oldGard Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Sa faceti in asa fel incat atunci cand iti pica conexiunea caracterul sa ramana in joc si sa exista posibilitatea sa te conectezi in joc in 20 30 de secunde fara sa iei d/c in acest timp . Ar fi un pas in fata pentru server :tiphat: si ar rezolva multe lucrurui....cum ar fi programe de d/c... sabotarile de la CS... etc :P
-GUNIT- Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 si ce ai rezolva :))) ai luat d/c => ai pierdut spotu nu prea ar fi posibil + nu ar schima nimic. nici pe spot si in nici un caz la cs :))
Odyzzeus Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ma indoiesc si eu ca lucrul asta este posibil, mai ales cu rezultatele pe care le doresti tu. Sa iei d/c dar de fapt sa ramai in joc, cam imposibil de conciliat situatiile :)
oldGard Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Ma indoiesc si eu ca lucrul asta este posibil, mai ales cu rezultatele pe care le doresti tu. Sa iei d/c dar de fapt sa ramai in joc, cam imposibil de conciliat situatiile :) la Dota.. (alt joc online ) .. pe unele servere exista posibilitatea in caz ca iti pica netul sa te poti reconecta in 30 de secunde . Caracterul ramanand in joc. m-a gandesc ca de putut sar putea si sunt sigur ca ati avea un +1 fatza de orice alt server de mu. La un server poti face orice fel de modificare si poti sa adaugi orice, problema este sa gasim o persoana care ne poate ajuta la acest lucru asta bineinteles daca primti ajutorul persoanei respective.
mircea_dbv Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 mi s-a intamplat mie acum 2 zile,desi nu stiu cum am inceput sa am lag,dupa care mi-a picat conexiunea de la internet,am dat repede connect ,si nu am luat disconnect in game. intr-adevar am avut lag imens,vreo 20-30 sec,dar a ramas caracterul in joc. cred ca in momentul in care iti pica conexiunea la internet , calculatorul nu mai trimite "pachetele" cu informatii la server,iar serverul-pentru moment il considera "lag",dar din moment ce dai connect la loc,si se reia transmisiunea de "pachete" catre server, acest "lag provizoriu" trece,si revin lucrurile la normal. cred ca la fel se intampla si la dota cu ce zice jardy, cel putin la HON sigur stiu ca e asa,@ dota nu am jucat versiuni noi sa fiu in cunostiinta de cauza
oldGard Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 acesta sugestie daca sar pune in aplicare.. dar sar putea pune in aplicare ar ajuta toti playeri .. chiar si pe tine...iti pica netu sau iti cade roteru jos sau trage unu cablu etc.. 30 de sec ai timp sa il faci..
Redemption Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Inutil, din punctul meu de vedere, daca iti pica netul sau curentul dureaza oricum mai mult de 30 de secunde pentru a te reconecta.
oldGard Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Inutil, din punctul meu de vedere, daca iti pica netul sau curentul dureaza oricum mai mult de 30 de secunde pentru a te reconecta. tie.. la mine dureaza 5 secunde .. Atunci cand vine x sa dea d/c sa se face flood pe server .. mai sunt sanse sa nu pici ca prostu si sa ramai fara spot .. Cum poti spune ca e inutil asta ?
F@NT@ Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Atunci cand vine x sa dea d/c sa se face flood pe server .. Cand vine sa se face flood pe server nu cade doar odata , timp de juma` de ora e lag si cade continuu .
alexsebi2005 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ma indoiesc si eu ca lucrul asta este posibil, mai ales cu rezultatele pe care le doresti tu. Sa iei d/c dar de fapt sa ramai in joc, cam imposibil de conciliat situatiile :) la Dota.. (alt joc online ) .. pe unele servere exista posibilitatea in caz ca iti pica netul sa te poti reconecta in 30 de secunde . Caracterul ramanand in joc. m-a gandesc ca de putut sar putea si sunt sigur ca ati avea un +1 fatza de orice alt server de mu. La un server poti face orice fel de modificare si poti sa adaugi orice, problema este sa gasim o persoana care ne poate ajuta la acest lucru asta bineinteles daca primti ajutorul persoanei respective. te referi la dota2 , compari dota2 cu muonline?muonline e un joc antic :bananadance2: , nu cred ca e posibil asa cva
IceMan Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 daca ai ramane conectat in joc, nu te-ai mai putea reconecta.