Crissie Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Limbaj total neprovocat, doar am trecut prin vizita. Nu accept sa fiu facut: -inapt -milog - abandonat de parinti ( va rog sa lasati parintii afara din joc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xploid Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 vrei sa pun poze sa iti arat ca nu ai trecut in vizita?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissie Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 Vizita=preluare . Sau nu mai e permisa preluarea pe Linkmania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xploid Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 nu vad in printu ala ca vi sa faci preluare, scrie undeva Mgandrey afk?.. eu vad ca tu ai venit ca sa ne intarati, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissie Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 Vorba lunga, saracia omului. Lasam sa decida moderatorul ok? O sambata frumoasa in continuare tuturor. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3y(^_^) Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Limbaj total neprovocat, doar am trecut prin vizita. Nu accept sa fiu facut: -inapt -milog - abandonat de parinti ( va rog sa lasati parintii afara din joc) se vede clar ca cauta nod in papura am avut noi 2 niste probleme in trecut si lau dat afara din guilda pt magari acuma cauta sa ma irite a venit de ce-l putin 6 ori prin tarc dar nu cu preluarea pacat ca nam printuri venea si ne lua la intrebari gen vorbesti ungureste germana spanilola(toate spus in limba lor) oricum genu lui de oameni imi provoaca greata ,i-am adresat acele cuvinte ca sa plece din tarc (pt ca nu am avut poza cu tarcu deoarece fac invazi) Moderatoru care va lua decizia o voi respecta oricare ar fi ea o seara buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissie Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 Tot nu e o scuza pentru limbaj. Puteai sa-mi zici frumos, nu e necesar sa recurgi la astfel de limbaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oick Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 MgAndr3y 10 zile suspend pentru jigniri x2. Antecedente My link Link to comment Share on other sites More sharing options...