BlackAngel Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] - Factiuni precedente: ng,fbi,ballas,scoala,ust - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: gang de trb lider de trb foarte competent de functie - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats, waruri, droguri si omorarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): warn limbaj - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval e vacanta 15 16 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: TM - Sex (masculin/feminin): Masculin
Devil. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 - Nick: R3b3K - Factiuni precedente: SFR, Ballas. - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiune unita, respectata, cu membrii capabil. In + nu pot sa ma despart de gang-uri. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill-uri, droguri, trafic de persoane, mats, war-uri. - Antecedente: 1 warn. :-s - Intervalul orar in care jucati: 7:00-15:00 ; 19:00-00:00. - Poza cu stats: /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Vali - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): Masculin
Cristi17 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 - Nick: Cristinao17 - Factiuni precedente: Triade , FBI , Mafia , Grove , PD , NG , UST ,SFR , Triads - Level: 25 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am fost inante de wipe prin ceva vreme in lsv si chiar vreau sa revin - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill , drugs , mats , war, - Antecedente: -.. - Intervalul orar in care jucati: dimineata si seara - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): Masculin
Mishka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [blackAnGeeLL] - respins ( tocmai ce ai aplicat si ai retras + spam pe PM) R3b3K - acceptat pentru teste Cristinao17 - acceptat pentru teste R3b3k impreuna cu Cristianao17 va veti bate pentru un loc in factiune.
Mr Alexx Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Retrag , nu este lider capabil la aceasta factiune! Imi cer scuze , dar zic adevaru , No warn !
Refl3x Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 - Nick: Refl3xx - Factiuni precedente: tt, ballas, bikers. - Level: 9 ( am rp pentru lvl 10) - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati : factiunii:vreau sa ajut factiunea. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war, mats, killuri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): nu am avut - Intervalul orar in care jucati: nu am program - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/52/aaaarh.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Tasca Tiberiu - Varsta:13 - Orasul in care locuiti: Tg.Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin.
Mishka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Refl3xx - acceptat pentru teste,am hotarat sa-ti dau o sansa # Kun.Aguero daca nu sunt capabil te-as ruga sa nu mai aplici pentru Los Santos Vagos si nici sa-mi mai ceri a-3-a sansa in factiune.
Bulls3ye Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 - Nick: Bulls3ye - Factiuni precedente: The Mafia & F.B.I - Level: 35 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru mine este factiune noua, si imi place sa experimentez tot ce-i nou:) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme in mare parte - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn pentru non-fp (alergam in cercuri sa-mi salvez un bilet la cai) - Intervalul orar in care jucati: Nu respect un orar anume - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Marius - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: (informatie indisponibila) - Sex (masculin/feminin): M
BIGG Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 - Nick: Blood - Factiuni precedente: sfr ust - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune bine organizata si vreau sa incerc ceva nou. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war,trafic de arme si droguri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: 12-14 si cand mai am timp liber - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Tg.Neamt - Sex (masculin/feminin): M - Nick: Blood - Factiuni precedente: sfr ust - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune bine organizata si vreau sa incerc ceva nou. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war,trafic de arme si droguri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: 12-14 si cand mai am timp liber - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Tg.Neamt - Sex (masculin/feminin): M retrag,am aflat ca momentan nu mai sunt locuri
Mackensen Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 - Nick: Mackensen - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: mi-as dori sa ma alatur unui gang foarte renumit. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic arme, dueluri intre rivali - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn ( afk la cai ) - Intervalul orar in care jucati: dimineata si dupa amiaza in mare parte - Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/14/samp016uk.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: George - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Buzau - Sex (masculin/feminin): M
alecs. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 -Nick: alecs - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: singura factiune in care ,cred ca pot sa joc atat cat pot fara sa mi se reproseze nimic - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic arme / suprematie - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Curat - Intervalul orar in care jucati: Dimiteata 2-3 ore / seara 1ora - Poza cu stats: Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): M
BIGG Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 - Nick: Blood - Factiuni precedente: sfr ust - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune bine organizata si vreau sa incerc ceva nou. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war,trafic de arme si droguri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: 12-14 si cand mai am timp liber - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Tg.Neamt - Sex (masculin/feminin): M
Theo Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 - Nick: k1ndl3r - Factiuni precedente: grove - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune bine organizata si vreau sa incerc ceva nou. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war,trafic de arme si droguri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: 12-18/23-02 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Brasov - Sex (masculin/feminin): M
Mishka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Blood - acceptat pentru teste k1ndl3r - acceptat pentru teste
Alin97 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 - Nick: SeNNNZaTioN - Factiuni precedente: FBI,NG,SFR,LSV,GROVE - Level: 19 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Am prieteni buni i factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war/trafic arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):ban (bug abuz) 1 warn limbaj - Intervalul orar in care jucati: dimineata si seara - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/47ohu4483/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): M
Berky Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 - Nick: StPierre - Factiuni precedente: PD , F.B.I , DNB , Bikers - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este o factiune organizata si cu un lider & membrii foarte capabili . - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill , droguri , materiale , warr-uri , etc.. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 2 warn-uri [ 1 - afk pariuri & 2 - nu mai tin minte ] .. - Intervalul orar in care jucati: 6h + zilnic . - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mert - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): Masculin . P.S: Postez de pe contul lui neni ca mie nu-mi mai merge pass ..
Mishka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 StPierre - acceptat pentru teste (Despre warn-uri vorbim in game)
Murdockk Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 - Nick:TheMurdockk - Factiuni precedente:consilieri,sfr,ust - Level:15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:imi place foarte mult lsv - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:arme/materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):nu - Intervalul orar in care jucati:10:00-23:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Lorinc Robert - Varsta:15 - Orasul in care locuiti:Vulcan - Sex (masculin/feminin):M
alexiniosm Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 - Nick: aLeXuTzU28 - Factiuni precedente:consilieri,smurd,sfr,bikers,ng - Level:15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:imi place foarte mult lsv - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:arme/materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):un singur ban pt 3 warn-uri - Intervalul orar in care jucati:10:00-23:00+ - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:J.Alexandru - Varsta:14 - Orasul in care locuiti:Vulcan HD - Sex (masculin/feminin):M