iBroN Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 - Nick: iBroN - Factiuni precedente: Mafia - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este prima factiune a mea pe vremuri,Sa ajut factiunea si sa imi cresc skill-ul - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri,arme ilegale,killuri - Antecedente: NU am - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp! - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Norbert-Stefan - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Zalau - Sex (masculin/feminin): Masculin
Mishka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 iBroN - respins (inactiv) MRS. - acceptat pentru teste
pescaru Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 - Nick: outlook - Factiuni precedente: smurd, triade, sfr, ng ,sfr, ng ,triade. - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este un gang unit si foarte organizat. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: killuri si cu arme ilegale - Antecedente: NU am - Intervalul orar in care jucati: cam toata ziua - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Airinei Andrei - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Targu Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin
awesometron Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 - Nick: LionHeart - Factiuni precedente: Politicieni - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: A fost prima factiune in care am intrat cand m-am apucat de samp si mi-a ramas in suflet - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale, droguri,war-ur,kills - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - - Intervalul orar in care jucati: 10:00 - 21:00 / 02:00 - 04:00 - Poza cu stats :/stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Bratu Adelin - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Rosiori de Vede - Sex (masculin/feminin): M
Guest Fringe. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 - Nick:Cora - Factiuni precedente:SFR,Scoala,Triads,Bikers,Ust,Politicieni - Level:13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:sa ajut liderul la war/kill,sa ridic factiunea cat mai sus - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:cu vinderea materialelor si a drogurilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 08:18:00 cu pauze ,,, - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume:- - Varsta:17 - Orasul in care locuiti:Piatra Neamt - Sex (masculin/feminin):-
Guest Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 - Nick: Maryca - Factiuni precedente: Mafia,Armata,SFR,Triads,PD - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte bine organizata,imi plac skinurile,au un lider capabil si am foarte multi prieteni in ea si in alianta - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri,arme,waruri,killuri - Antecedente: Nu - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval stabil,sunt activ cei care ma cunosc stiu asta - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Oprisan Alexandru Mihai - Varsta: 18 ani - Orasul in care locuiti: Otopeni - Sex (masculin/feminin): Masculin
Mishka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Cora - respins (inactiv) Maryca - acceptat pentru teste
ZooYork. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 - Nick: ZooYork. - Factiuni precedente: Consilieri,School Instructor - Level:8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Are membri uniti, lider de treaba si este o factiune respectata - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme , droguri, materiale war-uri ... - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu am - Intervalul orar in care jucati: Dimineata si seara de obicei - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Oncu Flaviu - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Oradea - Sex (masculin/feminin): Masculin
Cirax Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: Cyrax. - Factiuni precedente: Consilieri. - Level: 6. - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Membri uniti si bine organizati. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats, waruri, droguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu ... - Intervalul orar in care jucati: De dimineata pana seara(cu pauze) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Marcu Darius - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
Mishka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ZooYork. - acceptat pentru teste Cyrax. - acceptat pentru teste
florin_alex Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: aKary - Factiuni precedente: ballas,fbi,etc - Level: 19 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Gang puternic si lider de trb dar si competent - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats, waruri, droguri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu ... - Intervalul orar in care jucati: depinde..in week 5-6 ore in timpul sapt 3-4 ore - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: florin george - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
hackerr Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 - Nick:bortos - Factiuni precedente:The Triads - Level:9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru a ridica cat mai sus factiunea - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:War,mats,kill,droguri,r?piri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):ban 7 zile pentru deranjare event - Intervalul orar in care jucati: 7:00-12:00,3:00-6:00. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Adrian George - Varsta:15 - Orasul in care locuiti:Bucuresti - Sex (masculin/feminin):Masculin
Mishka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Akary - acceptat pentru teste bortos - acceptat pentru teste (picat) Atentie! Va confruntati pentru un loc in factiune. (bortos - picat,locul este inca valabil)
BlackAngel Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] - Factiuni precedente: ng,fbi,ballas,scoala - Level: 21 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: gang de trb lider de trb foarte competent de functie - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats, waruri, droguri si omorarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): warn limbaj - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval e vacanta 15 16 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/651/samp074hu.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: TM - Sex (masculin/feminin): Masculin
BlackAngel Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] - Factiuni precedente: ng,fbi,ballas,scoala - Level: 21 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: gang de trb lider de trb foarte competent de functie - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats, waruri, droguri si omorarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): warn limbaj - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval e vacanta 15 16 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/651/samp074hu.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: TM - Sex (masculin/feminin): Masculin RETRAG
volvo1 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nick: Decent - Factiuni precedente: SMURD - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place viata de gang. Imi lipsesc war-urile, vanatorile si drumurile de la get la deposit de care aveam parte in ganguri. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune se ocupa cu waruri, vanatori, materiale, droguri si ajutarea membrilor aliantei. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval anume dar aloc 5-6 ore pe zi dar si mai mult daca datoria cere. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Adi - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Rexxar Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 - Nick: Rexxar - Factiuni precedente: Mafia,Grove,Scoala - Level: 17 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: vreau sa ma alatur unui gang,cunosc pe uni membrii - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kills - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): nu - Intervalul orar in care jucati: 10:00-24:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://imageshack.us/photo/my-images/24/samp343l.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Catalin - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 - Nick: ShaKaLoo - Factiuni precedente: Triade , FBI , Mafia , Grove , PD , NG , UST ,SFR , Triads - Level: 25 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am fost inante de wipe prin ceva vreme in lsv si chiar vreau sa revin - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill , drugs , mats , war, - Antecedente: 2 warn .. - Intervalul orar in care jucati: dimineata si seara - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Raul - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin): Masculin
Kemico Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 - Nick: Bitto - Factiuni precedente: Medici, Ballas, Scoala, FBI, Medici - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place organizarea, membrii si felul in care se desfasoara. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill , Drugs , Mats , War - Antecedente: 1 warn - Intervalul orar in care jucati: Toata ziua, dar mai mult dimineata. - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Apavaloaei Iulian - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Targu Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin
Mishka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Los Santos Vagos recruteaza !!! Asteptam aplicatiile voastre