sexezSTAR Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 As vrea sa stiu cine a intrat azi noapte pe Grepolis, intre 2-3 azi noapte am iesit dupa el iar azi dimineata era gol
ija4ok Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Este contul tau? Daca nu e al tau poate a intrat proprietarul de drept pe el.
tranced Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Este contul tau? Daca nu e al tau poate a intrat proprietarul de drept pe el. eu sunt proprietarul si doar nu l-am golit eu ...
sexezSTAR Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 este contul lui alexey, si nu l-a golit el
ija4ok Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Pe la ora 7 a intrat cineva (deci nu intre 2-3). diabloo e cel mai mare caracter de pe conturi... Vad ca exista caractere de genul: Sadi Rosy Tyrexelu etc...tot cineva pe care il cunoastreti, banuiesc.
tranced Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Pe la ora 7 a intrat cineva (deci nu intre 2-3). diabloo e cel mai mare caracter de pe conturi... Vad ca exista caractere de genul: Sadi Rosy Tyrexelu etc...tot cineva pe care il cunoastreti, banuiesc. au fost sterse de pe contul cu Grepolis si create pe alt cont
Closed Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Pe la ora 7 a intrat cineva (deci nu intre 2-3). diabloo e cel mai mare caracter de pe conturi... Vad ca exista caractere de genul: Sadi Rosy Tyrexelu etc...tot cineva pe care il cunoastreti, banuiesc. au fost sterse de pe contul cu Grepolis si create pe alt cont La ora 7:00 din am intratbeu pe cont iara dupa ce pe la 2, 3 luasem dc. Cand am intrat am vazut ca este gol caracterul dar inca erau celelalte caractere mentionate de tine mai sus. Am iesit de pe cont si am plecat la munca, cu ub car de draci. L-am sunat pe Outlander si l-am rugat sa initializeze un topic pt ca eu trebuia sa plec. Tot la ora 7:00 a aflat ca charul a fost golit si alexey care este proprietarul contului, de la mine. O zi buna
SadiBK Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Pe la ora 7 a intrat cineva (deci nu intre 2-3). diabloo e cel mai mare caracter de pe conturi... Vad ca exista caractere de genul: Sadi Rosy Tyrexelu etc...tot cineva pe care il cunoastreti, banuiesc. Daca nu vrei sa spui cine a spart contu inchide topicul asta si nu o mai da in diverse.....ca exista nush ce caracter ca una ca alata...raspunsuri irelevante si vara sens Existau pt ca eu am jucat pe cont...de cand la preluat Alex ( Closed) nici nu am mai intrat pe mu , cum ai verificat logurile pt pick poti verifica si aici....bineinteles asta in cazul in care se doreste asa ceva
ija4ok Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Se pare ca am scris cine: diabloo (acesta este caracterul cel mai mare de pe toate conturile conectate atunci). Closed.