Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cnawp

[R]BlueDunhill - deranjare event

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Cnawp

Numele EXACT celui pe care îl reclam: BlueDunhill

Screenshot-uri: RPgc6.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Era cop vs mafia iar pentru el se pare ca rivalii in acest event eram noi , grovii si nu politistii. M-a lasat de la 70-80 hp pe 10hp si apoi m-a omorat. Am zis un hit din greseala dar 80hp a tras dupa mine pana n-a mai putut.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther,Perpripiu

Martori: toti de la event si cei care au citit in chat cand am fost omorat( si ballasi si grovi)

# iti miroase a vanatoare ? hai sa ne uitam pe profilul fiecaruia..ahh , la tine pe profil scrie most active in "Plangeri" .. cum a spus si theone in acel topic esti cel mai mare vanator de pe server iar cand calci pe bec incerci sa te scoti. de la 80hp am ajuns la 10 din cauza ta si apoi ca sa-ti demonstrezi aptitudinile m-ai omorat.

Posted

Asta mi miroasa intr-adevar a vanatoare . Erai la coltul containerului si eu dadeam cu m4 din spate , ai aparut in fatza mea cand mai aveai putin hp , au tras si cops si eu in tine si ai murit ! A fost un accident nefericit , imi cer scuze , se mai intampla si in timpul war`urilor ... Chiar nu a fost cu intentie ! Accidente sunt peste tot !

Posted

Ai o singura poza in care esti deja mort, poate a fost sau nu un simplu accident. Nu pot acorda nimic doar pentru atat. Ai si alte dovezi ?

Posted

N-am, poti inchide topicul.. din pacate n-am reflexe pt f8 si nici nu tin degetu` pe buton. Ma gandeam ca se distreaza lumea la event , nu ca au chef de tampenii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...