Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

looooool

[R]Tudose - db fara sofer

Recommended Posts

Numele meu în joc: Bluedunhill

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Tudose

Screenshot-uri:

sa-mp-219.png

sa-mp-220.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): db fara sofer ; I-am dat /w si i-am explicat (ma gandeam ca na omu` mai greseste) sa isi ceara scuze si nu ii fac post , dar el nu a vrut .. :)

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther

Martori: Slayerx , Bytza , Zzoom

Link to comment
Share on other sites

WOW! Ti-am explicat cum a fost ,dar ma rog, tu ai pus doar partea asta din discutie aici... eu trageam dinainte sa coboare/sara soferul si ti-am zis ca nu am vazut ca nu era inauntru, cand am observat am iesit imediat ca doar m-ati si omorat dupa... nu ai mai zis nimic, ai tacut si acum dupa ce ai vazut ca i-am tinut partea colegului meu din armata la plangerea facuta de tine ,te-ai enervat si m-ai postat, nu e asa??? A da, mai vrei sa imi cer scuze dupa ce incepi discutia cu: "sa te iert sau sa nu te iert?" te crezi Dumnezeu, serios acum?

Cateva poze din chat daca ajuta cu ceva... http://imageshack.us/photo/my-images/43/samp020tq.png/ , http://imageshack.us/photo/my-images/826/samp021de.png/ ,http://imageshack.us/photo/my-images/822/samp022vo.png/, http://imageshack.us/photo/my-images/3/samp023ua.png/, http://imageshack.us/photo/my-images/13/samp024wc.png/

PS: Ti-am mai spus si o sa iti spun, lasa vanatoarea, du-te la pescuit !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...