Pustullyk Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Uliu Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player activ,serios ,pretenos ,cu vechime in comunitate,merita cu siguranta o sansa.
Marie_Curie Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Marie Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un prieten foarte bun,vechi in comunitate,merita o sansa.
vici1404 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : vici1404 Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Activ,un jucator bun si cred ca merita cel mai mult postul
Hidden Angel Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Woozie Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de foarte mult timp, un player cu capul pe umeri, nu cred ca ne va dezamagii
Balocco Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Balo Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player cu experienta, este cel mai capabil dintre toti pentru aceasta functie.
Guest Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Axxy Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Il cunosc foarte bine,nu prea am avut tangente cu el,dar a avut functie la Armata ( acum 3-4 luni,sau ...habarnam ),s-a descurcat foarte bine.A avut la Counter-Strike asistent,am vazut e competent...Merita acest vot din partea mea.. # Saracu' Sayid se chinuie sa fure voturi pe Skype..jos palaria pt. hotia ta.
TuTh Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : TuTh Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Inca de cand am inceput sa joc pe acest server, el m-a ajutat cu tot ce aveam nevoie si despre cunostiintele generale din joc cat si despre regulamentul serverului, pe langa faptul ca a fost un lider foarte bun la politie, merita si primar. - Am observat pe server ca frauda este mare pentru smoker, nu il votez pe smoker pentru ca imi trimit ceilalti playeri /w sa-l votez
D3ViL Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : LITTLE_JOHN Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Un player vechi, capabil, glumet atunci cand e nevoie, cu o experienta necesara pentru a conduce aceasta factiune.
Ethernul Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Ethernul Factiunea din care faceti parte : Police Departament Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player cu vechime , este cu capul pe umeri cred ca merita aceasta functie de Primar , un om glumet si care ajuta oamenii.
Wiz` Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Wiz Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este foarte activ, are vechime in aceasta comunitate, este glumet dar si serios cand este cazul. Ajuta playerii cand au nevoie de ajutor.
cnawp Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Cnawp Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : In ciuda faptului ca a stat aproape 1 an in Grove are o activitate excelenta ceea ce dovedeste ca este serios si organizat. Pe langa este un bun prieten,disponibil sa te ajute oricand. Mai rar asa ceva deci jos palaria ..
RandOm Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : RandOm Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un baiat de treaba,la locul lui , nu a creat probleme si il cred in stare de o asemenea functie.
Loriss Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Loris Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : votez pe smoker ca e un jucator exceptional. nu e enervant ca altii. se tine de cuvant. e activ. organizeaza eventuri interesante,
Guest Messi. Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Funky. Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : sMoKer Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ, serios si este capabil pentru aceasta functie.
florin_alex Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) :aKaRy Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este foarte activ, are vechime in aceasta comunitate, este glumet dar si serios cand este cazul. Ajuta playerii cand au nevoie de ajutor.
Guest LastKiss Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick-ul (in joc) : Skynnnet Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Smoker Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Activ,isi va face treaba bine si stiu ca este in stare sa conduca o factiune. ps: nu prea stiu sa mint a? :))
Guest Mihai Razvan Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick`ul ( in joc ) : Teddy. Factiunea din care faceti parte : Htman Agency. Level ( minim Level 3 ) : 25. Primarul pe care il votati : sMoKer. Motivul pentru care il votati ( minim 20 de cuvinte ) : Este activ, intelegator, corect si cel mai important, el nu`si face rost de voturi pe Skype / XFire ca altii ( rusine ), ceea ce este de apreciat.
Perpripiu Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Sesiune incheiata. Noul primar este flaviuscr7.