-Gambit- Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Am si eu o problema la cont mi s-a spart contu au furat tot si pe langa asta au mai bagat si puncte la agil Rog un moderator daca se poate sa imi scoata si mie 138 puncte de la agility multumesc scuze cred ca trebuia sa fac topicul in alta parte Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 La ce ora a fost "spart", au fost mai multe cazuri si vreau sa am toate detaliile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gambit- Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 La ce ora a fost "spart", au fost mai multe cazuri si vreau sa am toate detaliile. intre 17 si 18 dupa am schimbat parola Link to comment Share on other sites More sharing options...
pheonyx Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 La ce ora a fost "spart", au fost mai multe cazuri si vreau sa am toate detaliile. Salut -ija- Am eu un print in timp ce il golea http://imageshack.us/photo/my-images/688/screen041617550002.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 OK. Intre 17 si 18 itemele de pe Gambit (tot contul) au fost mutate pe contul care are caracterul "Porto" respectiv contul cu Burn_SM. Curios este: intre ora 18 si 19 itemele de pe Atentat (tot contul) au fost mutate pe conturile cu Dark|zNk si p1gy. Astept si eu lamuriri, sunt 2 cazuri aparent diferite dar pare a fi un "raspuns: in directia gresita. Pana va ganditi ce sa ziceti va rog sa va mai ganditi si ce faceti cu itemele luate. Pana atunci ma consult cu ai mei colegi sa vedem ce facem un acest caz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gambit- Posted April 20, 2012 Author Share Posted April 20, 2012 OK. Intre 17 si 18 itemele de pe Gambit (tot contul) au fost mutate pe contul care are caracterul "Porto" respectiv contul cu Burn_SM. Curios este: intre ora 18 si 19 itemele de pe Atentat (tot contul) au fost mutate pe conturile cu Dark|zNk si p1gy. Astept si eu lamuriri, sunt 2 cazuri aparent diferite dar pare a fi un "raspuns: in directia gresita. Pana va ganditi ce sa ziceti va rog sa va mai ganditi si ce faceti cu itemele luate. Pana atunci ma consult cu ai mei colegi sa vedem ce facem un acest caz. am auzit de BurN_SM in legatura cu Dark|zNk el avea parola de la contul meu sa se joace pentru ca avea ss nu stiu ce a facut el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 A facut ce a facut si are legatura cu un cont de al tau. Astept sa vad ce zice si Dark|zNk...ca atunci incerca sa ma abureasca cu diferite chestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gambit- Posted April 20, 2012 Author Share Posted April 20, 2012 Pe el l-a prostit BurN_SM cu nush ce program de facut iteme... si a aflat parola de la contul meu Link to comment Share on other sites More sharing options...