#Mircea Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) # Ok daca retragi,blacklist LSV. Edited September 10, 2012 by #Mircea
Dj_Prese Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 - Nick: Presekan - Factiuni precedente: Triads, LSV, UST,Grove,Mafia,PD,NG,FBI,SFR - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune unita. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme din plastic, materiale, etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 17 ani - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): masculin
Bredwolf Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 - Nick:dumitrur. - Factiuni precedente:politicieni - Level:6 ica 6 paydayurisi fac 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:pentru ca este o factiune pe care sio doresc toti - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:aceasta factiune se ocupa cu vinderea armelor si drogurilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)nu am - Intervalul orar in care jucati:7-9ore - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume:dumitru stefan - Varsta:12ani - Orasul in care locuiti:urziceni - Sex (masculin/feminin):masculinz
Nico_96 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 - Nick: Crookers - Factiuni precedente: Triade ,The Mafia ,UST,Grove,DNB - Level: 12 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune buna, unita si imi doresc foarte mult sa intru - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, de arme, war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu am avut - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Bogdan Nicolae - Varsta: 16 ani - Orasul in care locuiti: Valcea - Sex (masculin/feminin): masculin
klaw92 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 - Nick: klaw92 - Factiuni precedente: triade - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: doresc sa raman in factiunea asta deoarece este una unita si doresc sa ma alaturi persoanelor din factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafig drugs ,arms dealer - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) acum de mult cand eram la inceput ..m a atacat un gm dar tot el a scoso la cap reusind sami dea warn probabil mai e si plangerea - Intervalul orar in care jucati: 13- 19 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/6/samp030wx.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Claudiu Bacioiu - Varsta: 20 - Orasul in care locuiti: Fieni - Sex (masculin/feminin): M
rebeca123 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 - Nick: r3b3k - Factiuni precedente: fBI - Level: 12 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune unita si un lider demn de ea - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats.droguri.kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 2 warn afk cai de 5 luni - Intervalul orar in care jucati: 08:00--12":00 18:00__24:0 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8 http://imageshack.us/photo/my-images/7/samp159pn.png/ Informatii din viata reala: -Nume si prenume :Mitran valentin - Varsta: 20 - Orasul in care locuiti: TImisoara - Sex (masculin/feminin): M
KronicK Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 - Nick:Roxor - Factiuni precedente: The triads, Politicieni, Da Nang Boys, Smurd, The Mafia , San Fiero Riffa - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune unita si un lider demn de ea - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats.droguri.kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 2 warn afk cai de 2 luni - Intervalul orar in care jucati: 08:00--12":00 18:00__24:0 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8 http://postimage.org/image/e5e67ueb5/ Informatii din viata reala: -Nume si prenume :Flavius Butescu - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Grumazesti - Sex (masculin/feminin): M Scuzatima am intrat pe contu lu fratimu de forum ca pe contu meu nu pot posta dar nustiu dc :dontknow:
#Mircea Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 r3b3k acceptat pentru teste roxor respins
Damelut Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 - Nick: Aquatic - Factiuni precedente: smurd,bikers,pd,sfr - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: e un gang unit,membrii seriosi si cred ca se descurca foarte bine - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war,kill,drugs,arme,etc - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 15:00-22:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Luchian Paul - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: TG neamt - Sex (masculin/feminin): masculin
focuS Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 - Nick: FocuStar - Factiuni precedente: Ballas, Triade,Bikers,Dnb, Sfr - Level:20 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: E un gang puternic si respectat - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill, War,Drugs - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 15:00- 00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala:- - Nume si prenume:Raul - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Brasov - Sex (masculin/feminin): masculin
Prese_Alex Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 - Nick: Alex_Mihai - Factiuni precedente: Consilieri - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune unita si am prieteni aici. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme, materiale, droguri ,waruri,etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 20 ani - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): masculin
XeqTT Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 - Nick: XeqT - Factiuni precedente: sfr , school - Level: 7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place factiunea , membrii sunt uniti , n-am avut probleme cu ei , e puternica , etc - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War , kill , materiale , chestii ilegale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Ban , limbaj :( - Intervalul orar in care jucati: de cand vin de la scoala ... Adica de la 13 , 14 pana noaptea - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: R.Ionut - Varsta: 13 - Orasul in care locuiti: Tulcea - Sex (masculin/feminin): masculin
FashionVictim Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 - Nick: FashionVictim - Factiuni precedente: PD, NG, LSV, HITMAN - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte buna - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de arme, droguri, participarea la war`uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - - Intervalul orar in care jucati: 14:00 - 22:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: P.Andrei - Varsta: 18 ani - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex (masculin/feminin): Masculin
sENNNtRy Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 - Nick:zOmG - Factiuni precedente:- - Level:6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Gm este foarte de treaba ,si factiunea unita! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:kill,war,drugs - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:10-12 06-1 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)- View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:alberto robert - Varsta:14 - Orasul in care locuiti:constanta - Sex (masculin/feminin):M
epicwarding Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Nick : Legendd Factiuni precedente : FBI / PD Level : 17 (aproape 18) Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiuni : Vreau sa ajut Gangu Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune : kill / war Antecedente : (ban / warn si pentru ce motiv ) : nu am warn / ban Intervalul orar in care jucati : Dupa amiaza / seara Poza cu /stats : http://postimage.org/image/uwj849hwp/ Informatii din viata reala : Nume si prenume : P.Andrei Varsta : 16 Orasul in care locuiti : Ploiesti Sexul masculin : M