Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest BlackSwordd

The drugs dealer

Recommended Posts

Guest BlackSwordd
Posted

Sincer sa fiu,l-am facut la repezeala,nu am avut actori,pur si simplu,l-am gasit pe tadeus in spawn la el si m-a ajutat :P ...

Oricum,vor mai urma si altele,posibil o continuare a acestuia :)

Posted

Am incercat sa fac un film legat de droguri,sper sa fie ok si sa va placa :) .

http://www.youtube.com/watch?v=zRFtQbVmxQk&feature=youtu.be

Astept critici,comentarii,etc.

Calitatea clipului este de 720p,dar,s-ar putea ca Y.T. sa nu fi procesat clipul complet iar calitatea sa fie undeva la 240/360p.

Grafica e la pamant, multa lumina, subtitrarea...prea scurta aparitia ei, efectele de slow motion prea dese si fara legatura, linia melodica nu are nici-o legatura cu filmarile, ea fiind genul Epic- dramatic, genul War...sincronizarea filmarilor cu sunetul, la fel, la pamant, in rest intro-ul ce mai e de capul lui, care bineinteles e si ala...copiat...si cam atat am de zis...oricum felicitari pentru efort. :)

# Scenariul, si el de altfel prea scurt...dupa scenariul prezentat de voi, filmul ar trebuii sa se numeasca "Teapa la droguri", ceva de genul...

Guest BlackSwordd
Posted

Am incercat sa fac un film legat de droguri,sper sa fie ok si sa va placa :) .

http://www.youtube.com/watch?v=zRFtQbVmxQk&feature=youtu.be

Astept critici,comentarii,etc.

Calitatea clipului este de 720p,dar,s-ar putea ca Y.T. sa nu fi procesat clipul complet iar calitatea sa fie undeva la 240/360p.

Grafica e la pamant, multa lumina, subtitrarea...prea scurta aparitia ei, efectele de slow motion prea dese si fara legatura, linia melodica nu are nici-o legatura cu filmarile, ea fiind genul Epic- dramatic, genul War...sincronizarea filmarilor cu sunetul, la fel, la pamant, in rest intro-ul ce mai e de capul lui, care bineinteles e si ala...copiat...si cam atat am de zis...oricum felicitari pentru efort. :)

# Scenariul, si el de altfel prea scurt...dupa scenariul prezentat de voi, filmul ar trebuii sa se numeasca "Teapa la droguri", ceva de genul...

Filmul e HD,mi se pare ok la lumina(aveai tu un clip gen: "explosion test" unde era luminozitatea mult mai ridicata ca aici),in plus e de la ENB series,nu am lucrat deloc la luminozitate :) ,aia e titrare,nu subtitrare si da,am gresit aici.Am pus 1 efect de s/m fara legatura (sunt 3 de toate).

Legat de coloana sonora,n-am gasit ceva mai bun,oricum,asa face toti cand suntem la inceput,am vazut destule filme create de tine cu coloana sonora la pamant.

Legat de scenariu,dupa cum am spus,mi-a venit pe moment :) . Nu era ceva planificat cu multi actori si asa mai departe iar titlul e ok din punctul meu de vedere,ce zici tu acolo cu "teapa la droguri" mi se pare cam penal.

Programul pe care il folosesc nu imi permite sa fac intro-uri spectaculoase,iar cel pe care il vezi,da este copiat,n-am vrut sa vin cu un intro vai de steaua lui.

Multumesc pentru critici,o sa tin cont de ele pe viitor.

P.S. Tu iti creezi coloana sonora sau o descarci de undeva?Sunt interesat :)

Posted

Depinde...daca vreau sa fac o coloana sonora cu piese normale...tai partile pe care le doresc si le lipesc astfel incat sa fie trecerea buna de la o piesa la alta. Iar pentru o coloana Gen cum ai tu mai sus..exista packuri de sample-uri cu care poti creea...cand am zis ca ai coloana sonora la pamant m-am referit la sincronizare si la faptul ca nu se potriveste cu continutul filmarilor...in filmele mele poti vedea ca am cautat sa sincronizez muzica cu filmarile cat de bine am putut...

