Kromo Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 As ocupa loc degeaba. ^^ Mai intru si eu din cand in cand, mai fac un level cand ma trezesc cu party din senin o_O (presupun ca-i auto-party ceva), si na, de ce sa refuz? =) O sa-ti dau un pm, cand intru. ^^ neatza bunny, fulger , becks :P ce e gratis e bun venit :)) da am auzit ca ai un coleg de job pe la mine prin g sau ceva de genu :)) Really? oO Nu-mi aduc aminte de vreunu sa-mi fi spus ca a jucat MU. :lol: neata ^^ bny stii doar ca am vb cu simo pe mess acu ceva vreme ;d si stiu ca erai tot la EA asta fiind acu cateva luni ... dar nam apucat sa vb cu tine deloc acolo ;D fiindca nu stiu ce shift erai si la pe ce platforma lucrai ;d la console sau phones ;d
bunny Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 As ocupa loc degeaba. ^^ Mai intru si eu din cand in cand, mai fac un level cand ma trezesc cu party din senin o_O (presupun ca-i auto-party ceva), si na, de ce sa refuz? =) O sa-ti dau un pm, cand intru. ^^ neatza bunny, fulger , becks :P ce e gratis e bun venit :)) da am auzit ca ai un coleg de job pe la mine prin g sau ceva de genu :)) Really? oO Nu-mi aduc aminte de vreunu sa-mi fi spus ca a jucat MU. :lol: neata ^^ bny stii doar ca am vb cu simo pe mess acu ceva vreme ;d si stiu ca erai tot la EA asta fiind acu cateva luni ... dar nam apucat sa vb cu tine deloc acolo ;D fiindca nu stiu ce shift erai si la pe ce platforma lucrai ;d la console sau phones ;d Ah, da, tin minte ca mi-a zis simona, da. ^^ Eram la console pe nightshift la NFS The Run, apoi am trecut pe SWTOR si mi-am dat demisia. Mizerie de leads cu pauzele lor programate. (vasileasca si racof, daca-i cunosti. <,<) Mai lucrezi? Cred ca pe vara daca nu-mi gasesc ceva din domeniul facultatii ma intorc, macar pe timpul verii. Dar mi-e scarba de testul/training-ul ala iar. :lol: night/mornin' ^^
Kromo Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ah, da, tin minte ca mi-a zis simona, da. ^^ Eram la console pe nightshift la NFS The Run, apoi am trecut pe SWTOR si mi-am dat demisia. Mizerie de leads cu pauzele lor programate. (vasileasca si racof, daca-i cunosti. <,<) Mai lucrezi? Cred ca pe vara daca nu-mi gasesc ceva din domeniul facultatii ma intorc, macar pe timpul verii. Dar mi-e scarba de testul/training-ul ala iar. :lol Da inca m-ai lucrez dar sunt pe Iphone ;d am fost pe nightshift o vreme .. ne-au tinut pe fifa / nfs shift .... apoi m-am pus pe zii si am lucrat o vreme pe aplicatii de facebook :) cum ar fii sims
bunny Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Oh, that kinda sux. ;D Dar e ok, macar aveti acces la net la mobile. ^^
=Simo= Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Hello si "sucuces" cu guilda. Ma Dane, la tine la topic "aicisha" ......se vorbeste despre mine... Nu ma supar, e bine sa-si aminteasca lumea de tine :) Kromo, ma bucur ca esti intr-o guilda cu niste cunoscuti. S-a facut frumusel afara, cand iesim la un suc? Dane, Bunny...voi?
1deamon Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Hello si "sucuces" cu guilda. Ma Dane, la tine la topic "aicisha" ......se vorbeste despre mine... Nu ma supar, e bine sa-si aminteasca lumea de tine :) Kromo, ma bucur ca esti intr-o guilda cu niste cunoscuti. S-a facut frumusel afara, cand iesim la un suc? Dane, Bunny...voi? olla :P daca tot se vb aicisha despre tine poate vii si in joc :) cu sucul nusht poate ne intalnim :)
bunny Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Hello si "sucuces" cu guilda. Ma Dane, la tine la topic "aicisha" ......se vorbeste despre mine... Nu ma supar, e bine sa-si aminteasca lumea de tine :) Kromo, ma bucur ca esti intr-o guilda cu niste cunoscuti. S-a facut frumusel afara, cand iesim la un suc? Dane, Bunny...voi? Nu weekend-ul asta, am de tocit. >.< Urmatorul cel de dinainte de paste, sau dupa paste. ;D
=Simo= Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Hello si "sucuces" cu guilda. Ma Dane, la tine la topic "aicisha" ......se vorbeste despre mine... Nu ma supar, e bine sa-si aminteasca lumea de tine :) Kromo, ma bucur ca esti intr-o guilda cu niste cunoscuti. S-a facut frumusel afara, cand iesim la un suc? Dane, Bunny...voi? olla :P daca tot se vb aicisha despre tine poate vii si in joc :) cu sucul nusht poate ne intalnim :) nici gand sa vin la mu
1deamon Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Eh, eu am tinut spot azi. :> bunny mg-ul pe agil ^_^ sa vezi ce dadea din coate azi pe spot :)) dap trebuie sa recrutam cativa holderi dar incep si ai nostri deja sa creasca usor usor
bunny Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Poate mai dau si eu un rr., apoi ma descurc mai bine. ;D
1deamon Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Poate mai dau si eu un rr., apoi ma descurc mai bine. ;D lasa dota :) hai la lvl :)) spor la fb and rampage
bunny Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ai invitatie? ;D da-mi add pe steam, bwnnyx. neata. ;D
Kromo Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 bny i got something for you ;D dar pune 720p hd .. chiar daca nu prea ajuta mult ;D Aveam camera foarte shit habar nam cati pixeli ;D hahah era 8 de dim ... si mai aveam gen 30min pana plecam la work ;D am zis why not ..lets do something wierdo xD Poate recunosti fata pe vremea cand lucrai la EA Hello si "sucuces" cu guilda. Ma Dane, la tine la topic "aicisha" ......se vorbeste despre mine... Nu ma supar, e bine sa-si aminteasca lumea de tine :) Kromo, ma bucur ca esti intr-o guilda cu niste cunoscuti. S-a facut frumusel afara, cand iesim la un suc? Dane, Bunny...voi? Eu ies daca e frumos afara ;D tell me when and where !