Costin Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nu sunt sigur ca voi putea ajunge la sedinta, voi face tot posibilui sa fiu prezent.
Bytza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ! = Advertisment . La 2 sunteti demisi . Pentru a anula advertismentul trebuie sa fiti prezenti la 3 sedinte consecutive sau sa castigati la 1vs1 !! Azi , 1.09.2012 , ora 13:00 va avea loc urmatorul meeting !! Loc : Pizza LS , langa locul de unde iei jobul de drugs dealer. Aliniere la zid. Spatiu desfasurare evenimente. Loc pentru castigatori. Loc pentru cei care au pierdut. Vreau totul sa fie organizat , cine nu respecta o sa fie demis instant fara sa stau la discutii . Sutem un club serios , ce e gluma ramane gluma dar cand e vorba de o treaba serioasa o facem asa cum trebuie. Va astept in numar cat mai mare !! Cu cat numaru creste , si premiile vor creste !
Bytza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Am decis sa nu mai fac grupele deoarece o sa iasa o harababura totala .. nu o sa stiu cine vine si cine nu . Vom face ca un fel de event de deagle 1 vs 1 , iar cand muriti va rog sa luati locul special facut pentru cei care au pierdut , sa nu va prind ca reveniti in rand ca sunteti demisi ! Saptamana trecuta a fost o harababura totala , vreau ca aceasta saptamana sa ne motivam si sa organizam ceva frumos. In cazul in care totul decurge frumos , o sa scot toate advertismentele + la fel cum am promis pe langa premiul in bani ve-ti primii si un userbar . (acesta o sa il postez maine cel tarziu).
Gamyng Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Bytza, am postat aici pentru ca nu erai in game, probabil o sa intarzi cateva minute, sunt la licitatie pentru skin.
Bytza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Scutit in caz de nevoie , bafta la licitatie !
EcLipSSe Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Sedinta a fost tinuta cu succes insa cu cativa membrii .. Drept urmare , ceilalti vor fii demisi , degeaba suntem multi daca nu va dati interesul . La 1vs1 castigator : iLegaL : 300k !! :X La 2vs2 castigatori SenSei & Godlike : 200k de caciula. De acum inainte cei care muriti si nu veniti inapoi veti primii advertisment . nu cconteaza daca facem 1vs1 2vs2 Lms si credeti voi ca numai facem nimic . Voi veniti acolo ca nu dureaza asa mult . Daca sunteti in acest club incercati sa va implicati , mai bine postezi ca nu poti sa vii decat sa fii la 1vs1 si dupa sa pleci ca ai avut o cota buna la cai sau mai stiu eu ce . Ai venit la sedinta stai pana la capat . Astazi am vrut sa mai facem un LMs cu 500k premiu dar nu am avut cu cine ca nu s-a mai intos nimeni dupa 2vs2. Au fost scutiti : Where Mrs Mychael Stalker Uzzi Xzibit Jalol Taylorrr Overlord Stefan27 RedDogs Va rog ca de acum inainte , cand postati o scutire la sparsit va scrieti numele ( Nu pot ajunge, sunt constipat. -Numele) Lider: EcLipSSe Bytza Co-lider: Caut un colider - cine este interesat, un pm mie sau lui bytza . Pur si simplu spuneti :Vreau eu sa fiu co-lider sau ceva de genu . Acesta il voi alege eu cu Bytza peste 2 sedinte , Este obligatoriu sa veniti la cele 2 sedinte daca vreti sa aveti vreo sansa la co-lider , altfel sunteti exclusi din start . Membrii: Where Mrs Mychael Stalker Uzzi Xzibit Jalol Taylorrr Overlord Stefan27 RedDogs Stalker Perry iLeGaL Alexutssu. SenSei Gladiator9 Flaviu DaddyJohn Hack3r Godlike NutZZel ! Restul demisi !! Puteti aplica din nou dupa o saptamana!! Daca prezentati acelasi dezinteres si indiferenta fata de club veti fi exclusi permanent!!
Bytza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Asa cum am promis , castigatorul de la event deagle va primi un userbar . View post on imgur.com # Multumesc Stefan27 pentru userbar.
Murdockk Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick:TheMurdockk Level(minim 6):17 Factiunea din care faceti parte:UST De ce doriti sa intrati in club:sa invat sa trag mai bine cu eagle
freezeR Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick: FrN Level(minim 6):19 Factiunea din care faceti parte: Police Departament De ce doriti sa intrati in club: Ca e Bytza lider si sa arat ce fac cu deagle 'ul
kagawa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick: ironic Level(minim 6):38 Factiunea din care faceti parte: Hitman De ce doriti sa intrati in club: 4fun.
EcLipSSe Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Acceptati ! Lider : EcLipSSe Bytza Co-lider: - Membrii: Where Mrs Mychael Stalker Uzzi Xzibit Jalol Taylorrr Overlord Stefan27 RedDogs Stalker Perry iLeGaL Alexutssu. SenSei Gladiator9 Flaviu DaddyJohn Hack3r Godlike NutZZel ! ironiC. Frn TheMurdock
Bytza Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Avand in vedere ca Jaguar a fost la primul antecedent , si il stiu ca fiind un baiat serios acesta ramane pe lista noastra in continuare .
Bytza Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Inainte sa aplicati va rog sa va ganditi daca aveti timp sa urmariti forumul , sa va faceti prezenta la sedinte ... nu sa fim o gramada si 80% sa nu vina ca nu stau la discutii demit pe capete .
EcLipSSe Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 URMATOAREA SEDINTA - Joi 6 septembrie ora 14:00 . Eagle o sa va asigur eu :D . Sper sa fim cat mai multi ..
Gamyng Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ma retrag( nu am timp de cluburi ) . Bafta !
SkateRZ Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: SkateRZ Level(minim 6): 26 Factiunea din care faceti parte: Ballas De ce doriti sa intrati in club: 4fun
Outcast Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: Outksat Level(minim 6): 11 Factiunea din care faceti parte: Hitman De ce doriti sa intrati in club: pentru ca imi place foarte mult sa trag cu deagal-ul si sa ii rup pe toti:>
Bytza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Urmatorul meeting o sa fie Joi , ora 13:00 . Astept pe PM propuneri pentru locul de desfasurare pentru ca multi aveti unde aleg eu FPS mic si vreau sa facem sa fie totul bine . Dupa ce muriti sunteti obligati sa reveniti , nu ma mai faceti sa va caut pe /w ca va demit instant. De acum anunt ca o sa facem 1 vs 1 , 2 vs 2 , si un LMS , premiile depind de voi . Cu mats o sa rezolve Eclipsse insa nu va bazati pe asta , daca sunteti gangsteri puteti face si voi maxim 1 k mats ca nu strica .