Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdrlaN

pick up zen/macro bot

Recommended Posts

Posted

uite ce bandit,... o si filmat ... tulai doamne dar ce o ajuns un jok, un mod de viata pe unii >>>> (Adrian^BK)!!!

iartal ma Blade knight ca iti da o bere in lore la elf lala...

retrage si tu !!!1

warn up

Posted

ce oameni...cum intreaba -a-f-k- si numele scris incorect...nu ti se pare ca te cam abati de la regula "nume player +afk" = Al-Capone afk? mi s`ar parea corect sa se respecte regula intocmai..ca poate el a vazut cum intrebi si nu ti`a raspuns pentru ca a considerat ca nu ai intrebat corect(sau asta era si scopu de ai pus liniute?)pff...nota 2 stai jos.

warn up

Posted

ce oameni...cum intreaba -a-f-k- si numele scris incorect...nu ti se pare ca te cam abati de la regula "nume player +afk" = Al-Capone afk? mi s`ar parea corect sa se respecte regula intocmai..ca poate el a vazut cum intrebi si nu ti`a raspuns pentru ca a considerat ca nu ai intrebat corect(sau asta era si scopu de ai pus liniute?)pff...nota 2 stai jos.

nu ma abat de la nici o regula tinere, toate preluarile se fac cu sageti ca sa nu sune AFK TOOLS ce il rupeti majoritatea , pentru ca puneti sa sune pe anumite litere , invatati sa nu mai folositi elite si jucati corect

P.S warn la bagatori de seama

Posted

si daca scrii cu liniute numai suna afk tools? suna la orice liniuta,punct sau alt semn asa ca numai va chinuiti sa puneti alte semne

inseamna ca tu nu stii ce este ala afk tools,suna la orice scrii cu alb,eu ti am zis asa

nu am nici o legatura cu plangerea nu ma bag

no warn

suspend 14 zile

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...