Posted

Filmul e cat de cat bun, dar se termina brusc. Titrarea apare si dispare imediat, alt punct slab. Cum zicea si one, coloana sonora nu prea se potriveste. Per total este un film reusit daca e la prima tentativa. Asteptam si alte parti :)

Guest BlackSwordd
Posted

New one :)

http://www.youtube.com/watch?v=M6gc9GL0srI&feature=youtu.be

Am tinut cont de toate criticie aduse si anume:

1. am lasat mai mult replicile ( doar 2 sau 3 le-am pus mai rapid din cauza ca "nu mai aveam film" )
  2. coloana sonora care are legatura (cred) cu filmul
  3. scenariu ceva mai complex

Luminozitatea e putin cam ridicata cand ajung sus la antena insa nu am ce sa-i fac din cauza ENB-ului.

@ M-am hotarat sa fac un serial numit " the life of a gangster" si toate filmele le voi posta aici (daca imi permit moderatorii in contiuare :D ) .

La fel,astept critici,sugestii,comentarii,etc.

EDIT: Abia dupa ce am terminat de rendat filmul mi-am dat seama ca am lasat volumul cam mic.Sper sa nu fie o problema mare ;)

Intro-ul este creat 95% de mine,doar 'miscarea' de la prima parte din intro este copiata :) .

Posted

Imi place ca ai inceput sa evoluezi.

Acum ce nu-mi place :

Lagul pe care-l ai cand filmezi.

Chestia cu "linkmania gamers best place" de la antena. Trebuia pus la inceput, daca tot o vroiai in film.

Chestia de la get [ depozit :D ] cand stai si invarti camera in juru` masinii asteptandu-i pe D3viL si kvL. Puteai sa te dai jos, sa duci marfa si cand sa pleci.. PAC, veneau Gang si Acidix.

Per ansamblu, e destul de reusit. Keep up !

Posted

Acum ce nu-mi place :

Chestia cu "linkmania gamers best place" de la antena. Trebuia pus la inceput, daca tot o vroiai in film.

Chestia de la get [ depozit :D ] cand stai si invarti camera in juru` masinii asteptandu-i pe D3viL si kvL. Puteai sa te dai jos, sa duci marfa si cand sa pleci.. PAC, veneau Gang si Acidix.

Nu are lag cand filmeaza,sunt doar cateva secvente de slow motion si le vezi de la o posta ca sunt introduse in curbe.

Finalul mi-a placut, s-a potrivit si cu melodia.

Posted

Ce pot sa zic ? Destul de reusit, numai ca pe viitor sa filmam fara ENB , asa m-am gandit. Deja am o idee pentru urmatorul scenariu dar sa vedem cand avem timp sa filmam putin :). Felicitari pentru munca depusa si aa da , vezi ca eu nu cer gogosi ca nu sunt din PD :)))) . O zi faina !

Guest BlackSwordd
Posted

Acum ce nu-mi place :

Cum a zis si kidzeen,nu e lag,sunt efecte de s/m.

Aia cu logo-ul am vrut sa fie un fel de reclama (cum sunt reclamele de la TV care apar in timpul difuzarii emisiunilor -_- )

Da,era o idee ok,doar ca ai omis faptul ca in replica lui flippy am scris sa aibe (am) grija la politie.De-asta i-am asteptat pe devil si kvl :P .

Legat de ENB o sa iau o alta varianta sa nu mai lumineze asa tare.

Ma bucur ca va place :lol:

Guest just.4me669
Posted

Fain filmul , trebuia sa-l omori de prima data , scapai de-o grija :))

Posted

Daca doriti sa postati ceva, va rog sa o faceti mai bine nu doar "foarte fain" si "tare". Critica, complimente, aprecieri asta sa nu riscati sanctiuni.

Filmutele sunt in inceput bun, dar luminozitatea aia ma omoara, deranjeaza ochiului cum a zis si TheOne, in rest multa bafta. Apropo, dai PM lui Legacy daca vrei sa apara filmuletele tale si pe canalul oficial LinkMania pe YouTube.

Posted

Iti recomand sa folosesti ENB Series Reflection Only....jocul va arata normal doar masinile vor avea de suferit schimbari placute din punctul meu de vedere...si nici nu deranjeaza la ochi :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...