Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cutZu

Reevaluare cuTzu

Recommended Posts

Posted

LINK: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=436696

Buna seara..

Chiar imi pare rau pentru ceea ce observ pe acest server/forum .. si asta ma refer atat la regulament cat si la deciziile pe care le iau moderatori fara a se gandi ca exista sansa sa fie o simpla coincidenta.

Am sa va zic pe scurt pentru a intelege orice player.

M-am dus in k5 pentru a face o preluare si a luat un spot .. cand ma trezesc cu pk :

Merg inapoi in k5 pentru o preluare insa preluarea imi esueaza si apare iar acelasi bk :

Dupa ce am primit de doua ori pk in k5 nu era normal sa ma fac phono pentru a putea prelua ceva ???

Am facut preluare dupa cum vedeti apoi pkclear pentru a putea intra in posesia spotului facand si exp . si nestiind de acel bug (Deoarce nu stiam ca se poate intampla asa ceva. Acuma noi luam ss pentru bug-urile servaruli "folosite"din greseala ? ) am dat pkclear si sa nimerit sa se faca acel bug.. acesta mi a dat pk eu nestiind de acel bug ,Am postat crezand ca e on .

Odata ce eu caut spot unde sa cresc ( observadu se asta in numeratele mele incercari in k5 ) ce interes aveam sa pierd si acel spot?

Rog reevaluarea acelei plangeri . Nu stiam de existenta bug-ului si se vede foarte clar !

Nu doresc sa ia nici MoBaH ss deoarce nu mi a dat pk intentionat .

Multumesc. Daca doriti sa va mai dau detali imi ziceti.! in restu no spam..

Posted

Buna seara..

Chiar imi pare rau pentru ceea ce observ pe acest server/forum .. si asta ma refer atat la regulament cat si la deciziile pe care le iau moderatori fara a se gandi ca exista sansa sa fie o simpla coincidenta.

M-am dus in k5 pentru a face o preluare si a luat un spot .. cand ma trezesc cu pk :

Merg inapoi in k5 pentru o preluare insa preluarea imi esueaza si apare iar acelasi bk :

Dupa ce am primit de doua ori pk in k5 nu era normal sa ma fac phono pentru a putea prelua ceva ???

Am facut preluare dupa cum vedeti apoi pkclear pentru a putea intra in posesia spotului facand si exp . si nestiind de acel bug (Deoarce nu stiam ca se poate intampla asa ceva. Acuma noi luam ss pentru bug-urile servaruli "folosite"din greseala ? ) am dat pkclear si sa nimerit sa se faca acel bug.. acesta mi a dat pk eu nestiind de acel bug ,Am postat crezand ca e on .

Odata ce eu caut spot unde sa cresc ( observadu se asta in numeratele mele incercari in k5 ) ce interes aveam sa pierd si acel spot?

Rog reevaluarea acelei plangeri . Nu stiam de existenta bug-ului si se vede foarte clar !

Buna ziua,

A gresit si el, k5 nu e spot pentru a folosi buguri .. Rog un mod daca poate sa ii scoata si lui ss-ul .. e si el mai noob, nu stie de bug ...

Multumesc!

p.s Am fost pe mobah

Posted

Buna seara..

Buna ziua,

A gresit si el, k5 nu e spot pentru a folosi buguri .. Rog un mod daca poate sa ii scoata si lui ss-ul .. e si el mai noob, nu stie de bug ...

Multumesc!

p.s Am fost pe mobah

Ce vroiam sa subliniez in reevaluare pe langa cele specificate mai sus este, ca:

- am luat cateva pk-uri in k5 de la Xenter_Bk

- m-am facut phono datorita acelor pk-uri laute de la Xenter_Bk

- am postat pe MoBaH pt ca eram nervos din cauza pk-urilor, chiar daca nu aveam nimic cu MoBaH si nici nu am, chiar ne-am inteles bine

daca se poate sa se tina cont:

- chiar nu stiam de acel bug si nu cunosc toate bug-le de pe server, fara sa acuz pe nimeni, dar nu e tocmai corect sa iau ss pt un bug al serverului adica o problema care nu am facut-o eu ce pur si simplu m-am lovit de ea.

- nu am folosit niciodata bug/hack samd

- nu era cel mai potrivit spot pt a folosi un astfel de bug (desi am specificat ca nu stiam de el) si in plus mai eram si in party cu inca 2-a chars

- si ultimul lucru pe care as vrea sa-l adaug: ce sanse sunt (in procente%) ca 1player care este phono si face preluare, dupa ce a dat /pkclear, sa nimereasca tocmai sub cursorul celui care e pe spot si trage, sa faca acel bug?....... 1%?

Daca cele de mai sus mai au vre-o relevanta sau influenta asupra modificarii acelui ss, as aprecia.

Mersi.

Posted

Problema cu astfel de cazuri, ca si al tau, este ca nu e tot timpul usor sa-ti dai seama ce s-a intentionat cand s-a folosit cineva de un bug.

A exploata ceva, chiar si un bug intr-un joc, presupune a trage un folos (în mod abuziv) din acel ceva, a profita de ceva (ceva=bug in cazul nostru). Asta ar trebui sa se inteleaga si din regula noastra.

Si, daca asta intelegem, ar trebui banati doar cei care folosesc un bug intentionat.

Am postat doar pentru a spune ca acest caz (si inca unul, pare-mi-se) se discuta la AS si voi posta un raspuns dupa ce lamuresc niste aspecte cu colegii mei.

Posted

Problema cu astfel de cazuri, ca si al tau, este ca nu e tot timpul usor sa-ti dai seama ce s-a intentionat cand s-a folosit cineva de un bug.

A exploata ceva, chiar si un bug intr-un joc, presupune a trage un folos (în mod abuziv) din acel ceva, a profita de ceva (ceva=bug in cazul nostru). Asta ar trebui sa se inteleaga si din regula noastra.

Si, daca asta intelegem, ar trebui banati doar cei care folosesc un bug intentionat.

Am postat doar pentru a spune ca acest caz (si inca unul, pare-mi-se) se discuta la AS si voi posta un raspuns dupa ce lamuresc niste aspecte cu colegii mei.

Nu prea mai am ce sa adaug care sa faca si mai inteleasa intentia mea de a nu profita de astfel de situatii, de aceea am tinut in mod expres sa povestesc cele relatate in posturile anterioare. Daca mai e nevoie de alte detalii la cererea voastra, le pot da.

Mersi de reply, astept raspuns.

Posted

Buna seara,

Poate nu a vrut , mai bine primeste un avertisment ody... nush, zic si eu :)

O seara buna!

Posted

haideti fratilor chiar nu a stiut de acest bug

eu joc din 2005 pe linkmania si nu am auzit niciodata de acest bug...si sa fim seriosi te folosesti de acest bug in k7 (alea mari) , kant3...... nu te fol de el in k5 :)

up

Guest Auchan
Posted

haideti fratilor chiar nu a stiut de acest bug

eu joc din 2005 pe linkmania si nu am auzit niciodata de acest bug...si sa fim seriosi te folosesti de acest bug in k7 (alea mari) , kant3...... nu te fol de el in k5 :)

in 2005 nu era aces bug , deoarece nu exista comanda /pkclear ...

si de acest bug te poti folosi si in lorencia sau devias doar sa il postezi pe unu pt pk .

nu e cazul lui CutZu , nu cred ca a stiut de el ... :tiphat:

up

Posted

Pe 97d,parca daca erai phono si te faceai murder omorand mobi ,si aveai pe cineva cursorul,te faceai murder si phono inapoi,deci cam tot pe acolo e :)

up

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...