taste Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 » Nick : notyet » Factiuni precedente si rankurile detinute : Fbi, UST » Level : 10 » Nick-uri anterioare : - » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : Sa ajut factiunea si sa fiu ajutat. » Parere despre actualul Los Santos Vagos : LSV e o factiune frumoasa, are membrii si lideri capabili si vreau sa fac parte din ea. » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Ban, warn: warn: /q la somatie » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : 4/5 » Poza cu stats* : http://imageshack.us/photo/my-images/12/samp489w.png/ » Nume / Prenume : Alex » Varsta : 18 » Orasul in care locuiti : Bucuresti » Sex (masculin/feminin) : M
veNk0de Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 - Nick: rKo - Factiuni precedente: Politicieni->Rank 1 - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii :Gm este foarte de treaba si intelegator,si factiunea unita! si sa ajut clar - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:kill,war,drugs - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- Nothing - Intervalul orar in care jucati: pai de la pranz pana seara sau depinde - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)- http://www.girlshare.ro/31812938.3 Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Darian Gabriel - Varsta:15 - Orasul in care locuiti: Otelu-Rosu - Sex (masculin/feminin): Masculin
sKc Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 - Nick: HuBaBuBa - Factiuni precedente: The triads rank 4 , Da nang boys rank 4 - Level: 16 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii : Pentru a fii un membru de admirat , si sa ajung sa fiu dreapta liderului ;) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic , si razboaie cu dusmanii - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- warn nu mai stiu pentru ce , a trecut jumate de an - Intervalul orar in care jucati: 5-6+ ore ( iar in weekend tot timpul ) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)- http://imgur.com/delete/2BGfZXnMej1Y5Ax Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Solomon Kevin - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Sighisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin respect LSV
HsmHaOs Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 » Nick : HsmHaOs » Factiuni precedente si rankurile detinute : Politicieni -1 Sfr-2 triade -1 UST-2 FBI-1 » Level :15 »Nickuri Anterioare : - » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos :Deoreace imi place factiunea si imi place liderul, mi se pare bun si serios. » Parere despre actualul Los Santos Vagos : Consider ca LSV este o factiune unita , serioasa si puternica. » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : cam 2-3 ore zilnic » Poza cu stats* : - Informatii din viata reala - » Nume / Prenume : Mihailescu Mihnea » Varsta : 14 » Orasul in care locuiti : Piatra-Neamt » Sex (masculin/feminin) : Masculin
veNk0de Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 imi pare rau mircea , am gresit sectiunea .. am avut multe astea deschide am vrut sa dau la ballas imi pare rau
Dragos Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Informatii caracter » Nick : » Factiuni precedente si rankurile detinute : » Level : » Nick-uri anterioare : » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : » Parere despre actualul Los Santos Vagos : » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : » Poza cu stats* : Informatii din viata reala » Nume / Prenume : » Varsta : » Orasul in care locuiti : » Sex (masculin/feminin) : 1
cristixc Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Informatii caracter » Nick : Uzzi » Factiuni precedente si rankurile detinute : - ( wipe ) » Level : 4 » Nick-uri anterioare : - » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : Vreau sa ajut factiunea si imi place foarte mult ! » Parere despre actualul Los Santos Vagos : Cea mai tare factiune . » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : 4-6 ore pe zi . 40 pe sapt » Poza cu stats* : http://s17.postimage...f/sa_mp_000.png Informatii din viata reala » Nume / Prenume : Enache Cristian » Varsta : 17 ani » Orasul in care locuiti : Brasov » Sex (masculin/feminin) : masculin Edited October 28, 2012 by cristixc
ShapeShifter Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 » Nick : ShapeShifter » Factiuni precedente si rankurile detinute : - » Level : 4 » Nick-uri anterioare : - » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : Mereu mi-a placut aceastea factiune! » Parere despre actualul Los Santos Vagos : O factiune care, cred ca o sa ajung sus. » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : 4-6 ore pe zii 30-40 ore pe sapt. » Poza cu stats* : http://imgur.com/13rd9 Informatii din viata reala » Nume / Prenume : M. Madalin » Varsta : 17 ani » Orasul in care locuiti : Resita. » Sex (masculin/feminin) : masculin
