Guest tnt Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Eu unu va spun sincer ca nu mai inteleg nimic... Toata lumea vrea SCHIMBAREA, dar nimeni nu o voteaza, eu sincer m-am saturat .... Oricum, campanie electorala ca la noi, nu s-a mai vazut, nu stiu cu ce sa o compar, cu un circ sau cu o padure :), unde se plimba si fac mishto unu de altu` un iepurash si un urs. Dati si voi cu votu` aici, sa vedem ce iese ...
alexdanx Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Pana nu intra tzarani sau babalaci sa voteze pe forum Nastase va avea 0%! B)
titao Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Naspa e ca tot electoratul lui Vadim si al lui Gigi (cel putin...) o sa voteze cu Nastase.Nu sint f. multi , dar +++++++++++(se aduna!).
titao Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Bravo Bucuresti ! Bravo Sibiu! Acum s-au anuntat primele rezultate partiale.Dar ce ne facem cu moldovenii???????? :(
Guest csoki Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 daca ar fi dupa ardeal si banat Nastase si PSD-ul ar fi sub/zero.Nu am mai votat din'96,dar acuma la turul doi,Basescu merita sa-i acordam o sansa,sa-i termine pe maffiotii de PDS-isti. :rolleyes:
Guest tnt Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Poate se trezesc naibii si romanii astia o data, oare nu s-au saturat sa fie furati de 15 ani ?? Oricum, cred ca daca nu o sa se fure, Basescu o sa castige detasat. Parerea mea ca pana acum, cel putin la locale, PSD a furat ca in codru.
Guest tnt Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Bravo Bucuresti ! Bravo Sibiu! Acum s-au anuntat primele rezultate partiale.Dar ce ne facem cu moldovenii???????? titao, in moldova este cea mai mare mafie politica din romania, acolo nu conteaza ce votezi, cunosc o situatie dintr-un orash din moldova, unde au votat 120% din alegatorii cu drept de vot da, 120%, nu am gresit cu nimic.
titao Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Scuze , tnt ,nu am vrut sa generalizez , mai ales ca vedem cu totii rezultatele sondajelor de pe forum....
Xardas Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 In Oradea PSD-ul si Nastase au iesit pe locul 3. Numa moldovenii ce-s mai prosti si merg tot pe mana hotiei si a coruptiei. Naspa e ca tot electoratul lui Vadim si al lui Gigi (cel putin...) o sa voteze cu Nastase.Nu sint f. multi , dar +++++++++++(se aduna!). Electoratul lui Becali format doar din tarani stelisti (nu am nimic cu stelistii) normal ca va vota cu Nastase, dar de electoratul lui Vadim cred ca te inseli. Mai degraba vor vota cu Basescu.
Guest csoki Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Intelectualii,si muncitorii,care au un pic de gindire mai larga,vor vota pe,Basescu ,numai oamenii ne informati,sau informati numai intr-un anumit fel,vor vota pe ,,bombonelul''de Nastase.Sper ca vor fi mai multi cu Basescu,si vor vota scimbarea. P.S. Daca iese Basescu presedinte,ar fi foarte bine,daca prim-ministru ar fi,doamna,Mona Musca.
alex Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Xardas_2004 totusi nu trebuie sa faci proasta toata o regiune a tarii pt ca tu tii cu cineva anume. acuma o sa zici ca am reactionat asa ca sunt din Iasi(undeva prin Moldova ... daca vrei sa vezi itzi voi da o harta ... dar banuiesc ca INTELECTUL tau superior stie unde e Iasi-ul) dar sa stii asa pentru cultura ta generala ca si in oltenia s-a votat tot PSD. Anyway daca isi va mai manifesta cineva pararea aducand injurii/insulte .. threadul va fi inchis.
Xardas Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Ai dreptate am uitat de olteni. Si am generalizat la faza ca moldovenii, dar in general cam asa e :) respekt
Guest tnt Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 parerea mea e ca nu mai conteaza ce s-a votat pana acu`, problema e sa le intre o data in cap romanilor ca psd`u nu mai face nik pentru tara asta demult, si nici nu o sa se apuce acum de treaba.
Guest tnt Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Curios! Din 187 de vizualizari, numai 21 au votat, oare ce inseamna asta ... lumea este INDECISA asupra votului, sau DEZINTERESATA ....
titao Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Nu e nimic curios . Daca cei 21 care au votat s-au intors de citeva ori pe topic pentru a citi noile postari ,rezulta un nr.mult mai mare de vizualizari.nu crezi ? :P
Guest tnt Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Asa e titao, nu mi-am dat seama :P Oricum ... imtrati pe linku` asta, ca merita pe bune http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=3298
alienator Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 linkmania parca era site de jocuri si staff,si vad vreo 3 -4 threaduri de politica!u sick ppl!!nu v ajunge ca aveti destula politica pe tv? :P
andrei80 Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 in Moldova s-a si votat cu PSD da s-a si furat masiv un moldovean nervos ca iese Nastase
silviu_alexxx Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 votatzi cu basescu ca sa nu aprobe nastse legea invatzamantului cu trepta in cls a zecea ca nu vreu sa fiu dat afr de la liceu!!! :( :( :(