shadleo Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) :Rayder Factiunea din care faceti parte :Politicienii Level (minim lvl 3) :7 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :il cunosc...el poate ajuta serverul mai mult decat oricine. prefer un primar adevarat decat unul ca Basescu...Votati sayid!
--Wr1tT3nNn-- Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : So_Lame Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : SayId Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Pai eu sunt nou pe aici si din cate am vazut si am auzit , SayId ar fi un primar potrivit pentru acest server , in aceasta luna.
JackDaniels Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul ( in joc ): JackDaniels Factiunea din care faceti parte: Civil Level ( minim level 3 ): 7 Primarul pe care il votati: sMoKeR Motivul pentru care il votati ( Minim 20 de cuvinte ): Este activ , are o vechie mare in comunitate si este perfect pentru aceasta functie
Bassmaster Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : BassMaster Factiunea din care faceti parte : Politicieni Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este capabil si cred ca o sa isi faca treaba foarte bine si poate ajuta serverul deci ...Votati Sayid daca vreti un primar care stie ce face
geoth3 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) :geoth3 Factiunea din care faceti parte :Police Departament Level (minim lvl 3) :17 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : cand a fost gm si facut treaba foarte bine , de treaba , acum cred ca si-ar merita postul de primar am incredere in el !
Stephan Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : stefan27 Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : activ , vechi in comunitate , serios si cu capul pe umeri ajuta foarte mult playeri
crysTyan0 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Rohan Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Consider ca merita sa fie primar, stie sa organizeze o factiune si sunt sigur ca se va descurca ca si primar.
Gabi_Mondiallu Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Gabi_Mondiallu Factiunea din care faceti parte : primarie Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati :sMoKeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ , are o vechie mare in comunitate si este perfect pentru functia de primar
wHere Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : wHere Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un player corect, serios , capabil de aceasta functie, a facut treaba buna cand a fost lider PD
Sl3nder Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Alexus Factiunea din care faceti parte : Police Department Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ, stie ce face, si s-a descurcat bine ca lider si in PD.
Legionnaire Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Dominic Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dupa parerea mea cred ca este cel mai potrivit dintre toti candidatii.Este un player capabil ,a dovedit asta cand a condus departamentul de politie si cred ca se va discurca foarte bine.
Danutzu Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) :Danutzu Factiunea din care faceti parte :Civil Level (minim lvl 3) :19 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Eu cred ca Sayid are experienta unui gm,cred ca el este primarul potrivit deoarece este activ,capabil si are un limbaj destul de civilizat.Daca va luat gm pentru consilieri cred ca se va descurca.
MiXtap Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : MiXtap Factiunea din care faceti parte :instructor Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : imi e prieten de cand era lv5 si il cunosc de foarte mult timp.Are capacitatea de a comunica cu orice player, intelege problemele jucatorilor si stie sa rezolve problemele factiunii.
ReDDoGs Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) :ReDDoGs Factiunea din care faceti parte :Mafia Level (minim lvl 3) :29 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :este activ, cand a fost lider PD si-a facut foarte bine treaba si merita sa fie primar
RazoR Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Razor_Lucy Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency. Level (minim lvl 3) : 18. Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator care s'a ridicat si a facut o treaba foarte buna pe server.Il stiu de cand era un player de level 2 si tin minte ca si atunci ii ajuta pe toti.Si restu sunt buni,dar cred ca Sayid ar face o treaba foarte buna.
Mugur95 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Mugur Factiunea din care faceti parte : pd Level (minim lvl 3) :16 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este foarte activ , si are experinta mare dupa perioada petrecuta ca lider pd . eu zic ca este cel mai potrivit pt aceasta functie
MrOne Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : TadeuS Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : sMoKeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un membru vechi al comunitatii, este activ si are experienta.Il consider cel mai potrivit pt. aceasta functie
Cretu_Stefan Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) :Cretu_Stefan Factiunea din care faceti parte :Civil Level (minim lvl 3) :3 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este foarte activ , si are experinta mare dupa perioada petrecuta ca lider pd . eu zic ca este cel mai potrivit pt aceasta functie
Balcanu_Gabriel Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Balcanu_Gabriel Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) :3 Primarul pe care il votati :Sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :este un jucator cu multa experiewnta, foarte activ si pare o persoana de treaba
Aurica18 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) :aurica18 Factiunea din care faceti parte :Ballas Level (minim lvl 3) :12 Primarul pe care il votati :sayid Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un baiat de treaba si deasemeni un player vechi stie cum sta treaba ....
Guest Advanced12 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Advanced12 Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Sayd Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un membru de treaba,bun si face unele event-uri grozave,am sa ii dau o sansa la functia de primar.
Addy. Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Addy. Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : FlaviusCR7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este foarte activ, e cel mai vechi membru al Grove Street, merita o sansa pentru a-si arata calitatile, si pe langa toate astea este cel care m-a facut sa joc cu drag pe acest server. 1
.sKaNNer. Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Cernoby Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boy's Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Sayid Motivul pentru care il votati: Vechi in comunitate stie sa conduca o factiune si... cam atat :D
Mr.Dexter Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : MrDexter Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 29 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player destul de vechi in aceasta comunitate, are experienta, stie cum sa se comporte, ajuta pe oricine are nevoie de ajutor si cred ca va face o treaba buna ca primar.
robybu Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick-ul (in joc) : robybu Factiunea din care faceti parte: civil Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : sMokeR Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai vechi player din lista de candidati, si s-ar descurca cel mai bine, plus ca nu figuri si alte fite de Don Juan ca Sayid sau altii.