Rizado Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Imi cer scuze daca s-a mai discutat pe tema asta, sunt nou pe server(nu si pe forum) , am cautat la search si nu am gasit ceva sugestiv dar as avea o sugestie referitoare la potions. Cu totii stim ca odata cu aparitia COMPLEX POTIONS si SD POTIONS pvp-ul nu mai este acelasi. Sugestia mea este ,precum potiunile de mana si hp, sa avem in shop si LARGE COMPLEX POTIONS deoarece sunt destul de importante iar daca stam sa le luam de pe jos nu se fac mai multe de 3 pe 1 stack, ceea ce este putin. 192 potiuni in total a-m avea daca am strange in tot inventaru stack-uri a cate 3, ceea ce este mult sub nevoile tuturor la un duel sau mai ales la CS. Cred ca prin adaugarea acestor potiuni in shop si clasele inferioare ( SM,ME si MG) ar avea o sansa la pvp. Va rog sa luati in consideratie sugestia mea si va multumesc!
TheBestBK Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 neah ar dura prea mult un duel iar pe switch nu cred ca ar mai putea fi omorat un bk:)
Rizado Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 neah ar dura prea mult un duel iar pe switch nu cred ca ar mai putea fi omorat un bk:) mda.. dc mereu bku` trebuie sa fie mai cu motz :) Sa ne gandim si la amaratii aia cu SM MG si ME ,ei cum o-r traii fara complex pots in dueluri :-S
1NviDia2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 pai atunci ar trebui sa fie interzis la bk sa foloseasca complex pots. ca tot aceasi chestie ar fi daca un elf cu complex pots s-ar bate cu un bk cu complex pots tot nu ar avea sansa
Rizado Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 pai atunci ar trebui sa fie interzis la bk sa foloseasca complex pots. exact :)
1NviDia2 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Dai asta ar fi discriminare:)) nu le-ar conveni celor care si-au facut bk desi tot nu cred ca ar avea sansa o elfa contra la un bk ca are prea multa viata bk-ul si elfa are def mic deci degeaba ar fi bine pt un dl sau un sm. Dar stai linistit ca tot nu se pune in practica asta deci degea zicem noi aici :))
Rizado Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Dai asta ar fi discriminare:)) nu le-ar conveni celor care si-au facut bk desi tot nu cred ca ar avea sansa o elfa contra la un bk ca are prea multa viata bk-ul si elfa are def mic deci degeaba ar fi bine pt un dl sau un sm. Dar stai linistit ca tot nu se pune in practica asta deci degea zicem noi aici :)) mda.. asta am urat cel mai mult la mu... pvp ballance :))
1NviDia2 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Din cate am mai auzit de la niste prieteni care au jucat db-ul trecut cica facuse la bk sa aiba viata mai mica cand da sweal nu stiu daca e asa si pe db-ul asta da tot e overpower fata de sm mg si elf.
beckss Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Din cate am mai auzit de la niste prieteni care au jucat db-ul trecut cica facuse la bk sa aiba viata mai mica cand da sweal nu stiu daca e asa si pe db-ul asta da tot e overpower fata de sm mg si elf. Era viata mai mica, pentru ca se dadea hp peste cap si era bug vizual. Bk full are in jur de 310-320k hp cu sweal. :tiphat:
oldGard Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nu cred ca ar ajuta caracaterele (sm .mg elf) . e dif prea mare la pvp impotriva bk-ului sau dl-ului
-GUNIT- Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 bk pe S1 avea 2 milione HP :) a fost redus la 300k si asa e foarte greu sa omori charurile full :)) daca am avea si complex pots in shop ar fi imposibil :-"
Konvict Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 In loc de potiunile astea mai bn se baga din nou scutul acela dragon la drop. merge si pe mg beckss.
beckss Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 +1, pentru scut, desi nu are nici o legatura ca tot, numa bk-ul il poate purta :tiphat: .
darksidebv Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 din ce-mi aduc eu aminte de pe alte servere, daca cumparai 255 complex potion si le vindeai la shop, primeai mai mult zen. in legatura cu dragon shield, bk-ul si mg-ul il pot purta, dar nu inteleg de ce nu l-ati lasat sa pice din bok...
_uNu_ Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Imi cer scuze daca s-a mai discutat pe tema asta, sunt nou pe server(nu si pe forum) , am cautat la search si nu am gasit ceva sugestiv dar as avea o sugestie referitoare la potions. Cu totii stim ca odata cu aparitia COMPLEX POTIONS si SD POTIONS pvp-ul nu mai este acelasi. Sugestia mea este ,precum potiunile de mana si hp, sa avem in shop si LARGE COMPLEX POTIONS deoarece sunt destul de importante iar daca stam sa le luam de pe jos nu se fac mai multe de 3 pe 1 stack, ceea ce este putin. 192 potiuni in total a-m avea daca am strange in tot inventaru stack-uri a cate 3, ceea ce este mult sub nevoile tuturor la un duel sau mai ales la CS. Cred ca prin adaugarea acestor potiuni in shop si clasele inferioare ( SM,ME si MG) ar avea o sansa la pvp. Va rog sa luati in consideratie sugestia mea si va multumesc! Pai asa, imi mai trebuie 3 store .. :)) la cs nu imi ajunge nici macar char meu +store, dar pai sa mai am si complex potions ....
chaserz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 is bune complex alea ca umplu si Sd si life dar s-ar duce dreq pvp-ul.un bk in scut cu manashield si SD pots acolo intepeneste
Rizado Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 is bune complex alea ca umplu si Sd si life dar s-ar duce dreq pvp-ul.un bk in scut cu manashield si SD pots acolo intepeneste :) pai oricum intepeneste. Din punctul meu de vedere ar trebuii sa le poata folosii numai caracterele "inferioare" sa zicem asa...cele care nu au nici o sansa in pvp.
oick Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Nu avem cum sa monitorizam folosirea complex potions. Nu ai cum sa interzici bk-ilor sa le cumpere. Cum deja s-a mai spus prin topic, daca s-ar baga complex potions in stack mare, pvp-ul practic ar disparea. Sugestie respinsa.