Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fonz

[Rezolvat]Scaramouche-Non-fp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: fonZ.

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Scaramouche

Screenshot-uri: 1

2

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am alergat pana la banca si sa pus esc,dupa ce a revenit l-am alergat iar si a dat /q.

Nu e pria data cand se intampla,mereu face asa cand este depasit numeric

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Ruller,moses,Maryus

Martori: SenSei,BlackTouch,Hardwell

Posted

nu stiu daca ma credeti. am foarte mari probleme cu lagul, mai ales cand se depaseste 100 playeri. eram la cai si v-am vazut. am fugit catre banca, dar nu in cercuri. aveam un avans mare in fata voastra, deci aveam timp sa scriu /enter. am folosit keybinder ca sa intru mai repede in banca. insa deodata mi s-a blocat timpul. dupa ce am dat /enter pe mine ma aratat tot afara. am reusit, nu stiu cum, sa dau /deposit de afara. si dupa mi s-a blocat. scriam degeaba. nimic nu aparea pe chat. am dat /q deoarece pe minimap se vedea ca voi ati ramas la banca. daca stiam ca-mi faci post faceam poze. jur ca am lag 300 + cand vin multi pe langa mine. asa mi s-a intamplat foarte des, puteti intreba pe grove. imi cer scuze inca o data. serios, eu nu sunt cu non-fp-ul. nu stiu daca iti mai amintesti fonz, dar am fost ieri sau alaltaieri langa spawn-ul tau, la kill si la un moment dat la fel, mi se blocase timpul. vedeam sa scriu, insa voi pe minimap erati spawn, dar in chat vorbeati cu mine. chiar am poza: 7TRyF.jpg

Posted

nu stiu daca ma credeti. am foarte mari probleme cu lagul, mai ales cand se depaseste 100 playeri. eram la cai si v-am vazut. am fugit catre banca, dar nu in cercuri. aveam un avans mare in fata voastra, deci aveam timp sa scriu /enter. am folosit keybinder ca sa intru mai repede in banca. insa deodata mi s-a blocat timpul. dupa ce am dat /enter pe mine ma aratat tot afara. am reusit, nu stiu cum, sa dau /deposit de afara. si dupa mi s-a blocat. scriam degeaba. nimic nu aparea pe chat. am dat /q deoarece pe minimap se vedea ca voi ati ramas la banca. daca stiam ca-mi faci post faceam poze. jur ca am lag 300 + cand vin multi pe langa mine. asa mi s-a intamplat foarte des, puteti intreba pe grove. imi cer scuze inca o data. serios, eu nu sunt cu non-fp-ul. nu stiu daca iti mai amintesti fonz, dar am fost ieri sau alaltaieri langa spawn-ul tau, la kill si la un moment dat la fel, mi se blocase timpul. vedeam sa scriu, insa voi pe minimap erati spawn, dar in chat vorbeati cu mine. chiar am poza: 7TRyF.jpg

se vor verifica spusele tale si vom reveni cu o decizie.

Posted

April 24 - 20:30:12: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:12: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:14: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:14: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:15: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:15: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:16: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:18: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:18: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:19: ScaRaMouche a platit 0 pentru a intra in afacerea 1

April 24 - 20:30:24: ScaRaMouche depoziteaza 208.000 .

Tu inca i-ai vazut pe ei la banca dar in secunda 1 de cum ai depozitat banii ai si dat quit. q8K1Z.jpg?1

Pentru asta primesti prison Scaramouche.

Closed!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...