Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Skill Cal tark bk

Recommended Posts

Posted

Dragoste cu sila nu se poate :) . E clar ca nu o sa se lase cu alt skill inafara de lanturi.nu e prima sau ultima sugestie respinsa.era ciudat daca era acceptata cumva :whistle:

:tiphat:

Posted

Dragoste cu sila nu se poate :) . E clar ca nu o sa se lase cu alt skill inafara de lanturi.nu e prima sau ultima sugestie respinsa.era ciudat daca era acceptata cumva :whistle:

:tiphat:

SI care au fost argumentele lor de ce nu este posibil sa fie admis aces skill de cal in tarkurile de bk . Nu am avut niste pareri contra care sa ma lamureasca de ce nu ar fi permis . Eu am dat un exemplu macar puteau testa .

Posted

la ce va ajuta skill de cal in tarcul de bk? ala ataca odata la 9secunde parca, si cred k ar face si lagg :whistle:

Posted

odata la 9 secunde iei si tu xp daca stai pe langa niste bk ;)

eu numai joc, deci nu iau deloc exp, dar din cele 14rr-uri pe care le-am dat pe db asta, marea majoritate le-am dat in tarc bk, fara skill de cal :)

Posted

eu numai joc, deci nu iau deloc exp, dar din cele 14rr-uri pe care le-am dat pe db asta, marea majoritate le-am dat in tarc bk, fara skill de cal :)

prietene tocmai ca tu nu joci si nu stii cum e .

Lag de la skill de cal ? ce calculatoare aveti fratilor ? Asta nu e un motiv intemeiat ..........comparativ cu skilu de bk skillu de cal nu face asa lag ! Alt argument te rog redeption alt efect ? ce efect ca le dai one shot .

Daca stai sa o iei asa interziceti si skullu de bk ca ne misca monitoru si ametim :excl:

Posted

nu dar iti poate muta bk-ii din jur cu skilul de cal ,mai ales ca in tark bk se sta afk mai tot timpu cu tools

ai putea usor muta pe toti la colt :)

asta e un argument contra

si nu spuneti ca nu stati cu tools :) am bk, si stiu cum se sta acolo,daca scrii pe alb ceva iti sar toti in cap

Posted

nu dar iti poate muta bk-ii din jur cu skilul de cal ,mai ales ca in tark bk se sta afk mai tot timpu cu tools

si nu spuneti ca nu stati cu tools :) am bk, si stiu cum se sta acolo,daca scrii pe alb ceva iti sar toti in cap

Asta e off topic . Daca intradevar e cum zici tu pot foarte usor sa ii mut si asa tinand cont ca sunt afk le dau cu skill chiar daca e interzis . :tiphat: Punctul meu de vedere a fost altul . Sper ca adminii sa inteleaga .

Posted

Asta e off topic . Daca intradevar e cum zici tu pot foarte usor sa ii mut si asa tinand cont ca sunt afk le dau cu skill chiar daca e interzis . :tiphat: Punctul meu de vedere a fost altul . Sper ca adminii sa inteleaga .

poate asta e on topic :)

1 la mana face un lag imens daca pui 3 4 dl unu langa altu si da cu skill de cal

2 are range 6 skillul fata de 4 la bk..deci clar atunci 1 bk nu mai prinde nimik

3 asa si mg ar trebui sa i se acorde power slash (dc ei sa nu aibe voie doar e un skill pe str)

Posted

prietene tocmai ca tu nu joci si nu stii cum e .

Lag de la skill de cal ? ce calculatoare aveti fratilor ? Asta nu e un motiv intemeiat ..........comparativ cu skilu de bk skillu de cal nu face asa lag ! Alt argument te rog redeption alt efect ? ce efect ca le dai one shot .

Daca stai sa o iei asa interziceti si skullu de bk ca ne misca monitoru si ametim :excl:

daca nu joc nu inseamna k nu stiu cum se joaca amice, cred k am stat ceva vreme prin tarcurile de bk incat sa stiu ce zic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...