Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rares

[Rezolvat]Deranjare event eMc.

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Raresbv

Numele EXACT celui pe care îl reclam: eMc.

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/138/samp071br.png/ si

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): S-a organizat un event la 10 sticle, 2 vs 2 deagle, m-am dus pentru event, eram acolo 20 de persoare,,,toti factiuni diferite, vine tipu' asta si ma omoara.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -

Martori: Toti participantii la event.

Posted

Iti place sa vanezi ? Mi-am cerut scuze la kidzeen si i-am zis ca n-am stiut, atunci am intrat pe joc.

Ai revenit inapoi si ati refacut duelu cu kiddo si snoop.

Hai Bafta.

Posted

Numele meu în joc: Raresbv

Numele EXACT celui pe care îl reclam: eMc.

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/138/samp071br.png/ si

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): S-a organizat un event la 10 sticle, 2 vs 2 deagle, m-am dus pentru event, eram acolo 20 de persoare,,,toti factiuni diferite, vine tipu' asta si ma omoara.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -

Martori: Toti participantii la event.

Iti place sa vanezi ? Mi-am cerut scuze la kidzeen si i-am zis ca n-am stiut, atunci am intrat pe joc.

Ai revenit inapoi si ati refacut duelu cu kiddo si snoop.

Hai Bafta.

Eu sunt organizatorul event-ului de deagle 2vs2 in barul 10 sticle si intr-adevar emc a tras in el dar deabia intrase si nu stia ca are loc un event in acel bar.

Si-a cerut si scuze pe /whisper si mi se pare banala plangerea.

L-am chemat inapoi pe rares si si-a dus la bun sfarsit duelul.

Mai incetati si voi cu raca asta dintre voi ca nu ajungeti nicaieri.

Posted

Closed!

Nu se acorda nicio pedeapsa,

mai invatati sa si comunicati intre voi putin, nu va strica.

Raresbv -> are ceva de adaugat, il voi lasa iar dupa aceea concluzionam, ce crezi ca nu este drept?

Posted

Ok, haide sa o luam de la inceput. 1 la mana frumos ar fi fost sa-mi dai un /w ca nu te durea mana in care sa-ti ceri scuze, ar fi fost altceva, acum faptul este consumat. M-am saturat de scuze de genu asta, regulile sunt pentru toate lumea nu esti cu nimic mai deosebit, in cazul in care eu as fi gresit cu siguranta ar fi luat masuri. Se considera vanatoare? da? dar nu puneti putin in discutie ca voi cam fortati nota...odata de doua ori dar gata. Esti un jucator vechi mai mult ca sigur cunosti regulamentul erai ON inainte sa inceapa eventul, si oricum a tot dat /o . Rog un moderator sa analizeze situatia si sa ia masuri corespunzatoare, mai presus ca se pot analiza log-urile . Multumesc

Posted

Imi cer scuze aici, ok ? Spor si salut.

Multumesc kidzeen.

Ar fi trebui sa o faci din proprie initiativa. Faptul este consumat, arunca o privire peste regulament si dupa discutam, asteapta te rog o decizie. O seara faina.

Posted

Multumesc kidzeen.

Ar fi trebui sa o faci din proprie initiativa. Faptul este consumat, arunca o privire peste regulament si dupa discutam, asteapta te rog o decizie. O seara faina.

Cunosc cat regulamentu, ce decizie mai astepti?

Hai sa-ti zic:

In calitate de organizator cum era kidzeen el trebuia sa-mi faca plangerea, nu tu.

Mi-am cerut scuze lui mi-am cerut si tie ce altceva mai doresti? Consider ca deja o dai in nesimtire curata, puteai totusi sa o rezolvam pe game, problema.Nu cred ca ii asa de grava in cat sa te plangi pe forum, treaba ta succes si asteapta decizia.

Din cauza asta sunt multe plangeri pentru ca multi nu stiti sa vorbiti pe game eu chiar nu ti-am retinut numele pentru ca era chat unde s-a organizat eventu + chat pe alianta. Consider ca am facut tot posibilu sa ma intelegi.Succes si salut.

Foloseste butonu Edit, ca nu o trecut asa mult timp ca sa nu poti da edit.

Da, regulamentu se aplica la toti dar din moment ce organizatoru nu doreste sa fiu pedepesit si el ma inteles, scuzele mi-au fost acceptate nu inteleg de ce esti asa tare deranjat. In primu rand duelu s-a reluat, n-ai pierdut nimic doar 1 minut sa vii din spawn pana unde s-a organizat eventu. Daca deja un moderator ti-o raspuns, o zis clar ca nu primesc nimic, ce urmaresti? Daca cunosti asa bine regulamentu exista si ban 7 pentru vanatoare. Probabil o sa te linistesti atunci.

Posted

Multumesc kidzeen.

Cunosc cat regulamentu, ce decizie mai astepti?

Hai sa-ti zic:

In calitate de organizator cum era kidzeen el trebuia sa-mi faca plangerea, nu tu.

Mi-am cerut scuze lui mi-am cerut si tie ce altceva mai doresti? Consider ca deja o dai in nesimtire curata, puteai totusi sa o rezolvam pe game, problema.Nu cred ca ii asa de grava in cat sa te plangi pe forum, treaba ta succes si asteapta decizia.

Din cauza asta sunt multe plangeri pentru ca multi nu stiti sa vorbiti pe game eu chiar nu ti-am retinut numele pentru ca era chat unde s-a organizat eventu + chat pe alianta. Consider ca am facut tot posibilu sa ma intelegi.Succes si salut.

Nu nu ai facut nimic sa ne intelegem in game. Un /w nu ai fost in stare sa dai ca sa incerci sa evitam telenovela de pe forum. O dai in barci deja si REGULAMENTUL SE APLICA PENTRU TOTI.

Posted

eMc, pai tocmai tu esti cel care nu a vorbit in game, nu ti-ai cerut scuze in game de la rares

eu speram ca totusi dupa ce fi vazut mesajul meu de closed sa te fi dus in game sa vorbesti cu el.

tu acum o intorci ca sa fie mai multa comunicare?

pe joc cand omori si primesti bani pentru ca ai omorat, nu iti apare de la cine ai colectat suma respectiva? acolo aveai numele lui

dar cu toate astea, chiar trebuie sa fiti putin mai indulgenti unul cu celalalt, nu cred ca "ai murit " daca te-a omorat :)

oricum cer altui moderator sa dea verdictul, asa cum a cerut rares.

closed pana atunci.

Posted

Sincer, asta nu e plangere.

Awaykid, nu generaliza. Avem confirmare de la organizator ca si-a cerut scuze imediat, faptul ca nu a fost personal tie este altceva. S-a intamplat, ati continuat event-ul in joc si totul a decurs conform planului. De ce era nevoie de plangerea asta dupa ce s-a intamplat ? Stiu, regulamentul e regulament.

eMc, pe viitor incearca sa rezolvi direct cu cel in cauza, este cel mai bine. Ai procedat corect, doar ca partial si ai si tu partea ta de vina. Trebuia sa acorzi mai multa atentie chat-ului in cazul in care intr-adevar s-a anuntat un event de mai multe ori pe /o dar totodata pot sa-ti dau si crezare cu aglomeratia din zona respectiva (event-ul + chat-ul aliantei).

Fiti fair-play si dupa regulamentari, acu sper sa nu intelegeti aluzia gresit. La fel ca si raspunsul lui anaxor, eMc nu primeste nimic dar daca mai este un caz asemanator, se va tine cont si de subiectul asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...