AdrlaN Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 filmele: http://www.youtube.com/watch?v=38JWVWHS3rk&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=DryhRaJPlU8&feature=youtu.be pozele:
Playboy Cigarette Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Hmmmm...ciudat...stiu ca am lasat //autopick off.... Si DA !Folosesc ELITE din simplul motiv ca nu-mi iasa din joc dupa un anumit timp ca celelalte clickere (cel putin ala de pe forum si inca 2-3 pe care le-am probat). Nu inteleg de ce mai face pick odata ce am /auto off...ciudata treaba. Insa trecand peste asta hai sa nu fim ipocriti si sa recunoastem ca mai mult de jumatate folosesc ELITE , unii chiar cu pick jwl, sign etc... Daca va fi sa fie de ban nu-i problema si nu incerc sa ma scuz .!!! Am si eu o intrebare de final! Se poate verifica daca un player este logat in acelasi timp cu mai multe conturi de pe acelasi PC? Si intrebarea mea vine foarte simplu : Multi joaca logati cu 2-3 conturi de pe acelasi PC! Asadar din un numar de "X" jucatori aproximativ 1/3 folosesc astfel de metoda ! (o recunosc si eu, conturile mele MeTzen si wareckoBK ruland de pe acelasi laptop,desi am si turn da face zgomot rau) Deci daca vreti sa schimbati ceva cu serverul LinkMania faceti ceva sa nu se mai poata loga NIMENI cu mai multe conturi deodata si rezolvati problemele cu "floodul". Am jucat pe 97d si am revenit acum cateva luni si sincer este mare diferenta , mai ales de CALITATE si de cantitate a jucatorilor pe server (cat si a serverului). Acestea fiind spuse salut la toata lumea si numai bine ! P.S - Inca astept sa vad o poza cu PARTYY la Glam Drob Party :) :beer:
*RaZeR Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Parca trebuia poza cu inventarul ca sa se vada cat zen ai tu la inceputul si sfarsitul filmarii. De unde stim ca n-ai luat chiar tu zenu dp jos ? N-ai intrebat de afk de nimic, poate era on si il aduna cu mouse-u sau cu space. Si mai lasa dracu filmarile macar in ziua de Paste si mai iesi afara din casa, te-ai apucat sa vanezi tot serverul warn up
AdrlaN Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza: - atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet; - sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului. Eu sunt la distanta de el + ca daca adunam eu zenu imi aparea you have obtained ... zen, a vana inseamna a muta pe cineva de pe un spot pe altu sau a cere iteme , lasa adminii sa decida daca e bine sa jucati cu hack(elite) . P.S : Warn va rog la copii bagatori de seama gen *RaZeR
Playboy Cigarette Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ma da lasati omul sa filmeze , e dreptul lui ! Dar daca o sa ne mintim ca totul e frumos si fericit pe server atunci ne/va inselam/-ati singuri. Toti stim ca majoritatea folosesc ELITE si main2 (main2 fiind dupa parerea mea cum am zis si mai sus principala problema ce ar trebui rezolvata), sa nu o mai ardem in printese virgine cand stim ca nu e asa. Cat timp o s-o tinem p'anoastra cu "Vai ce frumos si minunat e serverul fara elite,main2 si altele" serverul nu numai ca va stagna ci va decadea si mai mult ! Respect ADY si celor ce nu folossesc niciun "hack" (retineti bine celor ce NU folosesc si nu celor ce doar ZIC CA nu folosesc) Hai cu bereeaaaaaaa! :beer:
catalin44 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 am vazut ca filmezi mult, dar nu intrebi pe nimeni de AFK, daca aduna cu space-ul ? eu adun de multe oric cu space-ul din comoditatea de a nu mai muta mouse-ul si caracterul:) warn up
c1ocan Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 DE CE ii se permite tristului astuia sa masacreze comunitatea cu banuri de 60 de zile?? Dragi moderatori, administratori nu e vina noastra ca nu sunteti in stare sa blocati un program BOT. Warn pentru ca puteti ;;) warn up