puiu_39b Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: iNz - Factiuni precedente: Ballas , Grove , NG , PD - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte frumoasa in frunte cu un lider si niste membri capabili - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , droguri , kill - Antecedente: 1 warn ... aiurea - Intervalul orar in care jucati: +7 ore - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/521/samp019nq.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Selaru Nicolas - Varsta:16 - Orasul in care locuiti: Galati - Sex (masculin/feminin): Masculin
Guest Ionut Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: Ionut - Factiuni precedente: PD,NG,DNB,PD(am fost si LSV inainte de wipe) - Level: 39 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am fost LSV acu mult timp si mi-a placut si vreau sa revin in forta. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme si droguri. - Antecedente: No. - Intervalul orar in care jucati: nu am ore fixe,dar joc cat pot. - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/827/samp002biy.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Nae Ionut Cristian. - Varsta:16. - Orasul in care locuiti: Gaesti. - Sex (masculin/feminin): M.
SDK Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: kiszeN - Factiuni precedente: SMURD , Grove , Hitman , Triads , PD , Mafia - Level: 21 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa retraiesc acele vremuri de la debutul meu in SA:MP. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Tot ce tine de 'ilegal' - Antecedente: Mici. - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval precis . - Poza cu stats : here! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai Ionut - Varsta: 20 - Orasul in care locuiti: Galati - Sex (masculin/feminin): M.
Loriss Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: Loris - Factiuni precedente: SFR, Ballas, The Mafia si Smurd - Level: 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune care a fost inchisa pana acum si demult doresc sa intru in acesc gang. Vreau sa ajut la kill ,War - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill war arme droguri - Antecedente: 1 ban pe bug la server si acum am 1 advertisment - Intervalul orar in care jucati: 14:00-22:00 - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Loris - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
meetique Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Vici1404 ReyYko Pingoo Loris nu cred ca sunteti pregatiti pentru Lsv Ionut Inz Kiszen acceptati pentru teste
Guest Jairoo Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: Jairoo - Factiuni precedente: PD , Ballas , PD , San Fiero Rifa - Level: 19 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiuna serioasa cu membri si lider competenti - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill war arme droguri - Antecedente: 2 avertismente , 1 aveam lv 2 si am stat afk cai si celalat aveam wanted si am stat afk pana ma dat afara de pe sv si cineva mi-a facut post - Intervalul orar in care jucati: 14:30-16:00 20:00-00:00 - Poza cu stats : http://postimage.org/image/ui8h3r81t/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Marius - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Rm.Valcea - Sex (masculin/feminin): Masculin
meetique Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Jairoo respins - nu te consider pregatit pentru acest gang
.sKaNNer. Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: Deel - Factiuni precedente: SMURD , Consilier - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am fost inainte de wipe in gang si mi-a placut mult ! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu Traficul de Arme , Droguri si Materiale ! - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Dimineata si Seara - Poza cu stats : http://img703.imageshack.us/img703/1783/samp034hw.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Targul Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin # Postez pentru el deoarece nu ii merge forumul !
nO sOuNNNd Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: sOuNdy - Factiuni precedente: Ballas, Triads, PD. - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi doream foarte mult sa intru inainte sa se desfiinteze iar acum vreau sa facem o treaba buna impreuna. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme si droguri. - Antecedente: Nu - Intervalul orar in care jucati: dimineata si seara - Poza cu stats : View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: P. Mihai - Varsta:16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): M.
