rebeca123 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick: r3b3k - Factiuni precedente:ballas.sfr.ng.sfr. - Level: 9,am ore pt level 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang renumit,puternic - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme / materiale,kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - 1warn,afk cai - Intervalul orar in care jucati: 08:12---12:00:20:20 dupa cum se vede si ora care am postat. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/855/samp062wi.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mitran Valentin - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest Cristii_ Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 -Nick : JayZz - Factiuni precedente : Scoala - Level : 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii : O factiune respectata si cu un lider capabil. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune : Waruri,arme,droguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Nu am .! - Intervalul orar in care jucati : Toata ziua .! - Poza cu stats : View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Cristian Liviu - Varsta : 18 - Orasul in care locuiti : tulcea - Sex (masculin/feminin) : Masculin
Ewze^ Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 - Nick: Ewze - Factiuni precedente: Bikers / LF - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune bine organizata. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri / materiale / participarea la war. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Warn - Afk la cai. - Intervalul orar in care jucati: Depinde de timpul meu liber. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://tinypic.com/view.php?pic=2duxgnl&s=6 Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Cristian - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin):Masculin
Mishka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 r3b3k - respins (Ti-am oferit deja o sansa) JayZz - respins (Nu mai sunt locuri disponibile) Ewze - acceptat pentru teste ! Los Santos Vagos nu mai recruteaza momentan !
Mishka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Los Santos Vagos recruteaza !! Asteptam aplicatile voastre.
Maryus Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Los Santos Vagos recruteaza playeri activi si care stiu sa traga cu arma . Oricine aplica ( bineinteles , sa respecte cerintele ) va primit o sansa , asa ca aplicati nu ezitati !
ShapeShifter Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nick: ShapeShifter - Factiuni precedente: Grove. Hitman - Level: 21 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea me de suflet. -Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri / materiale / participarea la war. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Warn 2 - Afk la cai. - Intervalul orar in care jucati: Depinde de timpul meu liber. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Madalin - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Resita - Sex (masculin/feminin):Masculin
SNAPPi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 - Nick: Justt - Factiuni precedente: SFR,DNB,Mafia - Level: 15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este prima data cand intru in aceasta factiune si sper sa fac o treaba buna. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri,arme ilegale,killuri - Antecedente: Nu am. - Intervalul orar in care jucati: 14:00 - 16:00 22:00 - 5/6:00 - Poza cu stats : http://tinypic.com/r/mhjxs/6 Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Robert - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Rm. Valcea - Sex (masculin/feminin): Masculin
Maryus Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 ShapeShifter - Acceptat pentru teste Justt - Acceptat pentru teste
Claux Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 - Nick: KenVelo - Factiuni precedente: PD, Armata, Grove, Scoala - Level: 14 (125/60) - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang frumos in care am fost inainte de wipe si as dori sa revin. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Killuri, Mats, Drugs, Waruri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn - limbaj :< - Intervalul orar in care jucati: Mai mereu. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Click aici! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Florentin Claudiu - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Rosiorii de Vede - Sex (masculin/feminin): Masculin
Legionnaire Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick: Frank - Factiuni precedente: NG,DNB - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune bine organizata - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kills,war - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - Intervalul orar in care jucati: dupa 9.. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai Catalin - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Vaslui - Sex (masculin/feminin): Masculin
#Mircea Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Astept aplicatiile voastre.Nu sunt multe locuri,asa ca vor fi alesi doar cei experimentati.
NegaTivE. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nick: LemoN. - Factiuni precedente: Consilieri - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune bine organizata,cu membri capabili si un lider pe masura. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill/mats/war-uri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: 10:00-23:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: S.Mihai - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
FullSpeed Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 - Nick: FullSpeed - Factiuni precedente: - - Level: 39 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: o factiune unita si respectata - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war-uri materiale droguri etc - Antecedente: warn - Intervalul orar in care jucati: 3-4 ore pe zi - Poza cu stats : http://postimage.org/image/qprq2d3gx/ Informatii din viata reala: - Nume : andrei - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Rosiori de vede - Sex (masculin/feminin): Mascul
Eddi Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 - Nick: SomerhaldeR - Factiuni precedente: - - Level: 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: o factiune unita si respectata - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war-uri materiale droguri etc - Antecedente: warn - Intervalul orar in care jucati: 7-8 ore pe zi - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume : Eduard - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Rm.Valcea ( Aicea la mescheri) - Sex (masculin/feminin): Mascul
I am Mitzu Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 - Nick: TheFacebook - Factiuni precedente: Hitman , Triads , FBI - Level: 17 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune respectata , organizata si unita . - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale , Waruri , etc. - Antecedente: 1 Warn - Intervalul orar in care jucati: 11:00 - 23:30 [ 4-5 ore / zi ] - Poza cu stats : http://img88.imageshack.us/img88/4697/samp015vi.png Informatii din viata reala: - Nume : Mihai - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): M
#Mircea Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 LemoN. - Acceptat FullSpeed - Acceptat pentru teste [Ma cauti cand esti civil] SomerhaldeR - Acceptat TheFacebook - Acceptat.
Hazard Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 - Nick: Hazard - Factiuni precedente: Ballas , FBI , Armata , pd , SFR , TheMafia , TheTriads , UST , Hitman - Level: 38 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune respectata si bine organizata - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de arme , traficul de Drugs si Waruri - Antecedente: 1 Warn - Intervalul orar in care jucati: 12:00 - 01:00 ( 5,6 ore pe zii ) - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume : Andrei - Varsta: 20 - Orasul in care locuiti: Lupeni - Sex (masculin/feminin): M
Fonz Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 - Nick: Kidnapper - Factiuni precedente: Grove,FBI - Level:17 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place noul lider+imi place foarte mult viata de gangster. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri,Kill,Mats. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1warn-vanatoare,ban-bug abuse - Intervalul orar in care jucati: 11:00-19:00 22:00-03:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Click. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: R. Liviu - Varsta:15 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): masculin