Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bic

[R]m0t4nu2, DeNNiz77 - spawnkill

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Bic

Numele EXACT celui pe care îl reclam: m0t4nu2, DeNNiz77

Screenshot-uri:

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):

au venit in spawn si au inceput sa traga

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):

Martori:

Posted

In poze nu se vede nick-ul niciunui jucator din cei mentionati (intreg) in care sa arate ca fac spawn kill. Ai alte dovezi ?

Posted

nu e evident cine trage? e un singur player cu skin de fata in zona, e un singur player cu numele m0t4nu2 pe server da'o dracu de treaba

o sa revin cu poze

Posted

Eu stiu ca circumstantele asta arata, dar fara dovezi concrete...nu se acorda nimic. Apare undeva el ca jucator in poze ? Nume complet + abatere ?

Posted

Eu stiu ca circumstantele asta arata, dar fara dovezi concrete...nu se acorda nimic. Apare undeva el ca jucator in poze ? Nume complet + abatere ?

Daca se poate sa se verifice logu la 15:32:49 secunde pentru poza http://img513.imageshack.us/img513/5672/samp039ta.png deoarece si DeNNiz77 m'a omorat si scapa nepedepsit

Eu trag concluzia asa: ca pot sa omor pe vine vreau in spawn daca nu apar in poze

Posted

m0t4nu2 - warn + prison pt spawn kill

Rapperu` warn up pe forum, pot sa observ si eu ca era "m0" intr-un din poze, le-am vazut pe toate. Dar odata ce nu apare numele corect si complet, nu poti sanctiona. Sunt dovezi ce nu pot fi folosite, adaugand si ultima poza, i-a adus sanctiunea doar lui m0tanu2.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...