Negrea18 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 - Nick: Negrea - Factiuni precedente: Taxi , DNB , The Triads , Grove , PD - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiune renumita , doresc sa ajut sa fie cea mai tare ! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: materiale , arme , droguri . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn - afk la cai - Intervalul orar in care jucati: 16-02,03 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Negrea Alexandru - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): Masculin
meetique Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Deel, sOundy respinsi - nu sunteti pregatiti pentru acest gang Negrea -acceptat pentru teste
biNNN Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick: m0t4nu1 - Factiuni precedente: politicieni rank3 , mafia rank 3 - Level: 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea astafacea ravagii cu ceva timp in urma :D - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: materials , drugs , war-uri :X - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : in general pt afk la cai .. - Intervalul orar in care jucati: 15 , 23 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/olnj0e8f7/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: S. Ionut - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Sesinia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick: Alex911 - Factiuni precedente: Scoala,NG,DNB,The Mafia,Grove,The mafia - Level: 26 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte frumoasa in frunte cu un lider si niste membri capabili - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , droguri , kill - Antecedente: 1 warn dar nu mai stiu dc - Intervalul orar in care jucati: +7 ore - Poza cu stats : http://postimage.org/image/jem8ob4wr/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Grozea Alexandru - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Targoviste - Sex (masculin/feminin): Masculin
Zachary Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick: Strict. - Factiuni precedente: Politicieni , SFR. - Level: 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune veche si noua in acelas timp si vreau sa intru pentru ca imi place foarte mult - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , Droguri , Waruri , Kilurii si asa mai departe. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)1, afk la cai. - Intervalul orar in care jucati: In timpul scolii 3-4 ore iar in weekend 6+ - Poza cu stats : - Nume si prenume: C. Narcis - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): Masculin
Harris! Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick: Mynim@L - Factiuni precedente: Da Nang Boys - rank2 , San Fierro Rifa -rank 1 - Level: 12 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune frumoasa si un lider capabil. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , droguri , kill - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 5/6h zii - Poza cu stats : http://tinypic.com/view.php?pic=v4rx9y&s=6 Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Eduard Ionut - Varsta:16 - Orasul in care locuiti: Rm.Valcea - Sex (masculin/feminin): Masculin
Guest Fashionitza Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick:CovaLer - Factiuni precedente:consilieri - Level:7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:e cea mai tare - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:kill,droguri,war, - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):warn pt ca am retras o cerere in triade - Intervalul orar in care jucati:14:30.......22:30 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Anghel Ciprian - Varsta:15 - Orasul in care locuiti:Piatra-Neamt - Sex (masculin/feminin):masculin
FighT199 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 - Nick: FighT - Factiuni precedente: DNB, SFR,Triads,FBI,Scoala - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune frumoasa,cu membri uniti si un lider dem de ea - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , droguri , kill - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 5/6 zii - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Eduard Florin - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): Masculin
meetique Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Respinsi: -CovaLer (inactiv) -Fight (inactiv) -Strict. (inactiv) -Alex911 (inactiv) -m0t4nu1 (inactiv) -Mynim@L (nu cred ca esti pregatit pentru acest gang)
Andreea Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: Andreea Factiuni precedente: SMURD Level: 9 Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place. Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , Droguri , Waruri , Kilurii si asa mai departe.. Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - Intervalul orar in care jucati: in timpul scolii: 3-4 Poza cu stats : http://img845.imageshack.us/img845/4094/samp725.png Nume si prenume: Andreea Varsta: 18 Orasul in care locuiti: Italia Sex (masculin/feminin):Feminin
LapTEEE Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: Found_Cluj Factiuni precedente: HITMAN,SFR,MAFIA,PD,FBI,groVE, Level: 21 Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru ca mi-a placut Lsv pe vechiul mod si-mi doresc sa revin in factiunea asta. Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats , Droguri , Waruri , Kilurii si asa mai departe.. Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): warn , am jignit un player si na...(i-am spus "jet") Intervalul orar in care jucati: in timpul scolii: 19-22 Poza cu stats : Nume si prenume: Stefan Varsta: 18 Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca Sex (masculin/feminin):Masculin
Impulss Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 - Nick: Don_Aztec - Factiuni precedente: Smurd, Ballas, The Mafia, FBI, UST - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru ca este cel mai renumit si iubit gang - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale, droage, war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1 warn, afk la cai. - Intervalul orar in care jucati: 8-11:30; 18:30- 22:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Aici. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
meetique Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 - Nick: Don_Aztec - Factiuni precedente: Smurd, Ballas, The Mafia, FBI, UST - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru ca este cel mai renumit si iubit gang - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale, droage, war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1 warn, afk la cai. - Intervalul orar in care jucati: 8-11:30; 18:30- 22:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Aici. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin respins - ai aplicat recent tot aici. LSV NU MAI RECRUTEAZA !!! SUNTEM DESTUI!!!