Erwin Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 - Nick:Cobra1 - Factiuni precedente:Smurd, Triade, USTS, DNB - Level:23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune buna si cu un lider capabil. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Omoruri, trafic de arme de droguri. waruri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)Ban pentru deranjare event da deja a anuntat over si unu anul trecut pentru bug abuse. - Intervalul orar in care jucati:5-6ore pe zii - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Ties Erwin - Varsta:17 - Orasul in care locuiti:Resita - Sex (masculin/feminin):masculin Atentie! Inainte de a depune o aplicatie pentru LSV, cititi cerintele de aici
oneil Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 - Nick: ScarFaCe - Factiuni precedente: Triads, LSV, Instructor - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Tot deauna mi-a placut de LSV cu ce se ocupa, miscarea printre rivali este foarte buna, nici odata nu am vazut un LSV sa fuga de un rival, si gang-ul merita.. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, trafic de arme/mats/droguri , omorarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Am timp tot timp-ul dar mai putin seara/noaptea. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alexandru Grama - Varsta: 20 de ani - Orasul in care locuiti: Brasov - Sex (masculin/feminin): Masculin PS: Plecasem ca nu prea aveam timp sa joc, daca imi m-ai dai o sansa Game am sa fac o treaba buna.
BlackAngel Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 - Nick: Mitza - Factiuni precedente: The Triads, fbi,ng,ust,scoala, - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: tot deauna miam dorit sfr si mia placut amai fost acum 2 ani si cv cand era lider florin ciri la lsv si mie foarte dor de aceasta factiune in + am cv prieteni gen cretu etc acolo si + ca the game e de trb mia mai fost lider si stiu :D - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri trafic de arme , droguri ( dominatul rivalilor ) - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn 1 .. limbaj - Intervalul orar in care jucati: 8-9 ore pe zi .. , nu am un interval cum o fi dar minim 7 ore joc.. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 17 de ani - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
Mugur95 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 - Nick: Mitza - Factiuni precedente: The Triads, fbi,ng,ust,scoala, - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: tot deauna miam dorit sfr si mia placut amai fost acum 2 ani si cv cand era lider florin ciri la lsv si mie foarte dor de aceasta factiune in + am cv prieteni gen cretu etc acolo si + ca the game e de trb mia mai fost lider si stiu :D - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri trafic de arme , droguri ( dominatul rivalilor ) - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn 1 .. limbaj - Intervalul orar in care jucati: 8-9 ore pe zi .. , nu am un interval cum o fi dar minim 7 ore joc.. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 17 de ani - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin aici este LSV nu sfr ,
BlackAngel Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 - Nick: Mitza - Factiuni precedente: The Triads, fbi,ng,ust,scoala, - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: tot deauna miam dorit LSV si mia placut amai fost acum 2 ani si cv cand era lider florin ciri la lsv si mie foarte dor de aceasta factiune in + am cv prieteni gen cretu etc acolo si + ca the game e de trb mia mai fost lider si stiu :D - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri trafic de arme , droguri ( dominatul rivalilor ) - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn 1 .. limbaj - Intervalul orar in care jucati: 8-9 ore pe zi .. , nu am un interval cum o fi dar minim 7 ore joc.. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 17 de ani - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin ms,acolo sus vroiam sa scriam lsv dar mam gandit la altcv :|
#Mircea Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Acceptat.Chinuiti-va totusi sa scrieti corect din punct vedere gramatical si nu in graba.Ajuta mult.
Negrutzu8 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 - Nick:Negrutzu - Factiuni precedente:Politicieni - Level:6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Imi place sa activez in gang, si mi se pare o factiune cel putin interesanta - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Eliminarea rivalilor, traficul de arme si droguri, evitarea politiei pe cat posibil - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) None - Intervalul orar in care jucati:3-4 ore pe zi dupa ora 18 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Chirac Marian - Varsta:21 - Orasul in care locuiti:Galati - Sex (masculin/feminin):masculin
BlackAngel Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Acceptat.Chinuiti-va totusi sa scrieti corect din punct vedere gramatical si nu in graba.Ajuta mult. se pare ca am blacklist permanent la alianta de la ionut .... o zi buna ms de sansa si scz de deranj , asta e..
#Mircea Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ai rabdare . Aplicatie ramane valabila,vorbim in joc. Negrutu acceptat.
0megga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 - Nick:Ffv - Factiuni precedente:F.B.I,UST,The Mafia - Level:15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Am jucat acum mult timp si mi-a placut - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Eliminarea gang-urilor adverse,droguri,arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) None - Intervalul orar in care jucati:Nu am un program fix,in jur de 2-3 ore - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://www.imagebam.com/image/a03736209147566 Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Madalin - Varsta:17 - Orasul in care locuiti:Oravita - Sex (masculin/feminin):masculin
Refl3x Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 - Nick: Refl3xx - Factiuni precedente: The Triads,Medics,ballas - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este printre gangurile mele preferate,cu membri capabili si cu un lider pe masura. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri,kiluri,trafic de arme si droguri,etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu am - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval stabilit - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Robert - Varsta: 19 de ani - Orasul in care locuiti: Tg. Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin
Refl3x Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 - Nick: Refl3xx - Factiuni precedente: The Triads,Medics,ballas - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este printre gangurile mele preferate,cu membri capabili si cu un lider pe masura. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri,kiluri,trafic de arme si droguri,etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu am - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval stabilit - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Robert - Varsta: 19 de ani - Orasul in care locuiti: Tg. Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin Edit: Mi-o retrag ca nu dau de lider :((
#Mircea Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 E problema ta ca nu dai de mine,am fost toata ziua on. Ca bonus pentru retragere esti adaugat la blacklist.
aliko Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 - Nick:Westiee - Factiuni precedente:Mafia - Level:15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Sa incerc ceva nou - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: killuri / mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati:12:00-18:00/23:00-03:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume:B Aurelian - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Galati - Sex (masculin/feminin):masculin
Claudiu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 - Nick: Mr_Clau - Factiuni precedente: dnb,The Triads,ng,dnb. - Level: 26 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune unita puternica cu un lider capabil si asi vrea sa fac parte din aceasta. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de arme,droguri, omorarea rivalilor . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): warn - Intervalul orar in care jucati: 10:00-15:00. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Zamfirecu Claudiu - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Rm.Valcea - Sex (masculin/feminin):masculin
Madalin Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 -Nick: Madal1n - Factiuni precedente: Police Department - Level:23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii : Nimanui nu strica ceva nou :) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: killuri / mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn :| - Intervalul orar in care jucati: Cand imi permite timpul - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://postimage.org/image/pz7oh14dz/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: G. Madalin - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Severin - Sex (masculin/feminin):masculin
Guest Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 - Nick: ShaKaLoo - Factiuni precedente: Triads, LSV, UST,Grove,Mafia,PD,NG,FBI,SFR - Level: 26 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune unita. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme din plastic, materiale, etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -2x warn.. sunt vechii... - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img441.imageshack.us/img441/3996/samp030gq.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Raul - Varsta: 17 ani - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 - Nick: - OveRLorD - Factiuni precedente: UST, LSV, mafia , DNB - Level: 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune super unita - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme, droguri , mats , waruri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img195.imageshack.us/img195/7152/samp037pf.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Robert - Varsta: 14 ani - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): masculin # postez eu pentru el.