#Mircea Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Sayid acceptat , restul respinsi. Los Santos Vagos NU recruteaza.
razvan_93 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 - Nick: Razvan93 - Factiuni precedente: Politicieni - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune care a crescut foarte mult de knd e The_Game lider si tinde sa devina cea mai buna dupa server - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri, Trafic de mats/droguri,Kill - Antecedente: 1 ban-limbaj vs admin - Intervalul orar in care jucati: 5-6 ore pe zi iar in week-end 7 ore + - Poza cu stats : View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume : Razvan - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): M
wOrSeN Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 - Nick: wOrSeN - Factiuni precedente: Medici , Dnb , Ballas , Ng , UST , Mafia , FBI , Grove. - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Un lider capabil care are respect pt toti jucatori dak la randul nostru avem respec , bine organizat si pus la punct. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: omorarea rivalilor , war , trafic de arme si de droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): ban ( bug abuse , dar am fost iertati cu toti ) si 3 warns = ban 7 zile ( demult tare ) - Intervalul orar in care jucati: 12:00-02:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Click. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C. Iulian - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Galati - Sex (masculin/feminin): Masculin # Te rog frumos , da-mi cea mai mica sansa si iti promit din suflet ca nu vei regreta.( sunt un om de cuvant , crede-ma )
#Mircea Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Amandoi acceptati pentru teste.Din voi doi,unul singur va ramane in factiune. Los Santos Vagos recruteaza !
Ciolosh Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 - Nick: Aspec - Factiuni precedente: Politicieni,SFR,UST - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune serioasa cu membri capabili si uniti. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: waruri,mats,droguri,killuri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): nu am - Intervalul orar in care jucati: 11-04 - Poza cu stats : touch me Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C.Andrei - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Sighisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
#Mircea Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Acceptat pentru teste. Testele constau in mare parte in duelurile cu deagle.Nu faceti fata,sunteti respinsi.
Guest Marco™ Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 -Nick : SinneD. -Factiuni precedente : - -Level : 6 -Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii : Este una din factiunile mele preferate si tinde in a fi cea mai puternica . -Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune : War , Trafic de arme , Droguri, etc. -Antecedente : am 2 warn . Unul pentru limbaj si unul pentru ca am asistat la waruri cu groove si triadele . -Intervalul oral in care jucati : 12-20 , 24-3 - in jur de 12 ore /zi -Poza cu stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=6221aebdcb434219c1213f7eb8999c66 Informatii din viata reala : -Nume si prenume : Ciutre Marco -Varsta : 17 -Orasul in care locuiti : Baia-Mare -Sex : Masculin
bWin Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 - Nick: Adi777 - Factiuni precedente: - - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: alianta puternica - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, trafic de arme/mats/droguri , omorarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 10:00 - 16:00 - Poza cu stats : /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: T. Adrian - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Oradea - Sex (masculin/feminin): Masculin
oneil Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 - Nick: ScarFaCe - Factiuni precedente: Triads - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Tot deauna mi-a placut de LSV cu ce se ocupa, miscarea printre rivali este foarte buna, nici odata nu am vazut un LSV sa fuga de un rival, si gang-ul merita.. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, trafic de arme/mats/droguri , omorarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Am timp tot timp-ul dar mai putin seara/noaptea. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alexandru Grama - Varsta: 20 de ani - Orasul in care locuiti: Brasov - Sex (masculin/feminin): Masculin
Guest Marco™ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nick : SinneD. -Factiuni precedente : - -Level : 6 -Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii : Este una din factiunile mele preferate si tinde in a fi cea mai puternica . -Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune : War , Trafic de arme , Droguri, etc. -Antecedente : am 2 warn . Unul pentru limbaj si unul pentru ca am asistat la waruri cu groove si triadele . -Intervalul oral in care jucati : 12-20 , 24-3 - in jur de 12 ore /zi -Poza cu stats : http://www.picz.ro/s...1213f7eb8999c66 Informatii din viata reala : -Nume si prenume : Ciutre Marco -Varsta : 17 -Orasul in care locuiti : Baia-Mare -Sex : Masculin
Xipri Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 - Nick: Xipri - Factiuni precedente: yakuza , groove - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pentru ca o consider ce-a mai puternica - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:droguri , arme,lupte de strada - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) nu - Intervalul orar in care jucati:10 - 14 , 23 - 3 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://www.picz.ro/show-image.php?id=be715a9b46f4a5d0b30e82e089079bbb Informatii din viata reala: - Nume si prenume:B.Ciprian Cosmin - Varsta:19 - Orasul in care locuiti: Baia Mare - Sex (masculin/feminin):M
alecs. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 -Nick: alecs - Factiuni precedente: PD , FBI , HITMAN,GROVE,PD ,GROVE , HITMAN ,NG - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau actiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic arme / suprematie - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): un ban din prostia mea - Intervalul orar in care jucati: Depinde de zi - Poza cu stats: Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Dita Alexandru - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): M
Negru Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 -Nick : negru -Factiuni precedente : The Triads -Level : 8 -Un motiv pentru care doriti sa va alaturati acestei factiuni : Imi place aceasta factiune pentru ca este unita. -Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune : Mats , War , Drugs etc. -Antecedente : - -Intervalul in care jucati : 12-18 , 24-3. -Poza cu stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=ed3147171556d46bf48e1a5c9541fe77 Info. din viata reala : -Nume si prenume : Grigorescu Alexandru -Varsta : 19 -Orasul in care locuiti : Baia-Mare -Sex : Masculin
FALLEN Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 -Nick: falleN - Factiuni precedente: Ballas,PD,UST,FBI,Grove - Level: 41 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: In gang e cel mai bine.. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic arme / suprematie - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Un ban pt jailfight acum 1 an si ceva,de atunci nimic - Intervalul orar in care jucati: Depinde de timpul meu liber - Poza cu stats: Informatii din viata reala: - Nume si prenume: M. Giani - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Peris - Sex (masculin/feminin): Mascul feroce
<^krank^> Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 - Nick: krank - Factiuni precedente: F.B.I - Level:7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:imi place foarte mult si doresc sa ajut cum pot - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:trafic de arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) bann din cauza unui cuvand...(limbaj) - Intervalul orar in care jucati:nedeterminat - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Glitia Emanuel - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti:Timisoara - Sex (masculin/feminin):masculin
Mave Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick SeBBy98 Fractiuni Precedente : Politicians Level : 6 Motiv pt care doriti sa va alaturati fractiunii : Imi palce foarte mult si sunt curios sa vad cum e..Nu am mai ajuns niciodata pana aici. Antedecente : AFK la cai Intervalul orar in care jucati : Aproape mereu Poza cu stats : INFORMATII DIN VIATA REALA! Nume : SeBi Ani : 13 Orasul : Tg. Neamt Sex : Masculin
#Mircea Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 krank respins Sebby acceptat pentru teste.Iti dau o sansa,observ ca iti doresti sa faci parte din lsv.
lolflamE Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 - Nick: Uzzi - Factiuni precedente: ng, fbi,ng,mafia,pd,sfr,dnb - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este un gang renumit si din cate am observat, o colectiv exceptional - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme,killuri,waruri - Antecedente: nu - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval exact, in general peste 7 ore. Am revenit in perioada de inactivitate - Poza cu stats : My Stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: G. George - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Targoviste - Sex (masculin/feminin): masculin