban 7 zile pentru 3 warn-uri, nu mai tin minte exact cand. - Intervalul orar in care jucati: Nu am un orar exact . - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http:// ****.us/photo/my-images/23/samp004xnq.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei-Mihnea - Varsta: 20 - Orasul in care locuiti: Bucuresti
Alin97 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 - Nick: Alin97 - Factiuni precedente: FBI NG SFR DNB Consilier TheMafia TheThriads - Level: 19 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: sa ajut membrii la waruri,la arme - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: waruri materiale droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn limbaj cand eram lvl 1 - Intervalul orar in care jucati: 08-12,20-22(dupa examene) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Petre Gabryel Alin - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): Masculin