Johannes Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 » Nick : Johannes » Factiuni precedente si rankurile detinute : - » Level : 4 » Nick-uri anterioare : Yohannes. si REdz. inainte de wipe » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : E un gang frumos, The_game face o treaba buna » Parere despre actualul Los Santos Vagos : membri nu am vazut inca dar liderul este activ si cred ca o sa facem treaba buna » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : pe zi: 8-9 si pe saptamana 40-50 » Poza cu stats* : Informatii din viata reala » Nume / Prenume : Oana Alex Paul » Varsta : 17 ani » Orasul in care locuiti : Piatra Neamt » Sex (masculin/feminin) : Masculin
Johannes Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) Imi cer scuze n-am vazut ca sa pus level 6+ Edited October 30, 2012 by Johannes'
FiLEz Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) » Nick : Johannes » Factiuni precedente si rankurile detinute : - » Level : 4 » Nick-uri anterioare : Yohannes. si REdz. inainte de wipe » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : E un gang frumos, The_game face o treaba buna » Parere despre actualul Los Santos Vagos : membri nu am vazut inca dar liderul este activ si cred ca o sa facem treaba buna » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : pe zi: 8-9 si pe saptamana 40-50 » Poza cu stats* : http://i.imgur.com/UltRH.png Informatii din viata reala » Nume / Prenume : Oana Alex Paul » Varsta : 17 ani » Orasul in care locuiti : Piatra Neamt » Sex (masculin/feminin) : Masculin Daca tot ai facut cererea aia macar arata-ne buletinu' sa te credem ca ai varsta aia mai alexikes a da iti e rusine cu varsta ta # warn up Edited October 30, 2012 by DRG
Johannes Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nu esti tu lider sa-mi ceri identitatea si poate nu vreau sa dau bulentinul, hai nu mai posta aici ca nu e chat.
Vivian. Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 » Nick : ViviaN » Factiuni precedente si rankurile detinute : - » Level : 6 » Nick-uri anterioare : -- » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : Un gang bun si bine organizat! » Parere despre actualul Los Santos Vagos : Deocamdatanu prea sunt membrii dar cred ca este un gang bun! » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : warn - limbaj » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : Pe zi intre 8-10 ore! si pe saptamana 60-70! » Poza cu stats* : http://i.imgur.com/3KRN1.png Informatii din viata reala » Nume / Prenume : Adi » Varsta : 17 ani » Orasul in care locuiti : Tulcea » Sex (masculin/feminin) : Masculin
FashionVictim Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 » Nick : FashionVictim » Factiuni precedente si rankurile detinute : - » Level : 6 » Nick-uri anterioare : -- » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : Am fost si inainte de Wipe acum ceva ani si vreau sa revin! » Parere despre actualul Los Santos Vagos : Un Gang bun care o sa ajunga si mai bun » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : 5-6 ore pe zi / 40 de ore pe saptamana » Poza cu stats* :View post on imgur.com Informatii din viata reala » Nume / Prenume : P.Andrei » Varsta : 18 ani » Orasul in care locuiti : Constanta » Sex (masculin/feminin) : Masculin
mertzannn Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Informatii caracter » Nick : mertzannn » Factiuni precedente si rankurile detinute : - » Level : 6 » Nick-uri anterioare : kENNyyy » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : Sa ajut factiunea, sa se dezvolte. » Parere despre actualul Los Santos Vagos : O parere foarte buna. » Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu. » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : 5-7 ore pe zi, iar pe saptamana .. In jur de 50, cu aproximatie. » Poza cu stats* : http://img547.imageshack.us/img547/9458/samp169.png Informatii din viata reala » Nume / Prenume : Marian » Varsta : 17 ani. » Orasul in care locuiti : Galati » Sex (masculin/feminin) : Masculin.
Dj_Prese Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Informatii caracter » Nick : Prese » Factiuni precedente si rankurile detinute : - » Level : 6 » Nick-uri anterioare : PreseKan » Titluri detinute pe server : (Nu autoproclamate) - » Un motiv pentru care doriti sa deveniti un membru Los Santos Vagos : Best faction » Parere despre actualul Los Santos Vagos : ff tare » Antecedente: 1 warn » Cate ore dedicati jocului pe zi ? Dar pe saptamana ? : 24/7 » Poza cu stats* :http://imageshack.us/f/850/samp095er.png/ Informatii din viata reala » Nume / Prenume : Presecan Andrei » Varsta : 18 » Orasul in care locuiti : Cluj » Sex (masculin/feminin) : Masculin