Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Nesimtire ks

Recommended Posts

Posted

Ma tu esti dus rau. Ce ks ma ?? Mai arati odata cum vanezi si tot nu vede nimeni a ? Iar nu ai putut dupa prel sa faci pk etc etc etc ?? Macar pe asta te inteleg ca esti amarat cateva rr asta e.

Ai avut 5 topikuri deschise de cateva zile. Unele sau inchis fara rezultat nu stiu de ce . In unele sa rezolvat in favoarea ta asa cum ti-ai dorit. O nefondata nu se poate da acestui vanator oare ???

Ce loguri vrei tu verificate ma ??? La fiecare ks, pk etc gata hai sa verificam loguri, doamneeeee.

U cam esti in urma cu tehnologia dar te rog sa te mai informezi ce si cum, ok? :)

Tin sai atrag din nou atentia lui xtest, nici asta nu e vanatoare ????

Hai cu nefondata ca deja o dai in diverse cu noi. Ne crezi chiar prosti pe toti s0are ???

Canta la alt player go go go . :tiphat:

Posted

Ce vanatoare omule ??

preluare normala + ca si zic in printuri NO KS !

fac prelaure si tu stai si cu sm si cu bk pe spot vb de pe bk si nu vrei sa pleci cu sm ul nu e nesimitre?? mai si faci misto ..( se vede totul pe chat)

cum se numeste ????? din punctul meu de vedere se numeste nesimtire....

P.S: vb cam mult si cam prost

Posted

Ma tu esti dus rau. Ce ks ma ?? Mai arati odata cum vanezi si tot nu vede nimeni a ? Iar nu ai putut dupa prel sa faci pk etc etc etc ?? Macar pe asta te inteleg ca esti amarat cateva rr asta e.

Ai avut 5 topikuri deschise de cateva zile. Unele sau inchis fara rezultat nu stiu de ce . In unele sa rezolvat in favoarea ta asa cum ti-ai dorit. O nefondata nu se poate da acestui vanator oare ???

Ce loguri vrei tu verificate ma ??? La fiecare ks, pk etc gata hai sa verificam loguri, doamneeeee.

U cam esti in urma cu tehnologia dar te rog sa te mai informezi ce si cum, ok? :)

Hai cu nefondata ca deja o dai in diverse cu noi. Ne crezi chiar prosti pe toti s0are ???

ce cauti in joc daca ai deja ss?

Posted

ce cauti in joc daca ai deja ss?

Tu fiind cine? :dontknow:

Aaaaaaa avocatii incep sa apara, se strange cumva cureaua ???

De ce ma intrebi pe mine ca nu inteleg ?? Am fost ales Admin si inca nu am aflat ??? Uraaaaa sunt admin Uraaaa .

Hai sa-ti fac pe plac, intru imediat si ami dau d/c sau mai bine Delete , esti multumit? :banghead: doamneeeee

De ce eu daca intru intr-un topik care nu am treaba iau warn instat si altii sunt pasuiti asa mult timp ??? Inca nu am gasit raspunsul dar sper sa-l aflu dupa o nefondata domnului Jardel (s0are0060 ).

Posted

Sa mi se dea 99 zile ss daca nu erai tu pe sm :P

Daca tu esti pe sm asta inseamna ca ai facut un gest de nesimtire! si din cate stiu eu.. poate stiu gresit.. ca se da ss pt nesimtire:P

Posted

Sa mi se dea 99 zile ss daca nu erai tu pe sm :P

Daca tu esti pe sm asta inseamna ca ai facut un gest de nesimtire! si din cate stiu eu.. poate stiu gresit.. ca se da ss pt nesimtire:P

Hai nu ma inebuni, tu vb serios Jardele ???? Daca eu am facut un gest de nesimtire asa cum zici u, atunci u ca ai astepta prima data 5 min sa revin ca sa ma postezi de ks, apoi ma-i asteptat si a doua oara 4 min sa revin sa ma postezi de pk, apoi ai asteptat si a 3-a oara 5-6 min sa postezi de ks >>>> la tine astea ce sunt dragule ???? Mai insista s0are0060 chiar poti mult mai multe, sincer.

Acum in final ce sa zic....... La cat mai multe vanatori de genu ati doresc ( dar din astea asa sa nu le vada nimeni ok? >> ramane intre noi asta ;) ). Noapte Buna s0are0060 =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...