Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdrlaN

pick up zen/macro bot

Recommended Posts

Posted

Tu esti un fel de Silviu aka SoulMaster care vanezi pentru pickup zen si ii vanezi pe cei care stau la party . 1 la mana in curand nu o sa iti mai dea nimeni party dupa care o sa iei si tu 98 pentru nesimtire si vanatoare . Te incurca cu ceva omu ala ca a cules zen ? asta e vanatoare pe fata prietene .

Tu esti un fel de bagator de seama :)) eu nu vanez nimic , eu doar filmez playerii ce folosesc hack , nu am nevoie de party-u nimanui :)) . P.S : Warn va rog la bagatori de seama

Posted

Tu esti un fel de Silviu aka SoulMaster care vanezi pentru pickup zen si ii vanezi pe cei care stau la party . 1 la mana in curand nu o sa iti mai dea nimeni party dupa care o sa iei si tu 98 pentru nesimtire si vanatoare . Te incurca cu ceva omu ala ca a cules zen ? asta e vanatoare pe fata prietene .

Tu esti un fel de bagator de seama :)) eu nu vanez nimic , eu doar filmez playerii ce folosesc hack , nu am nevoie de party-u nimanui :)) . P.S : Warn va rog la bagatori de seama

E de inteles vad ca faci culturism . ti-au afectat steroizii creieru a ajuns la dimensiunea unei nuci . O sa iti iei suspend pentru vanatoare . Ii filmezi pe cei cu hack ? esti admin ? sa faci tu curat pe server ? e datoria ta sa faci asta ? ceea ce faci tu e nesimtire si vanatoare sa stai la party cu oameni si sa arunci box of heaven . sa te duci tupa ei kanturu / dungeon in transform ring si sa ii filmezi . O sa ti se infunde tie odata si odata , cum au patit toti smecherii pe acest server si tu nu o sa faci exceptie ;) admini nu sunt orbi , Observa cand pozezi pe cineva utilizand hack sau cand vanezi playeri si ii "infunzi " cu cate 60 / 60 / 60

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...